Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Solre-Sur-Sambre

Zelf snel alle internetproviders in Solre-Sur-Sambre vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv contracten lijkt groter dan ooit. Dit loopt van Proximus tot TéléSAT, er is veel te kiezen. Onze vergelijkingstool helpt jou met vergelijken! Vergelijk zonder moeite de beste operators en vind het scherpste internet abonnement dat klopt met jouw internetgebruik. Vandaag nog internet, bellen en tv binnen zo’n alles in 1 pakket afsluiten? Je leest er alles over op onze website. Eveneens leest men via onze vergelijker bruikbare informatie over zaken als alles-in-1 pakketten en wat je kunt doen bij traag Wifi.
ProvincieHenegouwen
GemeenteErquelinnes
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig opvallend veel internet operators in Solre-Sur-Sambre die opgeteld weer flink wat goede en betaalbare TV en internet abonnementen in oktober 2020 presenteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een gratis luchtballonvaart zijn per week weer anders. Hoe bekijk jijmoeiteloos een voordelig en innovatief pakket voor TV + internet? Onze experts helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul moeiteloos de eigen gegevens in, doorzoek de diverse providers en ga simpelweg voor het abonnement die het laagst geprijsd is. Tip: in veel gevallen is ADSL-internet in Solre-Sur-Sambre het laagste geprijsd.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Bestel internet, tv en bellen bij 1 provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor standaard gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Kies niet altijd voor dure extra’s zoals bijvoorbeeld zenderpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (neem bijv. VRT Net of Pathé TV).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Solre-Sur-Sambre?

In Solre-Sur-Sambre zijn diverse internet pakketten aanwezig. Bijv. Scarlet, Proximus, Telenet of Base. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de standaard kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Solre-Sur-Sambre je kunt kiezen? Vul de gevraagde gegevens in, en ontdek alle actuele leveranciers in jouw wijk in oktober 2020. Bekende leveranciers zijn Scarlet, SFR of TéléSAT. Internetaanbieders in Solre-Sur-Sambre hanteren uitstekende losse internet contracten, TV + Internet contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus biedt in Solre-Sur-Sambre internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, vaak als beste getest.

 • Altijd verbonden
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Scherpe welkomstbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, + internet en bellen door de kabel (coax) in Erquelinnes. Uitstekende snelheid interessante kortingen.

 • Voor een Telenet Klantenprijs
 • Overal TV met Yelo Play
 • Altijd aanbiedingen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt snelle internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Betaal alleen nuttige diensten
 • Inclusief de 30 populairste zenders
 • Scherpe welkomstbonus

Actieprijzen internet en televisie in Solre-Sur-Sambre (tarieven oktober 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Solre-Sur-Sambre? Dat fluctueert gewoonlijk per postcode. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in elementen als je internetaanbieder (denk aan Proximus), netwerk (denk aan kabel), internetsnelheid (bijv. 95Mb/s), en de aanvullende diensten (bijv. sportkanalen). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Solre-Sur-Sambre kun je afsluiten vanaf €35 tot contracten van €50. In algemene zin is 3-in-één de voordeligste optie. Klik door naar Scarlet speedtest.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 10 + Internet + Digitale TV
 • Proximus Classic + Comfort 25 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 35 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet + TV + Mobilus L
 • Telenet Basic Internet + Digital TV + Kong
 • Telenet WIGO Business 15 GB


internet vergelijken solre-sur-sambre

Veranderen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Solre-Sur-Sambre is het cruciaal snel de internet postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Dan wordt je verwezen naar de internet-vergelijker. Je vindt op deze plek louter de internet en TV pakketten van internetproviders die beschikbaar zijn in jouw straat.

 2. Pakket samenstellen

  Om te beginnen moet je uitzoeken wat je allemaal wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En moet er ook een huistelefoon bij? In het geval je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij gemakkelijker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan Eleven Sports 3) toe te voegen. Eveneens kun jij jouw pakket nog persoonlijker maken met diensten als on demand films kijken, uitzending gemist, vooruitkijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: welke snelheid wil je inkopen? Dit fluctueert tussen 35 mb/s tot soms 350 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van allerlei elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de meest basale activiteiten als browsen op het internet, weerbericht bekijken, mail checken, nieuwswebsites lezen? Stream je regelmatig video’s via Netflix of HBO? Houd je van internet spelletjes (games) als Stronghold Kingdoms? Zijn jullie met 2 personen of meer? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? De internet provider vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Kies de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Daar vind je info m.b.t. de minimale snelheid die past bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten providers vergelijken

  Zodra je het soort abonnement en maximale snelheid kenbaar gemaakt hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De leveranciers zijn in de regel geordend op tarief per maand. De voordeligste internet provider staat bovenaan. Een promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige providers bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties hebben bijv. het eerst halve jaar een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Zodra jij gezien hebt wie de beste provider van Solre-Sur-Sambre in oktober 2020 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur het naar de provider. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je veranderen van leverancier? Meestal regelt jouw gekozen internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Een aanzienlijk deel van de bewoners kiezen voor het goedkope triple play abonnement. In dit product heb je vast bellen, internet en digitale TV van één aanbieder voor een vaste maandprijs. Vandaag de dag zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Ook interessant: Proximus thuisinternet.

 • Korting op je factuur
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals Geen kosten voor opnemen pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck die je al gedaan hebt. Door het invoeren van jouw postcode en huisnummer kan je zien welk type internet verbindingen actief zijn in jouw postcodegebied. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van kabel en glasvezelinternet. In algemene zin is ADSL (via de telefoonlijn) wel voorhanden (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn maximale snelheden en de hoogte van de kosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel betaal je wel wat meer dan in het geval van ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Solre-Sur-Sambre?

De snelste verbinding ontvang je via Telet (kabel) of glasvezel. Op basis daarvan kan je up/downloaden tot wel 1000Mb. Providers als Telenet, Scarlet & Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Erquelinnes beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er ontstaan meer en meer nieuwe projecten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De internetsnelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Gebruik van apparatuur (netwerkkabels, modem/router) heeft hierop een effect. De feitelijke snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 tot 24 maanden) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internet pakket stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers van ons land (TV Vlaanderen, TéléSAT, Dommel, EDPnet, Telenet, Scarlet, SFR, Proximus) handelen dit onderling af. We noemen dit ook wel Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Ook kan er ook een monteur bij je langskomen.

Veel voorkomende storingen oktober 2020

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In heel 2020 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Hierdoor zien we soms een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel-netwerk monden soms uit in een storing bij Telenet. De dienstverlener zal dit vroegtijdig aangeven. Via FB of Twitter kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Solre-Sur-Sambre traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Diverse dingen hangen samen met de te bereiken snelheid. Als voorbeeld noemen we de netwerkkabels die je gebruikt en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een wifi booster of repeater of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door updates op je PC, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een speciale adviseur kan ingepland worden, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6560 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Solre-Sur-Sambre

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dit resulteert in een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb per seconde. In flink wat regio’s kun je kiezen voor het snelle fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom Erquelinnes zijn er verschillende plannen voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs als deze kan je al afsluiten vanaf €45. Doe de internet-postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Solre-Sur-Sambre tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Solre-Sur-Sambre fiber internet
 • Het snelste internet: snelheden tot wel 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, je zit nooit zonder
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Veel verschillende partijen
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Onbeperkt downloaden
 • Moeiteloos overstappen
 • Goede welkomstkorting
telesat
 • Supersnel DSl internet
 • Met installatiehulp
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Verschillende contracten
 • Scherpe maandprijs
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Betrouwbaar en snel
 • Duidelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Toegang tot heel veel zneders
 • Diverse pakketten
 • Goedkope tarieven
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope maandprijs
SFR
 • Incluief SFR Box
 • Diverse pakketten
 • Duidelijke tarieven
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Gratis overstappen
 • Lage maandprijs