Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Jurbise

Snel direct alle de internetproviders in Jurbise vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie pakketten is groter dan ooit. Het loopt van Proximus tot en met United Telecom, er is veel te kiezen. Deze website helpt met het maken van een keuze. Vergelijk simpel alle grote operators en check het meest geschikte internetpakket passende bij jouw verbruik en wensen. Meteen internet, bellen en televisie met zo’n alles-in-1 pakket afsluiten? Ook dat is mogelijk! Bovendien checkt men op deze pagina waardevolle info over thema’s als glasvezel of actuele storingen.
ProvincieHenegouwen
GemeenteJurbise
Gemiddelde downloadsnelheid34Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23,5Mb/s
Gemiddeld verbruik280GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel steeds meer internet operators in Jurbise die bij elkaar weer erg veel goedkope TV en internet abonnementen in juli 2020 aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een webwinkel cadeaubon zijn eigenlijk elke maand weer anders. Dus, hoe check jijsimpel zo’n betaalbaar en stabiel internet + TV contract? Wij helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Voer gelijk jouw gegevens in, vergelijk de diverse providers en pak het internet + tv pakket waar jij het voordeligste bent. Advies: gewoonlijk is ADSL-internet in Jurbise financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Check meer info over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure extraatjes als sportpakketten. Deze pakketten zijn duurder dan je denkt.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (denk aan Pathé TV of Youtube).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Jurbise?

In Jurbise zijn verscheidene internet pakketten die je kunt kiezen. Populaire spelers zijn Proximus, Scarlet, Telenet of Dommel. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Jurbise mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk online de actuele internetaanbieders in jouw wijk in juli 2020. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn VOO, EDPnet en TéléSAT. Internetaanbieders in Jurbise hebben uitstekende losse internet contracten, Internet + TV contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met behulp van zo’n quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus levert in Jurbise internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en een prima klantenservice.

 • Veilig internetten
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met Tv, internet en vaste telefonie via de televisiekabel in Jurbise. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • gratis Wifi-booster
 • TV op alle schermen
 • Scherpe maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met complete internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Onbeperkt snel surfen
 • Kijk tot 36 uur terug met TV replay
 • Duidelijke prijzen

Actieprijzen internet en TV in Jurbise (tarieven juli 2020)

Het is een boeiende vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Jurbise? Het verschilt gewoonlijk per postcode. De maandelijkse factuur wordt bepaald door zaken als de internetprovider (Proximus), internetverbinding (denk aan ADSL), gewenste snelheid (bijv. 15Mb/s), en overige opties (o.a. extra themazenders). Een goedkoop TV en internet pakket in Jurbise is er vaak al vanaf €20 tot zo’n €55. Meestal is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Bekijk ook Orange tarieven juli 2020.

Populaire pakketten
 • Orange Panter Unlimited + Voice + Internet
 • Proximus Classic + Favorite 35 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 20 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Easy+ 45
 • Base Mobile 3 + business fix pack 4
 • Proximus Office&Go Comfort + TV + Bizz Smart XL 60


internet vergelijken jurbise

Veranderen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Jurbise is het verstandig eerst een postcodecheck op je adres te doen. Hierboven moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Aansluitend wordt je doorgestuurd naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je checkt in de internetvergelijker alleen maar de internet en TV pakketten van bedrijven die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Daarna moet je uitzoeken wat je precies wilt afsluiten. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Zodra je dit voor jezelf helder hebt kun jij veel simpeler de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daaropvolgend kan het relevant zijn om specifieke zenders (bijvoorbeeld BX1) toe te voegen. Als laatste kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met add-ons als tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat uiteraard een belangrijke vraag is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 50 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan verschillende zaken. Willen jullie internet alleen gebruiken voor dagelijkse dingen als zoals bijv. e-mailen, surfen op het internet, het nieuws lezen, filmpjes kijken? Stream je graag via aanbieders als Pathé TV of Youtube? Ben jij liefhebber van online gaming avonturen als The Secret of Monkey Island? Heb je een groot of klein huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker geeft advies! Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Hier adviseren wij over de mogelijke snelheid die hoort bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten providers vergelijken

  Wanneer jij het type pakket en de minimale snelheid uitgezocht hebt begin je met tarieven vergelijken. De bedrijven worden altijd gefilterd op prijs in € p/maand. De internet provider met de laagste prijs komt als eerste naar voren. Eventuele acties en promoties zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige internetproviders hanteren een concrete welkomstpremie, en weer andere leveranciers bieden de eerste 2 of 3 maanden een korting van €10.

 5. De overstap maken van provider

  In het geval je hebt ontdekt wie de beste provider van Jurbise in juli 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt meteen verwezen naar de desbetreffende aanbieding. Vul je gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Veranderen van internetprovider? Meestal faciliteert je nieuwe internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Een groot aantal bewoners doen een aanvraag voor het zogenaamde triple play pakket. Met zo’n totaalpakket heb jij digitale TV, internet & vast bellen van 1 aanbieder waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Deze dagen heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Ook interessant: TV Vlaanderen internet.

 • Korting op je factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je hebt te maken met 1 provider voor televisie en internet issues
 • Profiteren van gratis extra’s zoals o.a. Gratis Mobies & Series Pakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Middels je adresgegevens (postcode) ontdek jij welke mogelijkheden er allemaal zijn in jouw specifieke geval. Niet elk huis kan abonnementen kiezen op basis van glasvezelinternet & kabel. Normaal is connectie via ADSL wel actief (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Hierbij zijn gewenste snelheid en onkosten factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar in veel gevallen ook iets duurder dan in het geval van de kabel of ADSL. Bij kabel internet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is meestal de meest voordelige keuze, maar de snelheden zijn beperkt.

Waar vind ik het snelste internet in Jurbise?

De hoogste downloadsnelheid krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 750 Mb p/s. Providers als Proximus, Scarlet & Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Jurbise kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zijn er doorgaans wel initiatieven voor de uitbreiding van glasvezel. De maximum snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (netwerkkabels, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per woningblok ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (doorgaans na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet abonnement is tegenwoordig niet moeilijk. Steeds vaker handel je dat zelf online af. Internet Providers in België (TéléSAT, VOO, TV Vlaanderen, Dommel, Telenet, Proximus, SFR, Orange) hebben hier afspraken over gemaakt. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Ook kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Reparaties & storingen juli 2020

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In de loop van 2020 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabelnetwerkkunnen resulteren in een storing bij Telenet. De betreffende provider weet hier vaak meer over. Via sociale media achterhaal je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Jurbise traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Veel onderdelen hebben impact op de snelheid. Je kunt denken aan de UTP-kabels en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een Wifi Booster, repeater of een antenne aansluiten. De trage verbinding kan liggen aan verouderde software op telefoons en laptops of verkeerde modem-instellingen. Een professionele monteur kan de situatie bekijken, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 7050 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Jurbise

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concluderend: een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In veel regio’s bestaat er de optie tot fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Jurbise zijn er tal van werkzaamheden ten aanzien van de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Deze speciale packs zijn beschikbaar vanaf €32,5. Doe de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Jurbise actief is op je postcode.

Voordelen Jurbise fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: dit loopt op tot 1 Gbps
 • Een constant snelle verbinding, je zit nooit zonder
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Ruime keuze
 • Lage tarieven
telesat
 • uitgebreid zenderpakket
 • Gratis overstappen
 • Transparante tarieven
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Met gratis Wifi modem
 • Scherpe welkomstkorting
dommel
 • Fax-service inbegrepen
 • Snel en betrouwbaar
 • Goede korting
TV-vlaanderen
 • Tot wel 112 zenders
 • Gratis e-mailadres
 • Transparante tarieven
voo
 • Ruim aanbod packs
 • 100% installatiegarantie
 • Lage prijzen
SFR
 • Groots TV-aanbod
 • Alleen internet of alles in 1
 • Transparante tarieven
orange
 • Onbepert internet mogelijk
 • Pakket voor elk budget
 • Goedkope maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente