Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Hechtel

Op je gemak alle de internetproviders in Hechtel vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en televisie is ontzettend groot. Van Scarlet tot aan EDPnet, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijker helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk simpel alle grote operators en bekijk het goedkoopste internetaanbod dat voldoet aan jouw situatie. Wil jij internet, bellen en tv binnen zo’n alles-in-1 pakket combineren? Dit is sterk in opkomst! Vervolgens verzamel je op onze website bruikbare info over onderwerpen als overstappen van provider en tips om traag internet op te lossen.
ProvincieLimburg
GemeenteHechtel-Eksel
Gemiddelde downloadsnelheid35,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€62,00 p/maand
Populaire aanbiederUnited Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik ontzettend veel internet operators in Hechtel die samen weer enorm veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in september 2022 verkopen. De huidige actie van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Bosch boormachine zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op basis waarvan achterhaal jijnu zo’n betaalbaar en actueel contract voor internet + TV? Deze website helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul gemakkelijk de eigen gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het internet abonnement met de laagste prijs. Let op: meestal is ADSL-internet in Hechtel het goedkoopste.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij één leverancier. (Check meer info over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de meest basale online activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem niet alle dure onnodige extra’s zoals extra betaalde kanalen. Pakketten als deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Online kan je ontzettend veel kijken (populair zijn o.a. Netflix of Be TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en kom er zelf achter of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Hechtel?

In Hechtel zijn verschillende internet pakketten voorhanden. Populaire spelers zijn Telenet, Proximus, Scarlet en SFR. Via ADSL of VDSL, de kabel (coax) en misschien zelfs glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Hechtel tot de mogelijkheden behoren? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk gemakkelijk de meest populaire aanbieders in jouw omgeving in september 2022. Veel gekozen internetproviders zijn VOO, Orange of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Hechtel verschaffen uitstekende pakketten met alleen internet, TV + internet abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Unieke 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Via een quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus verkoopt in Hechtel internet en TV. Glasvezel, VDSL2, via een betrouwbaar netwerk.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • 36 uur TV terugkijken
 • Lage maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, bellen en televisie door de kabel (coax) in Hechtel-Eksel. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Divers entertainment aanbod
 • Pakket-voordeel
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt betrouwbare internet tarieven in Limburg voor september 2022. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Gratis mailbox
 • Televisie live pauzeren
 • Aantrekkelijke maandtarieven

Prijzen internet & televisie in Hechtel (tarieven september 2022)

Voor iedereen relevant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van Televisie en internet in Hechtel? Dit verandert meestal per postcode. De nota komt tot stand door factoren als de provider (bijv. Proximus), connectie (zoals. ADSL), maximale internetsnelheid (bijv. 15Mb/s), en andere extra’s (zoals. een veilig online pakket). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Hechtel kun je afsluiten vanaf €15 tot bedragen van €60. Meestal is een alles in 1 abonnement de voordeligste optie. Bezoek de pagina: Proximus internet & tv.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Smile 20 + Internet GO + TV
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Telenet Whoppa + King
 • Telenet WIGO 5 GB
 • Telenet WIGO Business 10 GB


internet vergelijken hechtel

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Hechtel is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Daarna kom je binnen in de internet-vergelijker. Je ziet op deze plek enkel en alleen de contracten van leveranciers die verkrijgbaar zijn op jouw adres.

 2. Een type abonnement selecteren

  Allereerst kan jij een selectie maken uit wat je precies wilt afsluiten. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kun jij gemakkelijker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder geven we jou de tools om specifieke zenders (denk dan aan MTV) aan te klikken. Tegelijkertijd kan jij jouw voorkeuren aangeven voor specifieke diensten als tv programma’s opnemen, begin gemist, on demand films kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat daarna cruciaal is: hoe snel moet het internet zijn? Dat loopt van 15 mb/s en 450 mb/s. Een goed gekozen snelheid hangt af van allerlei factoren. Passen jullie internet toe voor kleine activiteiten als bijv. het weer bekijken, surfen op het internet, filmpjes kijken, het nieuws lezen? Stream je graag via aanbieders als VRT Net of HBO? Spelen huisgenoten populaire games als Terraria? Zijn jullie met 2 personen of meer? Download je met regelmaat grote bestanden? Internethunter.be komt hier van pas! Tik op ‘welke snelheid selecteren’? Hier adviseren wij betreffende de maximale snelheid die matcht bij allerlei situaties.

 4. Prijzen vergelijken

  Zodra jij het type pakket en de snelheid van het internet hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De organisaties zijn altijd in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. Het voordeligste abonnement zie je dus direct staan. De eventuele promotie wordt reeds verwerkt in het totaalbedrag. Bijna alle internet providers bieden een vaste korting, of geven iets anders weg. Zij hanteren de eerste 3, 6 of 9 maanden een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Zodra je achterhaalt hebt wie de beste provider van Hechtel in september 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Voer alle velden in en rond de aanvraag af. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Meteen veranderen van internet provider? Dikwijls verzorgt de toekomstige aanbieder van internet het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Nogal wat families doen een aanvraag voor het goedkope triple play abonnement. In dit pakket krijg jij internet, vast bellen & digitale TV van één aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. In september 2022 bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Lees verder over TV Vlaanderen tarieven.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals bijvoorbeeld Gratis Fox Sports eredivisie

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor gebruik je de resultaten van de postcodecheck. Door het invullen van postcode + huisnummer vind jij of ADSL/Kabel/Glasvezel beschikbaar zijn in jouw specifieke geval. Niet elke woning kan zomaar overstappen op kabel of glasvezelinternet. Vaak is ADSL (via de telefoonlijn) wel voorhanden (als er nog geen glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn minimale internet snelheid en de prijzen zaken die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is de snelste optie, maar meestal is dit ook veel duurder als je het afzet tegen ADSL en de kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, echter de internetsnelheid is fors minder.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Hechtel?

De hoogste internetsnelheid ontvang je via kabel of glasvezel. Op die manier lopen de snelheden op tot 500 Mb p/s. Leveranciers als Proximus, Scarlet en Telenetinnoveren in rap tempo. In de gemeente Hechtel-Eksel beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er meerdere nieuwe projecten voor de aanleg van glasvezel. De hoogte van de snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. De apparaten in huis (wifi-repeaters, netwerk accessoires, modem/router) moet je niet onderschatten. De feitelijke snelheid kan per huishouden nogal wisselen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

In het geval dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen naar een internet provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls fiks je dat helemaal zelf. De populaire providers in België (Dommel, TéléSAT, EDPnet, TV Vlaanderen, Proximus, Scarlet, SFR, Telenet) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Vaak zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden & storingen september 2022

Momenteel is er geen grootschalige storing. In heel 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dit kan resulteren in een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel netwerk draaien soms uit op een storing bij Telenet. De klantenservice weet hier vaak meer over. Via FB of Twitter kom je er heel snel achter of er actuele problemen zijn.

Is er in Hechtel traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Ontzettend veel factoren hebben impact op de snelheid. Relevante factoren zijn: de netwerkkabels die je gebruikt en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin, garage of zolder kan je een wifi booster of repeater of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan daarnaast komen door apps op smartphones en computers of een router die verkeerd staat ingesteld. Een monteur kan een analyse maken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3940 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Hechtel

Glasvezel is een haardunne vezel die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concreet: geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer omgevingen is fiber internet beschikbaar of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de streek van Hechtel-Eksel zijn er tal van werkzaamheden m.b.t. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor abonnementen met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wint flink aan populariteit en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Packs als deze vind je al vanaf €35. Open de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Hechtel tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Hechtel fiber internet
 • Bijzonder snel internet: tegenwoordig tot wel 1 Gbps
 • Zeer stabiel internet, minder problemen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Er is keuzevrijheid
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goedkope maandprijs
telesat
 • 3 verschillende pakketten
 • Alles-in-1 pakketten
 • Pakket-voordeel
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Snel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke tarieven
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Handige monteursdienst
 • Pakketkorting
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Alles-in-1 pakketten
 • Hoge korting
voo
 • Alle diensten in 1 pakket
 • Makklijk overstappen
 • Duidelijke prijzen
SFR
 • Groots TV-aanbod
 • Voordelig TV en Bellen
 • Scherpe prijzen
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Pakket voor elk budget
 • Scherpe prijzen