Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Ardooie

Zelf snel alle internetproviders in Ardooie vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en tv is groter dan ooit. Je kunt denken aan Scarlet t/m EDPnet, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze internet-vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk snel alle Belgische operators en check het goedkoopste internetpakket dat rijmt met jouw situatie. Meteen bellen, internet en televisie binnen het alles in 1 pakket afsluiten? Dat behoort tot de opties! Eveneens lees jij op deze website nuttige informatie informatie over items als digitale televisie of tips voor sneller internet.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteArdooie
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26Mb/s
Gemiddeld verbruik280GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik meer en meer internet operators in Ardooie die tezamen weer flink wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juni 2022 kunnen aansluiten. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Nespresso machine wisselen iedere maand weer enorm. Op welke manier check je moeiteloos zo’n betaalbaar en betrouwbaar contract voor TV + internet? Onze experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef vlug de privé gegevens in, doorzoek de diverse providers en kies meteen het internet abonnement die financieel interessant is. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Ardooie het meest goedkoop.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Check meer info over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Denk kritisch na over dure extra’s zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Deze pakketten verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (bijvoorbeeld VRT Net of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en onderzoek of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Ardooie?

In Ardooie zijn diverse internet pakketten die je kunt afsluiten. Onder andere Scarlet, Proximus, Telenet of VOO. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de coaxkabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Ardooie mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle aanwezige providers in jouw omgeving in juni 2022. Relevante internetaanbieders zijn VOO, EDPnet of TéléSAT. Internetaanbieders in Ardooie bieden interessante pakketten met alleen internet, Internet + TV pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus levert in Ardooie internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en 100% installatiegarantie.

 • Verschillende Packs
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Transparante prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, Bellen en TV via de kabel in de gemeente Ardooie. Onbeperkt surfen, met een goede beoordeling.

 • Strafste netwerk van Vlaanderen
 • Divers entertainment aanbod
 • Scherpe welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in scherpe internet tarieven in West Vlaanderen voor juni 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Eenvoudig & transparant
 • Eenvoudig programma’s terugspoelen
 • Goede welkomstbonus

Actuele prijzen TV & internet in Ardooie (tarieven juni 2022)

Een goede vraag: wat zijn in juni 2022 de tarieven van TV en internet in Ardooie? Dit verschilt doorgaans per geval. Het tarief komt tot stand door aspecten zoals de internetprovider (zoals Proximus), internet type (bijvoorbeeld glasvezel), snelheid van het internet (bijv. 100Mb/s), en overige opties (o.a. extra zenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Ardooie is er vaak al vanaf €15 tot bedragen van €52,50. Gemiddeld is een alles in 1 pakket het goedkoopste. Bezoek de pagina: Telenet vergelijken.

Populaire pakketten
 • Orange Panter Unlimited + Internet + Digitale TV
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Comfort 15 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV
 • Telenet Whoppa + King Supersize
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 30


internet vergelijken ardooie

Veranderen van internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Ardooie is het verstandig om eerst even een postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. In de volgende stap wordt je verwezen naar de vergelijker van internet pakketten. Je bekijkt hier louter de internet-abonnementen van bedrijven die leverbaar zijn in jouw straat.

 2. Een internetpakket kiezen

  Hierna moet je uitzoeken hoe jouw pakket er uit moet zien. Uitsluitend internet? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Op het moment dat je weet wat je wilt kun je gerichter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien is het een optie om specifieke zenderpakketten (dat kan zijn Club RTL) te nemen. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor add-ons als begin gemist, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat ook relevant is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit ligt ergens tussen 25 mb/s tot wel 500 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van diverse variabelen. Nemen jullie internet voor kleine activiteiten zoals bijv. het nieuws lezen, het weer bekijken, filmpjes kijken, e-mailen? Maak je gebruik van streamingdiensten als Netflix of HBO? Ben je een fervent speler van online gaming avonturen als Hexic HD? Heb je een groot of klein huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Selecteer ‘advies snelheid berekenen’? Daar tref je hulp m.b.t. welke internetsnelheid die wij aanraden voor allerlei situaties.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  In het geval je de abonnementstypes en de minimale snelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-leveranciers zijn in de regel gerangschikt op kosten per maand. De voordeligste aanbieder zul je altijd bovenaan zien. Een mogelijke promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Verscheidene bedrijven geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders verwerken de eerste paar maanden extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Ardooie in juni 2022 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je gaat direct door naar de afsluitpagina van de leverancier. Completeer het bestelformulier en verzend het formulier online. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Ga je veranderen van aanbieder? Meestal verwerkt je betreffende internetprovider het opzeggen van het huidige contract met de overstapservice.


Ontdek het gemak van een Internet Pack met interactieve tv en bellen

Een groot aantal mensen bestellen het overzichtelijke triple play pakket. Binnen zo’n pakket heb jij de beschikking over digitale TV, internet en vast bellen van 1 leverancier voor een vaste maandprijs. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Check ook alles over Proximus acties.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • 1 heldere factuur per maand
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijvoorbeeld Gratis FOX Sports

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck. Na het invullen van postcode + huisnummer vind jij welk type internet verbindingen voorhanden zijn in jouw postcodegebied. Niet iedereen heeft de mogelijkheid tot glasvezelinternet of kabel. Gewoonlijk is een ADSL verbinding wel af te sluiten (tenzij er reeds glasvezel ligt). Beschik jij over alle 3 de opties? In dit scenario zijn maximale snelheden en de tarieven factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar normaal gesproken is dit ook veel duurder vergeleken met ADSL en de kabel. Bij kabel internet kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Ardooie?

De maximale internetsnelheid zal je ontvangen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Daarmee kan je up/downloaden tot wel 0.5Gb/s. Organisaties als Scarlet, Telenet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Ardooie is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er meer en meer initiatieven voor de uitbreiding van glasvezel. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de hardware (data-kabels, routers, modems) moet je niet onderschatten. De werkelijke snelheid kan per woning weer verschillen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Wanneer de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 4 weken) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet abonnement stelt eigenlijk niet veel meer voor. Meestal fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers in België (EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, VOO, Scarlet, Telenet, SFR, Orange) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit staat bekend als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Misschien heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen juni 2022

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabelnetwerk resulteren dikwijls in Telenet storingen. Jouw provider kan je hier meer over vertellen. Via sociale kanalen als Facebook achterhaal je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Ardooie traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Veel variabelen bepalen de snelheid. Om wat te noemen: de aansluitingen (kabels) en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een goede verbinding in garage of tuin kan je een Wifi Booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan komen door verkeerde programma’s op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een eigen monteur kan eventueel worden ingevlogen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 8850 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Ardooie

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Concluderend: enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal regio’s bestaat er de optie tot fiber internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Ardooie zijn er verschillende ontwikkelingen aangaande de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internet via fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en uiteraard een bedrag per maand. Het glasvezel internet wordt steeds toegankelijker, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Zulke packs kan je al nemen vanaf €42,5. Doe de gratis postcodecheck en check of glasvezel internet in Ardooie het overwegen waard is.

Voordelen Ardooie fiber internet
 • Ongekend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit
 • Stabiele privé verbinding, weinig kans op storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Keuze uit verschillende providers
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Met gratis Wifi modem
 • Transparante maandtarieven
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Kundige klantenservice
 • Scherpe maandprijs
edpnet
 • Gratis bellen met andere abonnees
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Aantrekkelijke tarieven
dommel
 • Met heel veel gratis extra’s
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Spotgoedkoop bellen
 • Met gratis Wifi modem
 • Duidelijke maandprijs
voo
 • Kabeldistributie inbegrepen
 • Uitstekende klantenservice
 • Duidelijke prijzen
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Verschillende contracten
 • Goedkope maandtarieven
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Veel aanbod
 • Maandelijkse korting


Alle plaatsen in deze gemeente