Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Elsene

Zelf snel internetproviders in Elsene vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie contracten is vrij groot. Dit loopt van Telenet tot aan TV Vlaanderen, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijkingstool helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk gemakkelijk de Vlaamse / Waalse operators en vindt zo het aantrekkelijkste internetpakket dat past bij de ingevoerde gegevens. Wil jij televisie, bellen en internet binnen zo’n alles in 1 pakket nemen? Dat behoort tot de opties! Bovendien verzamel jij op Internethunter.be nuttige informatie informatie over zaken zoals overstappen of vaste telefonie.
ProvincieBrussel
GemeenteElsene
Gemiddelde downloadsnelheid31,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags steeds meer internet operators in Elsene die in totaal weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in september 2023 bieden. De acties van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een tablet kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Hoe vind jijsimpel zo’n goedkoop en veilig internet + TV abonnement? Onze internet-experts helpen jou met het vergelijken van prijzen. Voer gemakkelijk jouw gegevens in, doorzoek de verschillende providers en neem het internet pakket met de laagste tarieven. Goed om te weten: in veel gevallen is ADSL-internet in Elsene het voordeligste.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Combineer meerdere diensten bij 1 provider. (Check meer info over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor kleine activiteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure onnodige extra’s zoals bijv. filmpakketten. Specials zoals deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (populair zijn o.a. Youtube of VRT Net).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en check of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Elsene?

In Elsene zijn velerlei internet pakketten aanwezig. O.a. Telenet, Scarlet, Proximus of TéléSAT. Via ADSL, de televisiekabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Elsene werkzaam zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en bekijk de meest populaire providers in jouw wijk in september 2023. Populaire leveranciers zijn Scarlet, SFR en EVONet. Internetaanbieders in Elsene hebben betrouwbare pakketten met alleen internet, TV + internet abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Unieke 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus verkoopt in Elsene internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, via een betrouwbaar netwerk.

 • Inclusief modem + decoder
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Lage maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met internet, Bellen en TV door de kabel (coax) in Elsene. Prima voorwaarden, met een lage instapprijs.

 • Data delen met het gezin
 • Yelo Play: overal en altijd TV
 • Scherpe korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt complete internet tarieven in Brussel voor september 2023. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Surfen aan de beste prijs
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Duidelijke maandprijs

Actieprijzen internet & TV in Elsene (tarieven september 2023)

Een goede vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en Televisie in Elsene? Dat schommelt logischerwijs per gebruiker. De factuur komt tot stand door variabelen als de provider (bijv. TéléSAT), internet type (VDSL), up/downloadsnelheid (bijv. 140Mb/s), plus eventuele extra’s (extra zenders). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Elsene kun je afsluiten vanaf €22,5, en lopen op tot zo’n €80. Veelal is het alles in 1 pakket de voordeligste optie. Klik door naar SFR.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Internet Comfort + TV Comfort
 • Proximus Happy Time + Comfort 15 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Easy 15 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + Belgacom TV + Smart+ 65
 • Proximus Bizz All-In 5 GB
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken elsene

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Elsene is het essentieel om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Dan sturen we je door naar de vergelijker van internet pakketten. Je treft op deze plek enkel en alleen de internet en TV pakketten van bedrijven die ook leveren op jouw adres.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis moet je uitzoeken welke diensten je precies nodig hebt. Alleen internet? Of liever iets met televisie erbij? En hoe zit het met vast bellen? Wanneer je dit voor jezelf helder hebt kun jij gemakkelijker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder is het een optie om concrete zenders (denk aan Proximus 11+) te selecteren. Daarnaast kan jij het abonnement unieker maken met services als begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: welke snelheid wil je inkopen? Dat schommelt tussen de 45 mb/s tot soms 150 mb/s. De te kiezen snelheid is afhankelijk van uiteenlopende factoren. Nemen jullie internet voor dagelijkse dingen als zoals o.a. browsen op het internet, weerbericht bekijken, youtube films kijken, mail checken? Stream je graag via aanbieders als HBO of RTL Series? Een fan van populaire games als Planescape: Torment? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze internetvergelijker kan hierin helpen! Klik op de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Hier geven wij advies betreffende de maximale snelheid die goed is voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Indien jij de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid uitgezocht hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De providers zijn altijd gerangschikt op prijs. De goedkoopste internet provider staat bovenaan. Een exclusieve promotie is verwerkt in het maandbedrag. Diverse partijen stunten met een bepaalde welkomstkorting, of geven iets anders weg. Zij verstrekken de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Wanneer je weet wie de beste provider van Elsene in september 2023 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de bestelpagina van deze provider. Completeer het bestelformulier en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Veranderen van internetprovider? Vaak regelt je aankomende aanbieder van internet dat jouw huidige contract wordt opgezegd via de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Steeds meer families neigen naar het speciale triple play abonnement. Bij dit contract ontvang jij internet, vast bellen en digitale TV van één partij tegen een vaste maandelijkse prijs. In september 2023 bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Ook interessant: TV Vlaanderen internet.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Elke maand één factuur
 • Slechts 1 serviceprovider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten als Gratis eredivisie kijken

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck op onze website. Met behulp van de adresgegevens vind jij welke internet verbindingen actief zijn voor jouw situatie. Niet iedereen heeft de beschikking over kabelinternet en glasvezel. Vaak is de traditionele ADSL wel mogelijk (of er moet al glasvezel liggen). Heb jij meerdere mogelijkheden? Dan zijn de benodigde snelheid en onkosten onderdelen die je met name moet meenemen. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger in vergelijking met ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke provider heeft het snelste internet in Elsene?

Het snelste internet krijg je via glasvezel of de kabel. Zodoende bereik je snelheden tot 500 Mb p/s. Internetproviders als Telenet, Proximus en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Elsene is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er zijn diverse nieuwe opdrachten voor de aanleg van glasvezel. De internetsnelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. De apparaten in huis (netwerkkabels, wifi-repeaters, modem/router) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per buurt en moment veranderen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. Gewoonlijk handel je dat zelf online af. De erkende providers van ons land (Dommel, VOO, TV Vlaanderen, TéléSAT, Orange, SFR, Proximus, Scarlet) werken met elkaar samen. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Uiteraard heb je de beschikking over een installateur.

Actuele storingen september 2023

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. In 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabel-netwerk betekenen vaker een storing bij Telenet. De provider in kwestie stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook ontdek je razendsnel of er actuele problemen zijn.

Is er in Elsene traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Diverse zaken beïnvloeden de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de UTP-kabels en de positie van de router voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in de garage/zolder/tuin kan je een wifi booster of repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. De trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door apps op PC of Smartphone of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale installateur kan eventueel worden ingevlogen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 1050 en stap online over

Glasvezel vergelijken Elsene

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit resulteert in de allerhoogste downloadsnelheden tot 750 Mb per seconde. In flink wat postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de gemeente Elsene zijn er verschillende projecten ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor abonnementen met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en maandelijkse abonnementskosten. “Glas” wordt steeds betaalbaarder, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs met glasvezel kun je al afsluiten vanaf €45. Doe de internet-postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Elsene het overwegen waard is.

Voordelen Elsene fiber internet
 • Ongekend snel internet: tot wel 1000 Mbit
 • Een constant snelle verbinding, heel weinig storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Snelheden tot 100 Megabit
 • Betrouwbaar netwerk
 • Aantrekkelijke prijzen
telesat
 • uitgebreid zenderpakket
 • Inclusief router
 • Aantrekkelijke maandtarieven
edpnet
 • Inclusief vaste telefonie
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke prijzen
dommel
 • De internationale expert
 • Alleen internet of alles in 1
 • Duidelijke prijzen
TV-vlaanderen
 • Spotgoedkoop bellen
 • Groot zenderaanbod
 • Scherpe welkomstbonus
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Betrouwbaar netwerk
 • Scherpe maandtarieven
SFR
 • Altijd volle snelheid surfen
 • Veel aanbod
 • Overstapkorting
orange
 • Topaanbod zenders voor kids
 • Meerdere abonnementen
 • Maandelijkse korting