Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Hantes-Wihéries

Gemakkelijk en snel internetproviders in Hantes-Wihéries vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie contracten is ontzettend groot. Van Orange tot SFR, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gelijk de populaire operators en achterhaal het scherpste internetpakket dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje. Liever bellen, televisie en internet in zo’n alles in 1 pakket samentrekken? Ook daar kun jij voor kiezen! Ook vind je op deze website uitgebreide informatie over topics als 3-in-1 pakketten en tips om traag internet op te lossen.
ProvincieHenegouwen
GemeenteErquelinnes
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€62,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in oktober 2020 meer en meer internet operators in Hantes-Wihéries die in totaal weer de wereld aan aantrekkelijke TV en internet abonnementen in oktober 2020 bieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Dyson stofzuiger wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe vind je als consument snel zo’n voordig en betrouwbaar internet + TV abonnement? Internethunter helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef gemakkelijk de privé gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en neem het internet + tv pakket met de laagste prijs. Advies: in veel gevallen is ADSL-internet in Hantes-Wihéries goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één internet provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure extra’s als sportpakketten. Deze extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. En overweeg goedkope streamingdiensten (denk aan Youtube of Be TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Hantes-Wihéries?

In Hantes-Wihéries zijn allerlei internet pakketten beschikbaar. Bijvoorbeeld Telenet, Proximus, Scarlet of TV Vlaanderen. Middels ADSL, de coax-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Hantes-Wihéries in deze plaats actief zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk direct de actuele providers in jouw plaats in oktober 2020. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn VOO, SFR of Base. Internetaanbieders in Hantes-Wihéries hebben degelijke pakketten met alleen internet, Internet + Televisie pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus faciliteert in Hantes-Wihéries internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • Meer dan 80 zenders
 • Duidelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, Bellen en TV via de traditionele kabel in Erquelinnes. Betrouwbaar internet met korting voor nieuwe klanten.

 • Gratis installatie
 • Leukste entertainment pakketten
 • Transparante maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met complete internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Scarlet Trio, extra scherp geprijsd
 • Tot 36 uur terugkijken
 • Scherpe welkomstkorting

Prijzen internet en televisie in Hantes-Wihéries (tarieven oktober 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn in oktober 2020 de tarieven van TV en internet in Hantes-Wihéries? Dit schommelt vanzelfsprekendper adres. De maandelijkse factuur kent z’n oorsprong in o.a. het internetbedrijf (denk aan SFR), netwerk (bijv. glas), up/downloadsnelheid (bijv. 40Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. TV opnemen). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Hantes-Wihéries kun je afsluiten vanaf €27,5, en lopen op tot zo’n €60. In algemene zin is het 3-in-1 abonnement de voordeligste optie. Ook interessant: Orange speedtest.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Comfort + Telefonie
 • Proximus Comfort 15 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Favorite 55 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • Telenet Fiber 100 + Digital TV + King
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart+ 30 + Belgacom TV


internet vergelijken hantes-wiheries

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Hantes-Wihéries is het goed om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via ons vergelijkscript kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Vervolgens wordt je verwezen naar de snelste internetvergelijker. Je bekijkt in de internetvergelijker louter de internet en TV pakketten van internet-providers die ook echt actief zijn op jouw adres.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Allereerst geef je aan wat je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer je dit voor jezelf helder hebt kan je een stuk beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Bovendien kan het relevant zijn om specifieke zenderpakketten (bijvoorbeeld Discovery Channel) uit te kiezen. Tevens kan je jouw voorkeuren aangeven voor services als extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dit fluctueert tussen 10 mb/s tot en met 150 mb/s. Wat voor jou geschikt is, heeft te maken met allerlei elementen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, browsen op het internet, weerbericht bekijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op HBO of VRT Net? Een fan van populaire games als BioShock Infinite? Heb je een groot of klein huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker komt hier van pas! Ga naar de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info over de minimale snelheid die matcht bij uiteenlopende situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  Als jij de gewenste diensten en de internetsnelheid kenbaar gemaakt hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De leveranciers zijn normaliter geordend op tarieven p/maand. Het pakket met de laagste prijs voert de lijst aan. De maandelijkse acties en promoties zijn verrekend in de maandtarieven. Sommige aanbieders hanteren een cashback bij overstappen, anderen geven de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  In het geval je te weten bent gekomen wie de beste provider van Hantes-Wihéries in oktober 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Dit kost minder dan 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Doorgaans verwerkt je gekozen aanbieder van internet dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Legio inwoners neigen naar het voordelige triple play pakket. Bij zo’n abonnement ontvang jij digitale TV, internet en vast bellen van één leverancier tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bekijk ook VOO opzeggen.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle vragen rondom internet en TV
 • Combineren betekent gratis extraatjes waarbij je kunt denken aan Gratis sportpakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dit wordt gebaseerd op de internet postcodecheck. Op basis vande adresgegevens vind je welk type internet verbindingen voorhanden zijn in jouw specifieke geval. Niet elk huis kan zomaar overstappen op glasvezel of (coax) kabel. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel gewoon actief (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan op jouw adres alles? In dit scenario zijn maximale snelheden en de hoogte van de kosten factoren die het meest relevant zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel praten we ook over hogere bedragen vergeleken met ADSL en Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is meestal het aantrekkelijkst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Hantes-Wihéries?

De maximale internetsnelheid zal je ontvangen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Zodoende loopt de snelheid op tot 1000Mb. Partijen als Telenet, Proximus en Scarletontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Erquelinnes is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan meer en meer initiatieven om de glasvezel-adoptie te versnellen. De maximum snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, modem/router) hebben hier invloed op. De maximale snelheid kan per huis nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer jouw abonnementstermijn is verstreken (na 12 tot 24 maanden) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. Steeds vaker gebeurd dit gewoon online. De grootste internetproviders (EDPnet, Dommel, VOO, TV Vlaanderen, Proximus, Telenet, SFR, Orange) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Huidige storingen oktober 2020

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. In heel 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit kan resulteren in een Proximus / Scarlet storing. Onderhoudsmaatregelen van het kabel netwerkmonden soms uit in storingen bij Telenet. Jouw provider stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Heeft Hantes-Wihéries traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Heel veel aspecten hangen samen met de te bereiken snelheid. Hierbij moet je denken aan de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een versterker gebruiken. De trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op PC of Smartphone of verkeerde modem-instellingen. Een professionele monteur kan ingepland worden, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6560 en stap online over

Glasvezel vergelijken Hantes-Wihéries

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Zodoende haal je geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal regio’s bestaat er de optie tot fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in Erquelinnes zijn er verscheidene projecten m.b.t. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds toegankelijker, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Packs met glasvezel kan je al afsluiten vanaf €35. Open de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Hantes-Wihéries een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Hantes-Wihéries fiber internet
 • Razendsnel internet: dit kan oplopen tot 1 Gbps
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, heel weinig storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Er is keuzevrijheid
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • Verschillende contracten
 • Duidelijke tarieven
telesat
 • 69 themakanalen
 • Voor elke portemonnee
 • Transparante tarieven
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Voordelig bellen
 • Hoge korting
dommel
 • De internationale expert
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Hoge welkomstbonus
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Ook voor alleen Internet
 • Pakket-aanbieding
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • Diverse pakketten
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Internet, TV en Bellen
 • Goedkope tarieven
orange
 • Beste van internationale sport
 • Airbox Auto
 • Combinatie-voordeel