Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Guignies

Snel direct alle de internetproviders in Guignies vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie pakketten lijkt groter dan ooit. Dit loopt van Proximus t/m SFR, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze internet-vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk snel de populaire operators en vind het scherpste internetpakket dat aansluit op jouw internetgebruik. Vandaag nog televisie, internet en bellen binnen het alles in één pakket samenvoegen? Ook dat is mogelijk! Tevens vergaar je via de internetvergelijker handige informatie over onderwerpen als zenderpakketten of vast bellen.
ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederEVONet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag steeds meer internet operators in Guignies die opgeteld weer honderden verschillende kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in november 2020 hanteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een webwinkel cadeaubon wisselen elkaar snel af. Op welke wijze vind jijgelijk zo’n betaalbaar en betrouwbaar TV + internet pakket? Onze internet-experts helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Geef gemakkelijk je persoonlijke gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en kies meteen het internet pakket met het laagste tarief. Advies: normaliterADSL-internet in Guignies het voordeligste.

5 internet en TV bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor kleine activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons zoals bijvoorbeeld speciale premium kanalen. Pakketten als deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (onder andere VRT Net of Be TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Guignies?

In Guignies zijn verschillende internet pakketten die je kunt kiezen. Zoals Scarlet, Proximus, Telenet en TV Vlaanderen. Middels ADSL, de tv-kabel, en later ook glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Guignies je kunt kiezen? Voer je postcode en huisnummer in, en bekijk de verschillende providers in jouw woonplaats in november 2020. Bekende internetproviders zijn Telenet, TV Vlaanderen en TéléSAT. Internetaanbieders in Guignies voeren prima “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Aan de hand van een quad play abonnement wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Guignies internet en TV. Glasvezel, VDSL2, en een prima klantenservice.

 • Geen extra gedoe
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Combinatie-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je Tv, internet en vaste telefonie via de traditionele kabel in Brunehaut. Betrouwbaar internet aantrekkelijk geprijsd.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Overstapbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor scherpe internet tarieven in Henegouwen voor november 2020. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Scarlet Secure PC
 • TV kijken en pauzeren
 • Aantrekkelijke korting

Prijzen TV en internet in Guignies (tarieven november 2020)

Interessant: wat zijn nu de tarieven van TV en internet in Guignies? Dat fluctueert meestal per consument. De maandelijkse factuur wordt gevormd door zaken als het internetbedrijf (EDPnet), soort internet (bijv. glas), internetsnelheid (bijv. 25Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. speciale zenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Guignies kun je afsluiten vanaf €35, en lopen op tot zo’n €80. Veelal is een alles in 1 pakket het voordeligste. Klik door naar Telenet prijzen.

Populaire pakketten
 • Orange Love Arend + Fix
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 20 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Smart+ 45
 • EDPnet VDSL Pro + Telephony
 • Proximus Office&Go Intense + TV + Bizz Smart XL Europe


internet vergelijken guignies

Veranderen van internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Guignies is het slim snel de internet postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Daaropvolgend kom je binnen in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je checkt op deze plek louter de abonnementen van internetproviders die leverbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu geef je aan wat je allemaal wilt afsluiten. Is Internet Only voldoende? Wil je het aanvullen met digitale TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer je dit bepaald hebt voor jezelf kan je nog beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij is het misschien slim om concrete zenders (denk aan Play Sports) uit te kiezen. Tegelijkertijd kan jij aangeven of je interesse hebt in add-ons als extra zenderpakketten, live pauzeren, begin gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien belangrijk is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt uiteen tussen de 15 mb/s tot wel 450 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is gebonden aan verschillende factoren. Gebruik je internet alleen voor kleine activiteiten zoals bijv. surfen op het internet, e-mailen, het nieuws lezen, filmpjes kijken? Kijk je veel video-content via bijv. Be TV of Pathé TV? Een fan van online multiplayer games als Napoleon: Total War™? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Daar tref je hulp m.b.t. de mogelijke snelheid die wij aanbevelen voor allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Zodra jij het gewenste pakket en een bepaalde internetsnelheid doorgevoerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De leveranciers worden in de meeste gevallen weergegeven op basis van kosten per maand. Het abonnement met de laagste prijs zie je dus direct staan. Een speciale promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Meerdere providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, en sommige providers geven de eerste paar maanden een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer je erachter gekomen bent wie de beste provider van Guignies in november 2020 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je gaat direct door naar de aanvraag-pagina. Vul je gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit kost je nog geen 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Normaliter verwerkt je aanstaande leverancier dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Best veel mensen kopen het overzichtelijke triple play pakket. In dit product ontvang jij digitale TV, internet en vast bellen van 1 provider tegen een vast maandelijks tarief. Vandaag zien we ook 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Lees verder over TéléSAT promoties.

 • Een interessante pakketkorting
 • Inzicht in alle kosten
 • Je communiceert met één bedrijf voor je problemen rondom TV en internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals onder andere Dubbel internet voor jouw smartphone

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck op onze website. Via de adresgegevens kan je zien welke soorten aansluitingen te bestellen zijn in jouw specifieke geval. Niet elke woning heeft toegang tot kabelinternet en glasvezel. Normaliter is connectie via ADSL wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Alle 3 opties mogelijk? Daarbij zijn gewenste snelheid en de tarieven onderdelen die je met name moet meenemen. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar gewoonlijk ook iets duurder in vergelijking met ADSL/VDSL/Kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een logische keuze. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Wat is de snelste internet provider in Guignies?

Het meest snelle internet komt binnen via kabelinternet of de glas. Daarmee kan je up/downloaden tot wel 1Gb/s. Internetproviders als Proximus, Telenet en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Brunehaut is er nog geen 100% dekking. Wel starten er steeds meer projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De hoogte van de snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. De apparaten in huis (netwerk accessoires, netwerkkabels) is zeer relevant. De minimum snelheid kan per huis ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

In het geval dat je huidige contract niet meer geldig is (doorgaans na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internetprovider is tegenwoordig niet moeilijk. Meestal fiks je dat helemaal zelf. Internet Providers in België (VOO, Dommel, EDPnet, TV Vlaanderen, Orange, SFR, Proximus, Telenet) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen november 2020

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. In de loop van 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabel netwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. De klantenservice communiceert dit indien nodig. Via de sociale kanalen wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Guignies traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Veel factoren beïnvloeden de snelheid. Neem bijvoorbeeld de kwaliteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een goede verbinding in garage of tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op telefoons en laptops of verkeerde modem-instellingen. Een professionele installateur kan langskomen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 7620 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Guignies

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Het effect daarvan is geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal postcodegebieden is fiber internet beschikbaar naast de (coax) kabelverbinding. Ook in Brunehaut zijn er tal van acties rondom uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk de kosten van het pakket. Deze vorm van internet wordt steeds toegankelijker, en de kosten worden steeds gunstiger. Zulk soort packs zien we al terug vanaf €32,5. Doe de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Guignies af te sluiten is.

Voordelen Guignies fiber internet
 • De snelste verbinding: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Een constant snelle verbinding, altijd actief
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • Eenvoudig overstappen
 • Voordeel op de factuur
telesat
 • 3 verschillende pakketten
 • Met gratis Wifi modem
 • Aantrekkelijke tarieven
edpnet
 • Inclusief vaste telefonie
 • Met handige App
 • Pakket-voordeel
dommel
 • Huidig nummer behouden
 • Alleen internet of alles in 1
 • Scherpe maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Tot wel 112 zenders
 • Betrouwbaar netwerk
 • Combinatie-voordeel
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • 100% installatiegarantie
 • Transparante prijzen
SFR
 • Met gratis installatie
 • Internet, TV en Bellen
 • Aantrekkelijke tarieven
orange
 • Ultrasnel internet
 • Vaste lage prijs
 • Goede welkomstkorting