Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Zeebrugge

Moeiteloos en snel de internetproviders in Zeebrugge vergelijken? De hoeveelheid internet en tv pakketten is groot. Variërend van Telenet tot Dommel, de goede aanbieder kiezen is lastig. Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk eenvoudigweg de geselecteerde operators en ontdek zo het voordeligste internet abonnement dat past bij jouw verbruik en wensen. Gelijk internet, tv en bellen in een alles-in-1 pakket integreren? Dat is ook een optie! Bovendien leest men via onze vergelijker bruikbare info over thema’s zoals ADSL en de meest gekozen providers.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
Gemiddelde downloadsnelheid35,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid28Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€62,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment een groot aantal internet operators in Zeebrugge die in totaal weer flink wat goedkope TV en internet abonnementen in september 2023 hebben. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Bosch boormachine zijn meestal geen week hetzelfde. De vraag is: hoe vind je als consument gelijk zo’n betaalbaar en snel TV + internet pakket? Deze website helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Vul gemakkelijk de eigen gegevens in, vergelijk de verschillende providers en kies voor het internet pakket met de laagste tarieven. Vergeet niet: veelal is ADSL-internet in Zeebrugge het laagste geprijsd.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één provider. (Lees direct verder over het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Denk kritisch na over dure add-ons zoals o.a. zenderpakketten. Pakketten als deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Steeds meer content is online beschikbaar (bijvoorbeeld RTL Series of Be TV).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Zeebrugge?

In Zeebrugge zijn flink wat internet pakketten beschikbaar. Bijvoorbeeld Scarlet, Telenet, Proximus of Base. Via ADSL of VDSL, de standaard kabel, en later ook glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Zeebrugge er allemaal zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk gemakkelijk de huidige internetproviders in jouw straat in september 2023. Grote leveranciers zijn Proximus, Dommel of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Zeebrugge bieden uitstekende contracten voor los internet, Televisie + internet abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus verkoopt in Zeebrugge internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en goedkoop vast bellen.

 • Glasvezel en VDSL2
 • 36 uur TV terugkijken
 • Overstapkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met internet, bellen en televisie middels kabelverbinding in Brugge. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • Het slimste Wifi-systeem
 • Kijken on the GO
 • Transparante maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert goede internet tarieven in West Vlaanderen voor september 2023. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • De discounter van België
 • Alle populaire zenders kijken
 • Hoge welkomstkorting

Prijzen internet + televisie in Zeebrugge (tarieven september 2023)

Een veelgestelde vraag: wat zijn in september 2023 de tarieven van een tv en internet pakket in Zeebrugge? Dat verschilt logischerwijs per geval. De internet + TV factuur kent z’n oorsprong in factoren als je provider (bijv. SFR), type internet (bijvoorbeeld glasvezel), gewenste snelheid (bijv. 160Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. een veilig online pakket). Een goedkoop TV en internet pakket in Zeebrugge is er vaak al vanaf €27,5 tot zo’n €70. Normaal is een 3 in 1 abonnement het aantrekkelijkst. Check ook alles over TV Vlaanderen pakket.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 10 + Internet + Digitale TV
 • Proximus Happy Time + Favorite 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Smart 75 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Smart 20 + Internet Start Pack
 • Telenet ExpressNet Pack
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart Team+ 20


internet vergelijken zeebrugge

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Zeebrugge is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Nadien ga je automatisch door naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt in de tool enkel en alleen de internet-abonnementen van aanbieders die ook leveren op jouw postcode.

 2. Een abonnement kiezen

  Nu kan je aanvinken welke diensten je precies nodig hebt. Alleen internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En hoe zit het met vast bellen? Wanneer je dit voor jezelf helder hebt kan je nog beter alles in 1 pakketten vergelijken. Daarnaast bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (denk dan aan Canal C) toe te voegen. Bovendien kan je wensen doorgeven m.b.t. specifieke diensten als uitzending gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt van 10 mb/s t/m 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van uiteenlopende aspecten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld browsen op het internet, youtube films kijken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen? Kijk je veel video-content via bijv. HBO of RTL Series? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Civilization Revolution? Heb je een groot of klein huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker biedt ondersteuning! Kies de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info aangaande de perfecte snelheid die past bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en beschikbare snelheid kenbaar gemaakt hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-aanbieders zijn normaal gesproken gerankt op kosten per maand. Het goedkoopste pakket vind je bovenaan. Een promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle leveranciers bieden een vaste korting, en sommige providers verstrekken de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen van internetprovider

  Wanneer je achterhaalt hebt wie de beste provider van Zeebrugge in september 2023 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je gaat direct door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Voer je prive gegevens in en verstuur het naar de provider. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je veranderen van aanbieder? Dikwijls verwerkt je geselecteerde aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Een aanzienlijk deel van de klanten kiezen voor het handige triple play pakket. Bij zo’n abonnement krijg je digitale TV, vast bellen & internet van 1 leverancier voor één transparant tarief. Hedendaags kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Actueel: VOO contract.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes als Gratis wifi versterker

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de resultaten van de postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer zie jij welke internet verbindingen voorhanden zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen kan abonnementen kiezen op basis van glasvezelinternet & kabel. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel ter beschikking (als glasvezel niet beschikbaar is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de maandelijkse kosten zaken die vooral belangrijk zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in veel gevallen praten we ook over hogere bedragen vergeleken met andere opties. Bij internet via de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is meestal het minst duur, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Zeebrugge?

De hoogste internetsnelheid komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Zodoende lopen de snelheden op tot 1Gb/s. Organisaties als Telenet, Scarlet en Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente Brugge is er nog geen 100% dekking. Er ontstaan doorgaans wel nieuwe plannen om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid die je behaalt kent meer oorzaken dan de provider. Ook de hardware (wifi-versterkers, routers, modems) zijn net zo van invloed. De maximale snelheid kan per huishouden zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Als jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen van provider wordt steeds eenvoudiger. Steeds vaker handel je dat zelf online af. Internet Providers in België (EDPnet, VOO, TéléSAT, Dommel, Proximus, Scarlet, SFR, Orange) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Huidige storingen september 2023

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. In 2023 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. De betreffende provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via de sociale kanalen achterhaal je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Is er in Zeebrugge traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Ontzettend veel variabelen hebben hier invloed op. Als voorbeeld noemen we de capaciteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan komen door verkeerde updates op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een eigen monteur kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 8380 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Zeebrugge

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dat betekent supersnel internet tot wel 1000 Mb/s. In meer en meer omgevingen kun je kiezen voor het snelle fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de gemeente Brugge zijn er diverse ontwikkelingen voor nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor pakketten met fiber heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Het fenomeen glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Zulk soort packs kan je al nemen vanaf €30. Open de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Zeebrugge beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Zeebrugge fiber internet
 • Opmerkelijk snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, je zit nooit zonder
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Je hebt veel te kiezen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Goede klantenservice
 • Duidelijke maandtarieven
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Met handige App
 • Lage maandprijs
edpnet
 • Geen limiet op verbruikte data
 • Supergoedkoop bellen
 • Scherpe maandtarieven
dommel
 • Fax-service inbegrepen
 • Supergoedkoop bellen
 • Pakketkorting
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Handige monteursdienst
 • Transparante maandtarieven
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Vast bellen + TV
 • Lage prijzen
SFR
 • Met de echte SFR Box
 • Digitale Televisie
 • Hoge welkomstbonus
orange
 • Spotgoedkoop vast bellen
 • Zelf pakket samenstellen
 • Goedkope maandtarieven