Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Komen-Waasten

Eenvoudig en snel de internetproviders in Komen-Waasten vergelijken? Het aantal internet en televisie pakketten was nog nooit zo groot. Je kunt denken aan Proximus tot aan Dommel, de juiste provider kiezen valt niet mee. Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk direct de populaire operators en vind het beste of betaalbaarste internetpakket dat klopt met jouw eisenpakket. Lekker makkelijk bellen, internet en televisie met het alles in één pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Ook vinden jullie via de internetvergelijker praktische informatie over zaken zoals 4-in-1 pakketten of hoe je het beste kunt vergelijken.
ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
Gemiddelde downloadsnelheid35Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26Mb/s
Gemiddeld verbruik200GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,00 p/maand
Populaire aanbiederBase
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags een groot aantal internet operators in Komen-Waasten die tezamen weer ontzettend veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in oktober 2020 hebben. De speciale korting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een webwinkel cadeaubon wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe vind je moeiteloos zo’n scherp geprijsd en stabiel internet + TV pakket? Onze experts helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Vul moeiteloos de eigen gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en selecteer het pakket die het goedkoopste is. Let op: normaal gesproken is ADSL-internet in Komen-Waasten het goedkoopste.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één internetaanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de basisactiviteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons zoals onder andere premium zenderpakketten. Deze uitbreidingen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (dat kan bijv. zijn Netflix of RTL Series).
 5. Ga altijd vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Komen-Waasten?

In Komen-Waasten zijn meerdere internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijv. Proximus, Scarlet, Telenet en EDPnet. Via ADSL of VDSL, de tv-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Komen-Waasten je kunt kiezen? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk direct de actuele leveranciers in jouw plaats in oktober 2020. Erkende providers zijn Proximus, Orange of Ello Mobile. Internetaanbieders in Komen-Waasten hebben betrouwbare losse internet pakketten, Televisie + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Middels quad play constructies is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Komen-Waasten internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en 100% installatiegarantie.

 • Altijd verbonden
 • Meer dan 80 zenders
 • Lage maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt TV, + internet en bellen middels de coaxkabel in Komen-Waasten. Onbeperkt surfen, met korting voor nieuwe klanten.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Scherpe maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met snelle internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • De laagste prijs
 • Probleemloos opnemen of herbekijken
 • Hoge welkomstkorting

Actuele prijzen internet en televisie in Komen-Waasten (tarieven oktober 2020)

Interessant: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Komen-Waasten? Het verschilt natuurlijk per gebruiker. De prijs per maand wordt bepaald door variabelen als de provider (bijvoorbeeld TéléSAT), internetverbinding (denk aan kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 40Mb/s), en extra’s (bijv. online tv kijken). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Komen-Waasten is er vaak al vanaf €25, en lopen op tot zo’n €80. Normaliter is het 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Actueel: Orange internet.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe Unlimited + Internet
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Internet Start Pack
 • Scarlet Internet&TV (Trio)
 • Telenet WIGO 40 GB
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart+ 30


internet vergelijken komen-waasten

Veranderen van TV en internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Komen-Waasten is het slim om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via internethunter.be kan je een postcode en huisnummer invullen. Nadien wordt je verwezen naar de vergelijker van internet pakketten. Je vindt op deze plek exclusief de pakketten van aanbieders die beschikbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Daarna geef je aan wat je precies wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Of liever iets met televisie erbij? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Terwijl je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij veel simpeler de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daaropvolgend kan het relevant zijn om bepaalde HD-zenders (bijv. Canal Zoom) bij te bestellen. Bovendien kan je het nog concreter maken met add-ons als vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 30 mb/s en 250 mb/s. De te kiezen snelheid hangt af van uiteenlopende factoren. Gebruik je internet alleen voor kleine activiteiten zoals het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken, e-mailen? Stream je regelmatig video’s via Youtube of HBO? Een fan van multiplayer games als Battlefield 1? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? De internet provider vergelijker helpt jou graag! Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de mogelijke snelheid die matcht bij de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Wanneer jij het type abonnement en de snelheid van het internet geselecteerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De aanbieders zijn in de regel gerankt op tarief per maand. De voordeligste internet provider zie je als eerste. Een speciale promotie is direct berekend in het maandbedrag. Een hoop leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, of bieden alternatieven. Ze geven bijvoorbeeld de eerste maanden een extra lage prijs.

 5. De overstap maken van provider

  Op het moment dat jij berekend hebt wie de beste provider van Komen-Waasten in oktober 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Tik op de blauwe bestelknop en je komt meteen terecht op de bestelpagina van deze provider. Vul de gevraagde gegevens in en maak de aanvraag definitief. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Verander je van aanbieder? In de regel faciliteert de toekomstige aanbieder van internet het volledige overstap traject door middel van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Veel inwoners willen het goedkope triple play abonnement. Binnen zo’n pakket heb jij internet, digitale TV en vast bellen van 1 dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Deze dagen bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Klik door naar TV Vlaanderen.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Inzicht in alle kosten
 • Een aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als onder andere 1GB+ Gratis data voor je smartphone

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de resultaten van de postcodecheck. Door het invullen van jouw adresgegevens kun je bekijken welke type verbindingen mogelijk zijn in jouw postcodegebied. Niet elk huis kan zomaar overstappen op (coax) kabel en glasvezel. Vaak is ADSL/VDSL wel af te sluiten (of er moet al glasvezel liggen). Heb je keuze uit alles? Hierbij zijn snelheid van het internet en de prijzen aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Een contract op glasvezel is stabieler, maar meestal is dit ook veel duurder als je het afzet tegen ADSL/VDSL/Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in de regel de goedkoopste optie, maar ook trager dan andere opties.

Wie biedt het snelste internet in Komen-Waasten?

De snelste verbinding is beschikbaar via kabel of glasvezel. Zodoende haal je snelheden tot wel 1000Mb p/s. Providers als Scarlet, Telenet en Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Komen-Waasten is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan veel nieuwe initiatieven om de glasvezel-adoptie te versnellen. De feitelijke snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Gebruik van apparatuur (wifi-versterkers, data-kabels, modems) moet je niet onderschatten. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Indien jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. In de regel handel je dat online af. De erkende providers van ons land (TV Vlaanderen, EDPnet, Dommel, VOO, Scarlet, SFR, Telenet, Orange) werken met elkaar samen. Dit heet Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Misschien kun je gebruik maken van installateurs.

Reparaties & storingen oktober 2020

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In heel 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Hierdoor zien we soms een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het coax kabel netwerk resulteren dikwijls in Telenet storingen. Jouw provider stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Komen-Waasten traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Nogal wat variabelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Hierbij moet je denken aan het type netwerkkabel en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kan je een wifi repeater of booster of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan toepassingen op laptop, tablet of telefoon of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale installateur kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7780 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Komen-Waasten

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Met deze techniek haal je enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Komen-Waasten zijn er verschillende plannen met betrekking tot nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor pakketten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds goedkoper, en het kan prima concurreren met de kabel. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €30. Ga aan de slag met de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Komen-Waasten het overwegen waard is.

Voordelen Komen-Waasten fiber internet
 • Bizar snel internet: dit kan oplopen tot 1 Gb p/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, je zit nooit zonder
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Supersnel overstappen
 • Duidelijke maandprijs
telesat
 • Toonaangevende provider
 • Snel en betrouwbaar
 • Goedkope maandprijs
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Betrouwbaar en snel
 • Combinatie-aanbieding
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar en snel
 • Transparante prijzen
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Voor elke portemonnee
 • Altijd aanbiedingen
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Prima klantenservice
 • Pakketkorting
SFR
 • Onbeperkt bellen vaste lijn
 • Groot zenderaanbod
 • Scherpe maandprijs
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Goedkoop mobiel bellen
 • Hoge welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente