Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Harelbeke

Probleemloos en snel de internetproviders in Harelbeke vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Het loopt van Orange tot aan TV Vlaanderen, er is bijna té veel keuze. Onze internet-vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk gelijk de populaire operators en check het scherpste internet abonnement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Liever tv, internet en bellen met het alles in 1 pakket bundelen? Dat behoort tot de opties! Tevens verzameld men via de Internethunter belangrijke informatie over zaken zoals ADSL of beschikbare providers.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHarelbeke
Gemiddelde downloadsnelheid42Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel flink wat internet operators in Harelbeke die tezamen weer erg veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in juni 2022 presenteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een Dyson stofzuiger kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Dus, hoe vind je gelijk een voordelig en snel contract voor internet + TV? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Voer gelijk je persoonlijke gegevens in, vergelijk de diverse providers en kies voor het internet abonnement die financieel interessant is. Tip: in veel gevallen is ADSL-internet in Harelbeke goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Denk kritisch na over dure add-ons als o.a. speciale premium kanalen. Deze uitbreidingen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Neem geen TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. Pathé TV of Be TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Harelbeke?

In Harelbeke zijn er behoorlijk veel internet pakketten actief. Onder andere Telenet, Proximus, Scarlet en EDPnet. Door ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Harelbeke voor jou mogelijk zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk direct de verschillende leveranciers in jouw plaats in juni 2022. Bekende aanbieders van zijnternet zijn Proximus, Orange of EVONet. Internetaanbieders in Harelbeke verkopen interessante pakketten met alleen internet, TV + Internet pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus levert in Harelbeke internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Geen extra gedoe
 • Meer dan 80 zenders
 • Lage prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, bellen en televisie door de kabel (coax) in Harelbeke. Een degelijke verbinding, interessante kortingen.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • Groots aanbod films en series
 • Goedkope prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt complete internet tarieven in West Vlaanderen voor juni 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Eenvoudig & transparant
 • Inclusief de 30 populairste zenders
 • Duidelijke prijzen

Huidige prijzen televisie en internet in Harelbeke (tarieven juni 2022)

Een goede vraag: wat zijn nu de tarieven van Televisie en internet in Harelbeke? Het verschilt logischerwijs per geval. De factuur komt tot stand door elementen als het internetbedrijf (bijv. SFR), internetverbinding (zoals. COAX), snelheid van het internet (bijv. 160Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. Eredivise kijken). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Harelbeke is er al vanaf €27,5, en lopen op tot zo’n €60. In algemene zin is 3-in-één het goedkoopste. Bekijk ook Scarlet contract.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe Unlimited + Internet + Digitale TV
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 15 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 75 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Easy+ 25
 • Telenet Basic Internet + Digital TV + Kong Supersize
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken harelbeke

Veranderen van internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Harelbeke is het belangrijk snel de internet postcodecheck te doen. In onze tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Als je dat gedaan hebt kom je terecht in de vergelijker van internet pakketten. Je ziet in de vergelijkingstool exclusief de pakketten van internet-providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw straat.

 2. Een abonnement kiezen

  In deze stap mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Wens je ook digitale Televisie? En hoe zit het met vast bellen? Op het moment dat je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (bijv. ARTE Belgique) erbij te nemen. Bovendien kan je wensen doorgeven m.b.t. add-ons als live pauzeren, online tv kijken, extra zenderpakketten.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat schommelt tussen de 50 mb/s tot en met 150 mb/s. Een goed gekozen snelheid hangt af van allerlei componenten. Passen jullie internet toe voor kleine activiteiten zoals o.a. mail checken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, weerbericht bekijken? Stream je regelmatig video’s via VRT Net of Youtube? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Splinter Cell Double Agent? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker geeft advies! Selecteer ‘welke snelheid past bij mij’? Hier vertellen wij meer inzake welke internetsnelheid die matcht bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven vergelijken

  Op het moment dat jij het soort abonnement en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De bedrijven worden altijd weergegeven op basis van prijs. Het pakket met de laagste prijs voert de lijst aan. Een mogelijke promotie is verwerkt in het maandbedrag. Sommige aanbieders bieden een vaste korting, anderen geven het eerste half jaar een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap maken van provider

  Wanneer je hebt ontdekt wie de beste provider van Harelbeke in juni 2022 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Kies de blauwe knop, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Vul je gegevens in en verstuur het naar de provider. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Van internet provider veranderen? In algemene zin verwerkt jouw geselecteerde aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Flink wat inwoners kopen het zogenaamde triple play pakket. Met zo’n totaalpakket ontvang jij digitale TV, internet & vast bellen van één aanbieder tegen een vaste scherpe prijs. Deze dagen kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Ook interessant: VOO vergelijken.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Inzicht in alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s als o.a. Een flinke korting op de mobiele factuur

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck op onze website. Op basis vanjouw postcode en huisnummer kan je zien welke internetaansluitingen er actief zijn in jouw straat. Niet iedereen kan abonnementen kiezen op basis van (coax) kabel en glasvezel. In de regel is ADSL wel ter beschikking (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heb jij meerdere mogelijkheden? Hierbij zijn de gewenste snelheid en de kosten zaken waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is sneller, maar standaard is dit ook veel duurder in verhouding tot ADSL en de kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Harelbeke?

De maximale internetsnelheid komt binnen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op basis daarvan haal je snelheden tot wel 1000Mb p/s. Internetproviders als Scarlet, Telenet en Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Harelbeke beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er regelmatig acties om glasvezel aan te leggen. De snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (netwerkkabels, modem/router, netwerk accessoires) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per situatie zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (meestal na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van provider is een fluitje van een cent. Meestal handel je dat online af. De erkende providers van ons land (TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, VOO, Telenet, SFR, Orange, Scarlet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Ook zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Problemen & storingen juni 2022

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel-netwerk draaien soms uit op Telenet storingen. De betreffende aanbieder ligt dit vaak per mail kort toe. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter of het internet eruit ligt.

Is er in Harelbeke traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Meerdere onderdelen bepalen de snelheid. Om wat te noemen: de aansluitingen (kabels) en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een versterker gebruiken. De trage verbinding kan daarnaast komen door toepassingen op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen installateur kan de situatie bekijken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 8530 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Harelbeke

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Concluderend: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot 750 Mb per seconde. In meer en meer omgevingen is fiber internet beschikbaar samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom de gemeente Harelbeke zijn er meerdere initiatieven m.b.t. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en een vast bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Packs als deze vind je al vanaf €35. Doe de gratis postcodecheck en vind uit of glasvezel internet in Harelbeke voor jou een optie is.

Voordelen Harelbeke fiber internet
 • Het snelste internet van België: dit kan oplopen tot 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, heel weinig storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • 3 mailboxen
 • Veel aanbod
 • Transparante prijzen
telesat
 • Digitale sateliettelevisie
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Diverse pakketten
 • Altijd aanbiedingen
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Transparante aanbieder
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt downloaden
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Combinatie-aanbieding
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Snel en betrouwbaar
 • Duidelijke maandtarieven
SFR
 • Met de echte SFR Box
 • Inclusief alle apparatuur
 • Goede korting
orange
 • Beste van internationale sport
 • Supergoedkoop bellen
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente