Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Oudenburg

Snel direct alle alle internetproviders in Oudenburg vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie abonnementen is werkelijk enorm. Het loopt van Orange tot TV Vlaanderen, er is veel te kiezen. Deze website helpt met het maken van een keuze. Vergelijk snel de populaire operators en achterhaal het meest geschikte internet contract dat voldoet aan jouw situatie. Wil jij bellen, internet en televisie binnen een alles in 1 pakket nemen? Dat is ook een optie! Tevens checken jullie via onze vergelijker handige info over onderwerpen als glasvezel internet en 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOudenburg
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik280GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederBilli
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags meer en meer internet operators in Oudenburg die bij elkaar opgeteld weer ontzettend veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juni 2022 verkopen. De speciale korting van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een cadeaubon zijn per week weer anders. Op welke wijze vind je gelijk zo’n goedkoop en snel internet + TV contract? Onze internet-experts helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Vul moeiteloos de eigen gegevens in, vergelijk de diverse providers en pak het internet pakket die het laagst geprijsd is. Onthoud: meestal is ADSL-internet in Oudenburg voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor standaard gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem niet alle dure extra’s als o.a. sportpakketten. Deze extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (neem bijv. Pathé TV of Netflix).
 5. Stop niet met vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Oudenburg?

In Oudenburg zijn er behoorlijk veel internet pakketten die je kunt afsluiten. O.a. Telenet, Proximus, Scarlet of United Telecom. Via een ADSL lijn, de coax-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in Oudenburg beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk direct de huidige aanbieders in jouw plaats in juni 2022. Bekende internet providers zijn VOO, Orange en EVONet. Internetaanbieders in Oudenburg hebben degelijke pakketten met alleen internet, TV + internet abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Via een quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus faciliteert in Oudenburg internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, vaak als beste getest.

 • Inclusief modem + decoder
 • Overal TV kijken
 • Duidelijke prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, tv en vaste telefonie via de kabel in de gemeente Oudenburg. Uitstekende snelheid met een goede beoordeling.

 • Voordelig bellen
 • Honderden series en films kijken
 • Scherpe maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor complete internet tarieven in West Vlaanderen voor juni 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Gratis Wifi modem
 • Kijk tot 36 uur terug met TV replay
 • Factuurkorting

Actuele prijzen internet en televisie in Oudenburg (tarieven juni 2022)

Het is een boeiende vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een tv en internet pakket in Oudenburg? Dat verandert uiteraard per gebruiker. Het tarief komt tot stand door aspecten zoals de gekozen provider (denk aan Proximus), netwerk (denk aan telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 15Mb/s), en eventuele uitbreidingen (bijv. een veilig online pakket). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Oudenburg sluit je af voor rond de €27,5 tot en met €45. Standaard is 3-in-één het goedkoopste. Ook interessant: Telenet abonnement.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack telefonie + Internet Comfort + tv Comfort
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation XL 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Comfort 25 + Internet Start Pack
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 65
 • Base Mobile 4 + business fix pack 12
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + Kong Business International


internet vergelijken oudenburg

Veranderen van internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Oudenburg is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Aan het begin van de pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Daarna zit je midden in de objectieve internetvergelijker. Je vindt in de internetvergelijker alleen de internet-abonnementen en providers die ook echt actief zijn in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst kun je kiezen welke onderdelen je in het pakket wilt. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Zodra je jouw wensen duidelijk hebt kun jij veel simpeler internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarnaast is het een optie om specifieke zenderpakketten (denk aan Plug RTL) te selecteren. Als laatste kun je wensen doorgeven m.b.t. services als extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat daarna essentieel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt van 35 mb/s en 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid heeft te maken met meerdere onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het basisgebruik zoals het weer bekijken, e-mailen, filmpjes kijken, het nieuws lezen? Stream je graag via aanbieders als Netflix of Youtube? Een fan van online multiplayer games als LIMBO? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker helpt jou graag! Tik op ‘welke snelheid is geschikt’? Hier adviseren wij inzake de ideale snelheid die matcht bij kleine en grote gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Indien jij de gewenste diensten en de snelheid van het internet ingevuld hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers zijn veelal gesorteerd op prijs per maand. De voordeligste aanbieder vind je bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle leveranciers geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders hebben de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij berekend hebt wie de beste provider van Oudenburg in juni 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik gewoon op ‘bestellen’ en wij sturen je door naar de bestelpagina van deze provider. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van leverancier? Veelal verwerkt je geselecteerde aanbieder van internet het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Steeds meer huishoudens kopen het voordelige triple play pakket. Bij zo’n abonnement krijg jij vast bellen, digitale TV & internet van één partij voor een vaste maandprijs. Hedendaags zijn er tevens 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Actueel: Proximus vergelijken.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals o.a. Gratis Netflix

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck. Via je adresgegevens (postcode) kun jij bekijken welke soorten aansluitingen beschikbaar zijn voor jouw huis. Niet iedereen is aangesloten op (coax) kabel en glasvezel. Gewoonlijk is een ADSL verbinding wel ter beschikking (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? In dit scenario zijn gewenste snelheid en het budget onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is de snelste optie, maar in veel gevallen zijn de kosten wat hoger dan bij kabel of adsl. Voor internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Oudenburg?

Het meest snelle internet is beschikbaar via kabel of glasvezel. Hiermee download je met wel 750Mb. Aanbieders als Telenet, Proximus & Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Oudenburg zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Er zijn meerdere opdrachten om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid die je behaalt ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, modem/router, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De snelheid die uit een speedtest komt kan per buurt nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Als de overeenkomst is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet abonnement stelt eigenlijk niet veel meer voor. In de regel fiks je dat helemaal zelf. De grootste internetproviders (VOO, TéléSAT, EDPnet, TV Vlaanderen, Proximus, Telenet, Orange, Scarlet) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Vaak kan er ook een monteur bij je langskomen.

Problemen & storingen juni 2022

Op dit moment is er geen grootschalige storing. Ook in 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkzorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. De provider in kwestie weet hier vaak meer over. Via de webcare merk je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Oudenburg traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Meerdere onderdelen bepalen de snelheid. Controleer altijd de (UTP) kabel klasse en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een wifi repeater of booster of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te maken hebben met toepassingen op PC of Smartphone of foute router-instellingen. Een professionele installateur kan op afspraak langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 8460 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Oudenburg

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concluderend: ongeëvenaarde internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In een toenemend aantal postcodegebieden is fiber internet beschikbaar of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in en rondom de gemeente Oudenburg zijn er meerdere werkzaamheden met betrekking tot het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor internetten via fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs als deze kan je al nemen vanaf €45. Ga aan de slag met de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Oudenburg een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Oudenburg fiber internet
 • Buitensporig snel internet: tot wel 1 gigabit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, weinig storingen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Groot aanbod
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Duidelijke maandprijs
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Ook vaste telefonie
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • Geen limiet op verbruikte data
 • Kundige klantenservice
 • Aantrekkelijke korting
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Inclusief alle apparatuur
 • Scherpe tarieven
TV-vlaanderen
 • Tot wel 112 zenders
 • Moeiteloos overstappen
 • Combinatie-voordeel
voo
 • Online pack configureren
 • Supergoedkoop bellen
 • Combinatiekorting
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke maandtarieven
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Gratis overstappen
 • Maandelijkse korting


Alle plaatsen in deze gemeente