Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Komen

Eenvoudig en snel de internetproviders in Komen vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en televisie is werkelijk enorm. Het loopt van Telenet tot aan Dommel, er is bijna té veel keuze. Onze internet-vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk eenvoudig de Vlaamse / Waalse operators en achterhaal het beste of goedkoopste internetaanbod dat matcht met het door jou geschetste plaatje. Snel bellen, televisie en internet in een alles in 1 pakket nemen? Dit is sterk in opkomst! Verder leest men via de Internethunter nuttige informatie informatie over items als overstappen of internetgebruik in de regio.
ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
Gemiddelde downloadsnelheid30,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21,5Mb/s
Gemiddeld verbruik215GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment meer en meer internet operators in Komen die opgeteld weer tientallen soorten goedkope TV en internet abonnementen in september 2020 verkopen. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een bioscoop filmvoucher wisselen elkaar snel af. Op welke manier check je zelf zo’n scherp geprijsd en innovatief abonnement voor internet + TV? Wij van Internethunter.be helpen jou met het vergelijken van prijzen. Geef snel je persoonlijke gegevens in, vergelijk de verschillende providers en selecteer het internet + tv pakket met het laagste tarief. Let op: in de regel is ADSL-internet in Komen het laagste geprijsd.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internetaanbieder. (Lees direct verder over het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Ga niet blind voor dure onnodige extra’s zoals speciale premium kanalen. Pakketten als deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Online kan je ontzettend veel kijken (dat kan bijv. zijn Be TV of Netflix).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en onderzoek of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Komen?

In Komen zijn velerlei internet pakketten die je kunt kiezen. Onder andere Proximus, Scarlet, Telenet of SFR. D.m.v ADSL, de standaard kabel, en misschien zelfs glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Komen er beschikbaar zijn? Vul jouw postcode in, en ontdek alle verschillende internetproviders in jouw regio in september 2020. Veel gekozen internet providers zijn Telenet, SFR en United Telecom. Internetaanbieders in Komen bieden betrouwbare contracten voor los internet, Televisie + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Via een quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus biedt in Komen internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en een prima klantenservice.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • 80+ zenders
 • Factuurkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, internet + bellen door coax te gebruiken in Komen-Waasten. Betrouwbaar internet met korting voor nieuwe klanten.

 • Data delen met het gezin
 • Met unieke Yeloplay App
 • Transparante maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor laag geprijsde internet tarieven in Henegouwen voor september 2020. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Snel internet voor een prima prijs
 • Programma’s opnemen en terugkijken
 • Transparante prijzen

Actuele prijzen TV + internet in Komen (tarieven september 2020)

Interessant: wat zijn in september 2020 de tarieven van een internet en tv abonnement in Komen? Dat fluctueert vaak per consument. De factuur komt tot stand door elementen als de internetprovider (bijvoorbeeld Proximus), type internet (VDSL), gewenste snelheid (bijv. 10Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. speciale filmzenders). Een goedkoop TV en internet abonnement in Komen vind je al vanaf €32,5 tot en met €55. Normaal is een alles in 1 pakket het goedkoopste. Check ook alles over VOO snelheid.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite + Smile10
 • Proximus Classic + Generation MTV 15 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 20 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + TV
 • VOO TRIO Toudoo
 • Telenet Business Shake XL + TV


internet vergelijken komen

Veranderen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Komen is het aan te raden om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Via ons vergelijkscript kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Vervolgens sturen we je door naar de snelste internetvergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool enkel en alleen de internet en TV pakketten van leveranciers die verkrijgbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Allereerst mag je selecteren welke diensten je precies nodig hebt. Puur voor internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kun jij zonder moeite alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien kan het relevant zijn om specifieke zenderpakketten (dat kan zijn TV Oost) bij te bestellen. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met producten en software als extra zenderpakketten, live pauzeren, on demand films kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat bovendien relevant is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat schommelt tussen de 15 mb/s tot soms 250 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van verschillende zaken. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor de standaard toepassingen als bijvoorbeeld e-mailen, surfen op het internet, filmpjes kijken, het weer bekijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Pathé TV of VRT Net? Spelen huisgenoten online spelletjes als Rock Band 2? Heb je een groot of klein huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De vergelijker helpt jou graag! Klik op ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer aangaande welke internetsnelheid die goed is voor allerlei situaties.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Als jij het soort abonnement en een bepaalde internetsnelheid geselecteerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De organisaties worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. prijs in € p/maand. Het voordeligste abonnement zul je altijd bovenaan zien. Eventuele acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle partijen bieden een vaste korting, en een deel van de organisaties bereken bijvoorbeeld de eerste maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Zodra je te weten bent gekomen wie de beste provider van Komen in september 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt snel doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul jouw naam + adresgegevens in en verstuur het naar de provider. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Van internet provider veranderen? Meestal verzorgt jouw toekomstige internet provider het volledige overstap traject via de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Een aanzienlijk deel van de woningeigenaren kiezen voor het speciale triple play abonnement. Binnen zo’n pakket heb jij internet, vast bellen en digitale TV van 1 leverancier voor een vast bedrag in de maand. In september 2020 heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: Proximus snelheid.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider voor je problemen rondom TV en internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s als onder andere Gratis Fox Sports eredivisie

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck. Via postcode + huisnummer kun je bekijken de verschillende types internet die voorhanden zijn in jouw straat. Niet elk adres is aangesloten op (coax) kabel en glasvezel. In de regel is connectie via ADSL wel verkrijgbaar (mits glasvezel niet aanwezig is). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn minimale internet snelheid en de kosten factoren waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ook wat kostbaarder ten opzichte van de kabel of ADSL. In het geval van kabelinternet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in de regel het aantrekkelijkst geprijsd, echter de internetsnelheid is fors minder.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Komen?

De hoogste internetsnelheid heb je via kabel of glasvezel. Zo download je met wel 750Mb. Organisaties als Telenet, Proximus en Scarletontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Komen-Waasten zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel zijn er steeds meer nieuwe acties om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de hardware (wifi-repeaters, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De snelheid die uit een speedtest komt kan per woning anders zijn.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (binnen 4 weken) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Normaal gesproken fiks je dat helemaal zelf. De grote providers (EDPnet, TV Vlaanderen, TéléSAT, Dommel, Orange, Scarlet, Telenet, SFR) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Ook is er ook een monteur beschikbaar.

Reparaties & storingen september 2020

Op dit moment is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel netwerk kunnen resulteren in Telenet storingen. De dienstverlener communiceert dit indien nodig. Via de webcare zie je als eerste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Komen traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Nogal wat zaken hebben hun uitwerking op de snelheid. Neem bijvoorbeeld de UTP-kabels en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in garage of tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door programma’s op laptops of telefoons of foute router-instellingen. Een installateur kan de situatie bekijken, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 7780 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Komen

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concreet: enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb per seconde. In veel wijken zien we de optie van fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Komen-Waasten zijn er allerlei initiatieven ten aanzien van de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Internetten via glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke packs zien we al terug vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Komen af te sluiten is.

Voordelen Komen fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: oplopend tot 1 gigabit per seconde
 • Een degelijke verbinding, weinig storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Onbeperkt downloaden
 • Alles-in-1 pakketten
 • Aantrekkelijke tarieven
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Ook 4-in-1
 • Duidelijke maandtarieven
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Met handige App
 • Hoge welkomstbonus
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Al 20 jaar lang
 • Scherpe maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Ook vaste telefonie
 • Hoge welkomstbonus
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Betrouwbaar netwerk
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
SFR
 • Ruim aanbod programmapakketten
 • Alles-in-1 pakketten
 • Pakket-voordeel
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Pakket voor elk budget
 • Hoge welkomstkorting