Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Eksel

Zelf snel de internetproviders in Eksel vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie pakketten is vrij groot. Je kunt denken aan Orange tot en met Belgian Telecom, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk eenvoudig de beste operators en vindt zo het aantrekkelijkste internet abonnement dat aansluit op het door jou geschetste plaatje. Direct internet, bellen en televisie in zo’n alles-in-1 pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Bovendien vergaart men via onze vergelijker belangrijke info over onderwerpen als alles-in-1 pakketten of handige bespaartips.
ProvincieLimburg
GemeenteHechtel-Eksel
Gemiddelde downloadsnelheid36Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig erg veel internet operators in Eksel die tezamen weer erg veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in september 2022 aanbieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een gratis stofzuiger wisselen elkaar in rap tempo af. Op basis waarvan vind je simpel een scherp geprijsd en actueel pakket voor TV + internet? Onze experts helpen jou daar bij. Voer hierna de benodigde gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en ga simpelweg voor het internet pakket met de laagste tarieven. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Eksel voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 keer besparen op je Internet en televisie pakket
 1. Voeg alle diensten samen bij één aanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de meest basale online activiteiten hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure extraatjes als bijvoorbeeld sportpakketten. Deze extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (dat kan bijv. zijn Pathé TV of Youtube).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en kom er zelf achter of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Eksel?

In Eksel zijn er behoorlijk veel internet pakketten op de markt. Denk aan Scarlet, Telenet, Proximus of TéléSAT. Door ADSL, de tv-kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Eksel voor jou mogelijk zijn? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle verschillende internet providers in jouw wijk in september 2022. Erkende leveranciers zijn Proximus, SFR of TéléSAT. Internetaanbieders in Eksel verstrekken interessante losse pakketten voor internet, TV + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus faciliteert in Eksel internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, en 100% installatiegarantie.

 • Proximus Tuttimus
 • Handige Proximus TV App
 • Transparante maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je TV, + internet en bellen middels kabelverbinding in Hechtel-Eksel. Prima voorwaarden, interessante kortingen.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Yelo Play: overal en altijd TV
 • Hoge welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor september 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • De discounter van België
 • Kijk tot 36 uur terug met TV replay
 • Transparante tarieven

Prijzen internet en televisie in Eksel (tarieven september 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Eksel? Het varieert doorgaans per postcode. De nota wordt bepaald door elementen als de internetprovider (bijvoorbeeld Orange), type internet (bijvoorbeeld COAX), down- en uploadsnelheid (bijv. 70Mb/s), plus andere add-ons (bijv. speciale filmzenders). Een goedkoop TV en internet abonnement in Eksel sluit je af voor rond de €15 t/m €50. Veelal is een alles in 1 abonnement het minst kostbaar. Check ook alles over Scarlet internet & tv.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile 30 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Easy 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Scarlet One
 • Telenet Comfort Pack FreePhone
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV


internet vergelijken eksel

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Eksel is het goed eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Hierboven kan je een postcode en huisnummer invullen. Daaropvolgend zit je midden in de objectieve internetvergelijker. Je ziet daar enkel de pakketten van providers die verkrijgbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu geef je aan welke diensten je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Indien je dit voor jezelf helder hebt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder kan het relevant zijn om extra zenderaanbod (denk aan VTM Kids) aan te klikken. Eveneens kun jij wensen doorgeven m.b.t. diensten als online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard cruciaal is: hoe snel wil je het internet? Dit ligt ergens tussen 20 mb/s tot soms 300 mb/s. Wat je moet kiezen heeft te maken met veel factoren. Is internet voor jouw van belang voor de standaard toepassingen als bijv. nieuwswebsites lezen, mail checken, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als RTL Series of Be TV? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Call of Duty 4 Modern Warfare? Hoe groot is jullie huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De vergelijker geeft advies! Kies de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Dan kun je info bekijken aangaande de mogelijke snelheid die goed is voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Vergelijken op prijs

  Als jij het gewenste pakket en de internetsnelheid geselecteerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De organisaties zijn normaliter weergegeven op basis van prijs in € p/maand. De goedkoopste internet provider staat bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn verrekend in de maandtarieven. Enkele aanbieders bieden een vaste korting, andere aanbieders bereken bijv. het eerst halve jaar een extra lage prijs.

 5. Overstappen van internetprovider

  Vanaf dat jij weet wie de beste provider van Eksel in september 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt meteen terecht op de aanbiedingspagina van de provider. Voer je prive gegevens in en verzend het formulier online. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je veranderen van aanbieder? In veel gevallen verzorgt je aankomende aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst aan de hand van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Nogal wat huishoudens neigen naar het handige triple play abonnement. In dit product heb jij internet, vast bellen & digitale TV van 1 aanbieder voor een vast bedrag in de maand. Hedendaags zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Lees verder over TéléSAT tarieven.

 • Forse korting op de factuur
 • Elke maand één factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis filmpakketten

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de uitkomst van de postcodecheck. Met behulp van de adresgegevens kun jij bekijken de verschillende types internet die voorhanden zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden kan profiteren van glasvezel & (coax) kabel. Vaak is de traditionele ADSL wel ter beschikking (bij afwezigheid van glasvezel). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn snelheid van het internet en de prijzen aspecten die van belang zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar vaak ook iets duurder als je het afzet tegen de kabel of ADSL. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is de snelste internet provider in Eksel?

De maximale internetsnelheid komt binnen via glasvezel of de kabel. Daarmee Up- en download je tot 1Gb/s. Internetproviders als Proximus, Scarlet & Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Hechtel-Eksel beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er ontstaan steeds meer acties voor de uitbreiding van glasvezel. De feitelijke snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) heeft hierop een effect. De minimum snelheid kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (binnen 1 maand) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een bepaalde provider kan iedereen zelfstandig regelen. In de regel handel je dat zelf online af. De grote providers (TV Vlaanderen, Dommel, VOO, EDPnet, Telenet, SFR, Scarlet, Orange) handelen dit onderling af. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Ook zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Problemen & storingen september 2022

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In heel 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabel-netwerk monden soms uit in een storing bij Telenet. De provider in kwestie weet hier vaak meer over. Via sociale media wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er problemen zijn met het internet.

Heeft Eksel traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Verschillende zaken hebben hier invloed op. Kijk eens naar de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door apps op laptops of telefoons of foute router-instellingen. Een professionele installateur kan een analyse maken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 3941 en stap online over

Glasvezel vergelijken Eksel

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concreet: de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal straten bestaat er de optie tot fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de gemeente Hechtel-Eksel zijn er tal van plannen m.b.t. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Zulke packs zijn beschikbaar vanaf €30. Doe de internet-postcodecheck, en check of glasvezel internet in Eksel af te sluiten is.

Voordelen Eksel fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, altijd service
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • 100 MB webruimte
 • Razendsnel internet
 • Combinatiekorting
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Snel en betrouwbaar
 • Duidelijke tarieven
edpnet
 • Geen limiet op verbruikte data
 • Voordelig vast internet
 • Transparante tarieven
dommel
 • Fax-service inbegrepen
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Overstapkorting
TV-vlaanderen
 • All-in-one van TV Vlaanderen
 • Ook voor alleen Internet
 • Goede welkomstbonus
voo
 • Tal van opties
 • Interactief TV kijken
 • Pakket-aanbieding
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Groot zenderaanbod
 • Goedkope prijzen
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Prima klantenservice
 • Duidelijke tarieven