Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lommel

Makkelijk en snel alle internetproviders in Lommel vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv contracten is ontzettend groot. Het loopt van Telenet tot aan VOO, er is veel te kiezen. Onze vergelijker helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk direct alle Belgische operators en vindt zo het voordeligste internetpakket dat klopt met jouw internetgebruik. Binnen enkele minuten internet, televisie en bellen met het alles in één pakket groeperen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Eveneens lezen jullie via onze vergelijker uitgebreide info over zaken als glasvezel en 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieLimburg
GemeenteLommel
Gemiddelde downloadsnelheid31,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik235GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment opvallend veel internet operators in Lommel die samen weer ontzettend veel scherpe TV en internet abonnementen in augustus 2022 kunnen aansluiten. De acties van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als tickets voor de dierentuin wisselen iedere maand weer enorm. Met andere woorden, hoe achterhaal je nu een voordelig en actueel pakket voor TV + internet? Deze website helpt jou met vergelijken. Vul moeiteloos de eigen gegevens in, bekijk de verschillende providers en kies voor het internet contract met het laagste tarief. Vergeet niet: veelal is ADSL-internet in Lommel het laagste geprijsd.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één leverancier. (Lees direct verder over het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de meest basale online activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure extra’s zoals bijv. thema pakketten. Pakketten als deze kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (denk aan Pathé TV of VRT Net).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en onderzoek of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Lommel?

In Lommel zijn er een groot aantal internet pakketten beschikbaar. Dit kan zijn Telenet, Scarlet, Proximus of VOO. Via een ADSL lijn, de kabel (coax) en mogelijk zelfs glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Lommel er allemaal zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk gemakkelijk de meest populaire aanbieders van internet in jouw straat in augustus 2022. Bekende internet providers zijn Scarlet, Dommel en Billi. Internetaanbieders in Lommel bieden relevante contracten voor los internet, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus levert in Lommel internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), via een betrouwbaar netwerk.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Meer dan 80 zenders
 • Goede korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert TV, + internet en bellen door coax te gebruiken in Lommel. Uitstekende snelheid met korting voor nieuwe klanten.

 • Optionele Speedboost
 • Honderden series en films kijken
 • Duidelijke maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je complete internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Combineer TV, bellen en internet
 • Alle populaire zenders kijken
 • Lage tarieven

Geldige prijzen internet & televisie in Lommel (tarieven augustus 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn vandaag de dag de tarieven van internet en Televisie in Lommel? Dat schommelt logischerwijs per adres. De nota wordt bepaald door variabelen als je internetaanbieder (bijv. EDPnet), internetverbinding (bijvoorbeeld ADSL), maximale internetsnelheid (bijv. 75Mb/s), en overige opties (een filmpakket). Een goedkoop internet en tv abonnement in Lommel kun je afsluiten vanaf €35 tot bedragen van €50. Standaard is het alles in 1 pakket de goedkoopste optie. Bezoek de pagina: TV Vlaanderen 3 in 1.

Populaire pakketten
 • Orange LOVE Kolibri
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Favorite + Belgacom TV
 • Proximus Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Scarlet One + Mobile Me & More
 • Telenet Fibernet XL Shake
 • Telenet Business Shake XL


internet vergelijken lommel

Veranderen van internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Lommel is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. In de volgende stap kom je binnen in de internet + TV vergelijker. Je treft in de internetvergelijker alleen de internet en TV pakketten van internet-providers die ook leveren in jouw woonplaats.

 2. Een internetpakket kiezen

  Allereerst kan je aanvinken welke diensten je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker internet pakketten vergelijken met elkaar. Tevens kan het relevant zijn om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan TV Lux) toe te voegen. Daarnaast kan jij het nog concreter maken met diensten als online tv kijken, uitzending gemist, live pauzeren.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien een belangrijke vraag is: de snelheid van het internet. Dit varieert tussen de 30 mb/s tot en met 400 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van meerdere elementen. Is internet voor jouw van belang voor de meest basale activiteiten als bijv. filmpjes kijken, surfen op het internet, e-mailen, het weer bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als VRT Net of Pathé TV? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Civilization 5? Heb je een groot of klein huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? De internet provider vergelijker geeft advies! Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Op deze plek vertellen wij meer over de mogelijke snelheid die wij adviseren voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  Zodra jij het soort abonnement en beschikbare snelheid hebt ingevoerd wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De bedrijven zijn in de regel gerangschikt op prijs per maand. Het abonnement met de laagste prijs vind je bovenaan. Een mogelijke promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Verschillende internetproviders stunten met een bepaalde welkomstkorting, anderen geven de eerste maanden van het contract een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Indien jij achterhaald hebt wie de beste provider van Lommel in augustus 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en maak de aanvraag definitief. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je veranderen van leverancier? Doorgaans faciliteert jouw geselecteerde aanbieder van internet de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


Ontdek het gemak van een Internet Pack met interactieve tv en bellen

Best veel huishoudens neigen naar het praktische triple play pakket. Met deze constructie beschik je over internet, digitale TV en vast bellen van 1 provider voor één transparant tarief. Hedendaags kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Actueel: Scarlet abonnement.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Slechts 1 serviceprovider voor je problemen rondom TV en internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes als o.a. Gratis iPad

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat is allereerst afhankelijk van de resultaten van de postcodecheck. Via de adresgegevens kan jij zien welke mogelijkheden te bestellen zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden kan een pakket selecteren op basis van (coax) kabel of glasvezel. In algemene zin is ADSL (via de telefoonlijn) wel verkrijgbaar (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb je keuze uit alles? Hierbij zijn de gekozen snelheid en de prijzen factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar gewoonlijk praten we ook over hogere bedragen in vergelijking met ADSL of (coax) kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een logische keuze. ADSL is in de regel de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Lommel?

Het snelste internet krijg je via een kabelaar of via glasvezel. Met zo’n verbinding loopt de snelheid op tot 1000Mb. Internet providers als Scarlet, Proximus en Telenetzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Lommel kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel starten er doorgaans wel nieuwe initiatieven om glasvezel aan te leggen. De snelheid die je behaalt is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de hardware (modem/router, netwerkkabels, netwerk accessoires) speelt een belangrijke rol. De maximale snelheid kan per woningblok zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Indien de overeenkomst is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van provider is tegenwoordig niet moeilijk. Gewoonlijk kan je dat online regelen. Internet Providers in België (VOO, TV Vlaanderen, Dommel, TéléSAT, Orange, Proximus, SFR, Telenet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook heb je de beschikking over een installateur.

Actuele storingen augustus 2022

Momenteel is er geen grootschalige storing. In heel 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via Facebook en Twitter achterhaal je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Lommel traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Nogal wat zaken hebben hun uitwerking op de snelheid. Je kunt denken aan het type netwerkkabel en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een betere verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde updates op laptop, tablet of telefoon of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele monteur kan bij je thuis langskomen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 3920 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Lommel

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dat levert jou enorm snel up- en downloaden tot maar liefst 1Gb per seconde. In een groeiend aantal plekken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom de gemeente Lommel zijn er interessante initiatieven rondom uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk het maandelijkse tarief. Een contract op ‘glas’ is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze speciale packs zijn er al vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en kom te weten of glasvezel internet in Lommel actief is op je postcode.

Voordelen Lommel fiber internet
 • Opmerkelijk snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, weinig kans op storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Snelheden tot 100 Megabit
 • Zelf pakket samenstellen
 • Overstapbonus
telesat
 • Compleet TV-aanbod
 • Gratis Wifi-modem
 • Overstapkorting
edpnet
 • Ook voor zakelijk gebruik
 • Gratis Wifi-modem
 • Maandelijks aanbiedingen
dommel
 • Opzeggen via easyswitch
 • Meerdere abonnementen
 • Hoge welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Toegang tot heel veel zneders
 • Verschillende pakketten
 • Lage maandprijs
voo
 • Ultieme televisiebeleving
 • Stabiele verbinding
 • Goede welkomstbonus
SFR
 • Altijd volle snelheid surfen
 • Makklijk overstappen
 • Transparante prijzen
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Betrouwbaar en snel
 • Lage tarieven