Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Hechtel-Eksel

Eenvoudig en snel de internetproviders in Hechtel-Eksel vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie contracten is vrij groot. Van Scarlet tot VOO, hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen jou met het kiezen. Vergelijk gemakkelijk de Vlaamse / Waalse operators en ontdek het beste of goedkoopste internetpakket dat klopt met jouw verbruik en wensen. Meteen televisie, bellen en internet met het alles in 1 pakket nemen? Dat behoort tot de opties! Eveneens check jij via de Internethunter bruikbare info over items als de internet postcodecheck of vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeenteHechtel-Eksel
Gemiddelde downloadsnelheid32,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid28Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederTV Vlaanderen
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in september 2023 opvallend veel internet operators in Hechtel-Eksel die bij elkaar weer honderden verschillende goede en betaalbare TV en internet abonnementen in september 2023 mogen aanbieden. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Samsonite koffer wisselen iedere maand weer enorm. Met andere woorden, hoe bekijk je nu een betaalbaar en veilig TV + internet contract? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul hierna de benodigde gegevens in, doorzoek de diverse providers en kies voor het contract met de laagste prijs. Tip: doorgaans is ADSL-internet in Hechtel-Eksel voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Klik door naar het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes als o.a. filmpakketten. Specials zoals deze resulteren in een forse rekening.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (denk aan RTL Series of Netflix).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Hechtel-Eksel?

In Hechtel-Eksel zijn verscheidene internet pakketten actief. Bijv. Scarlet, Proximus, Telenet of Orange. Door ADSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Hechtel-Eksel actief zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk direct de actuele leveranciers in jouw straat in september 2023. Grote leveranciers zijn Scarlet, Dommel of TéléSAT. Internetaanbieders in Hechtel-Eksel verkopen prima losse internet contracten, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Via een quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus levert in Hechtel-Eksel internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, inclusief gratis e-mailadres.

 • Regelt alles voor jou
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Transparante maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert vaste telefonie, internet en TV via de kabel in de gemeente Hechtel-Eksel. Gewoon snel internet, met aantrekkelijke acties.

 • Handige productzoeker
 • TV op alle schermen
 • Scherpe prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in scherpe internet tarieven in Limburg voor september 2023. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Het goedkoopste aanbod
 • Gemakkelijk TV terugspoelen
 • Voordeel op de factuur

Huidige prijzen internet + televisie in Hechtel-Eksel (tarieven september 2023)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van een internet en tv abonnement in Hechtel-Eksel? Dit verschilt normaliter per huishouden. De internet + TV factuur wordt gevormd door o.a. de internetprovider (bijv. Scarlet), internetverbinding (bijvoorbeeld coax-kabel), snelheid van het internet (bijv. 20Mb/s), en eventuele uitbreidingen (denk aan on demand films kijken). Een goedkoop internet en tv abonnement in Hechtel-Eksel is er al voor €27,5 tot bedragen van €55. Normaal is een alles in 1 pakket de goedkoopste optie. Actueel: VOO 3 in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Smile Together 35 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Scarlet Internet & telefonie
 • VOO Trio Beaucoup
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + Bizz Smart XL 60


internet vergelijken hechtel-eksel

Veranderen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Zodra je start met internet vergelijken in Hechtel-Eksel is het aan te raden eerst de postcodecheck van internet providers te doen. In onze tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daaropvolgend ga je automatisch door naar de internet + TV vergelijker. Je treft in de internetvergelijker alleen de pakketten van bedrijven die leverbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In deze stap kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Liever met een TV-abonnement? En hoe zit het met vast bellen? Indien jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarnaast bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (bijv. FOX Vlaanderen) toe te voegen. Tegelijkertijd kan jij het nog concreter maken met specifieke diensten als begin gemist, on demand films kijken, online tv kijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat belangrijk is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 35 mb/s tot en met 200 mb/s. De te kiezen snelheid is gebonden aan diverse factoren. Nuttig jij het internet alleen voor het basisgebruik als surfen op het internet, filmpjes kijken, e-mailen, het weer bekijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of VRT Net? Speel jij in je vrije tijd graag online gaming avonturen als Rocket League? Zijn jullie met 2 personen of meer? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Internethunter.be kan hierin helpen! Tik op ‘advies snelheid berekenen’? Hier geven wij advies over de minimale snelheid die wij adviseren voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Als jij de abonnementstypes en de snelheid van het internet doorgevoerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-aanbieders worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs in € p/maand. De provider met de laagste prijs komt als eerste naar voren. De maandelijkse acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Sommige providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, anderen bieden het eerste half jaar extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Als je erachter gekomen bent wie de beste provider van Hechtel-Eksel in september 2023 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit kost je nog geen 5 minuten. Wil je veranderen van provider? In veel gevallen verzorgt jouw aankomende leverancier de opzegging van het contract door gebruik te maken van de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Een groot aantal huishoudens bestellen het voordelige triple play abonnement. Met deze constructie beschik je over vast bellen, digitale TV en internet van één dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Vandaag bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Actueel: Telenet abonnement.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Inzicht in alle kosten
 • Een aanspreekpunt voor televisie en internet issues
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals o.a. Gratis Fox Sports pakket

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de resultaten van de postcodecheck. Met behulp van jouw postcode en huisnummer vind jij welke internet verbindingen beschikbaar zijn voor jouw woning. Niet elk appartement heeft toegang tot kabelinternet of glasvezel. Vaak is de traditionele ADSL wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn de gekozen snelheid en de kosten factoren die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar gewoonlijk praten we ook over hogere bedragen in vergelijking met kabel of adsl. Voor verbindingen via de coax-kabel kiezen veel Belgen voor Telenet. ADSL is doorgaans het aantrekkelijkst geprijsd, maar ook trager dan andere opties.

Welke provider heeft het snelste internet in Hechtel-Eksel?

Het snelste internet zal je ontvangen via Telet (kabel) of glasvezel. Op basis daarvan haal je snelheden tot wel 1Gb/s. Internetproviders als Scarlet, Telenet en Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Hechtel-Eksel beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er zijn meerdere plannen om glasvezel verder uit te breiden. De hoogte van de snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Gebruik van apparatuur (modems, wifi-versterkers, data-kabels) zijn net zo van invloed. De feitelijke snelheid kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 1 maand) mag je overstappen van provider. Veranderen naar een internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. Meestal handel je dat online af. De erkende providers van ons land (EDPnet, Dommel, VOO, TV Vlaanderen, Scarlet, Orange, Telenet, SFR) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Onderhoud & storingen september 2023

Op dit moment zien we geen grote storingen. In heel 2023 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabelnetwerkkunnen resulteren in storingen bij Telenet. De betreffende provider kan je hier meer over vertellen. Via sociale kanalen als Facebook ontdek je razendsnel of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Hechtel-Eksel traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Verscheidene zaken hebben impact op de snelheid. Kijk eens naar de netwerkkabels die je gebruikt en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan programma’s op je PC, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een professionele monteur kan op afspraak langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3940 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Hechtel-Eksel

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dit houdt in: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb per seconde. In meer en meer straten bestaat er de optie tot fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in de omgeving Hechtel-Eksel zijn er tal van updates m.b.t. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor pakketten met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke packs zijn er al vanaf €32,5. Open de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Hechtel-Eksel voor jou een optie is.

Voordelen Hechtel-Eksel fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: tot wel 1 Gbps
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, heel weinig storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Je hebt veel te kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • Ruim aanbod
 • Aantrekkelijke korting
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Met gratis Wifi modem
 • Altijd aanbiedingen
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Combinatie-voordeel
dommel
 • Opzeggen via easyswitch
 • Inclusief alle apparatuur
 • Lage maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Satelliet-TV met internet en telefonie
 • Supersnel vast internet
 • Pakketkorting
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Uitgebreide TV-opties
 • Lage prijzen
SFR
 • Onbeperkt bellen vaste lijn
 • Snel en betrouwbaar
 • Combinatie-voordeel
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Digitale Televisie
 • Aantrekkelijke welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente