Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Waasten

Overzichtelijk en snel internetproviders in Waasten vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie abonnementen is enorm. Je kunt denken aan Scarlet tot en met United Telecom, de keuze is enorm. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk snel de Vlaamse / Waalse operators en vind het goedkoopste internetaanbod dat aansluit op jouw verbruik en wensen. Lekker makkelijk bellen, internet en televisie binnen het alles-in-1 pakket groeperen? Dat behoort tot de opties! Daarbij leest men via onze vergelijker waardevolle info over zaken als quad-play pakketten en de meest populaire aanbieders.
ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
Gemiddelde downloadsnelheid33Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederTV Vlaanderen
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig flink wat internet operators in Waasten die bij elkaar weer een hele hoop voordelige TV en internet abonnementen in september 2020 kunnen aansluiten. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Samsonite koffer zijn meestal geen week hetzelfde. Op basis waarvan vind je snel zo’n scherp geprijsd en innovatief abonnement voor TV + internet? Onze experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul moeiteloos jouw gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en kies meteen het internet abonnement met het laagste tarief. Goed om te weten: vaak is ADSL-internet in Waasten het goedkoopste.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één internet provider. (Check meer info over een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor kleine activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Voorkom dure opties zoals bijvoorbeeld sportpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere Youtube of Pathé TV).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Waasten?

In Waasten zijn diverse internet pakketten voorhanden. Denk aan Scarlet, Telenet, Proximus en Orange. Door ADSL, de coax-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Waasten werkzaam zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk direct de actuele aanbieders in jouw straat in september 2020. Populaire providers zijn VOO, TV Vlaanderen en Mobile Vikings. Internetaanbieders in Waasten hanteren aantrekkelijke pakketten met alleen internet, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Waasten internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, vaak als beste getest.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Combinatie-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met TV, + internet en bellen middels kabelverbinding in Komen-Waasten. Goede snelheden, interessante kortingen.

 • Voordelig bellen
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Duidelijke maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met complete internet tarieven in Henegouwen voor september 2020. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Incl. modem en eerste decoder
 • Mogelijkheid tot opnemen van TV
 • Duidelijke maandprijs

Actieprijzen internet + televisie in Waasten (tarieven september 2020)

Interessant: wat zijn tegenwoordig de tarieven van internet en TV in Waasten? Dat varieert meestal per gebruiker. De totaalprijs komt tot stand door zaken als de gekozen provider (bijv. VOO), soort internet (bijv. kabel), gewenste snelheid (bijv. 45Mb/s), en de aanvullende diensten (begin gemist). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Waasten is er al vanaf €20 tot zo’n €67,50. Standaard is een 3-in-1 abonnement de voordeligste optie. Ook interessant: Telenet speedtest.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet + TV
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 25 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Favorite 35 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + TV + Easy+ 25
 • Telenet Basic Internet + Digital TV + King
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 20


internet vergelijken waasten

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Waasten is het slim direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Hierna wordt je verwezen naar de vergelijker van internet pakketten. Je vergelijkt in de tool alleen maar de internet en TV pakketten van bedrijven die actief zijn in jouw wijk.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In deze stap moet je uitzoeken welke diensten je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Wens je ook digitale Televisie? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Tevens is het een optie om bepaalde HD-zenders (denk dan aan VTM) bij te bestellen. Tegelijkertijd kan jij wensen doorgeven m.b.t. specifieke diensten als vooruitkijken, begin gemist, live pauzeren.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: hoe snel moet het internet zijn? Dat loopt van 10 mb/s tot 350 mb/s. De snelheid die bij jou past heeft te maken met meerdere elementen. Passen jullie internet toe voor kleine activiteiten zoals bijvoorbeeld youtube films kijken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, mail checken? Stream je graag via aanbieders als Be TV of Pathé TV? Ben je een fervent speler van populaire games als Hitman: Absolution™? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter geeft advies! Selecteer ‘welke snelheid is geschikt’? Dan kun je info bekijken aangaande de gewenste snelheid die goed is voor allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Zodra je het soort abonnement en een bepaalde internetsnelheid hebt ingevoerd begin je met tarieven vergelijken. De organisaties zijn in de regel geordend op tarieven p/maand. De aanbieder met de laagste prijs voert de lijst aan. Een promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige leveranciers hanteren een cashback bij overstappen, en een deel van de organisaties verstrekken de eerste 3, 6 of 9 maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Op het moment dat je berekend hebt wie de beste provider van Waasten in september 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je gaat direct door naar de bestelpagina van deze provider. Voer je prive gegevens in en rond de aanvraag af. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Veranderen van internetprovider? In de regel regelt de aankomende provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Een aanzienlijk deel van de huishoudens kopen het goedkope triple play pakket. Bij dit contract ontvang jij digitale TV, internet & vast bellen van 1 provider voor een vast bedrag in de maand. Hedendaags bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Klik door naar TéléSAT snelheid.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals onder andere Korting op de “thuis-factuur”

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de resultaten van de postcodecheck. Door het invullen van jouw postcode en huisnummer zie jij of ADSL/Kabel/Glasvezel af te sluiten zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder huishouden kan profiteren van kabel & glasvezelinternet. Dikwijls is een ADSL verbinding wel actief (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Beschik jij over alle 3 de opties? Hierbij zijn minimale internet snelheid en de prijzen aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar in de regel ook iets duurder in vergelijking met ADSL of (coax) kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een interessante optie. ADSL is in de regel de meest voordelige keuze, maar de snelheid van het internet is lager.

Waar vind ik het snelste internet in Waasten?

Het allersnelste internet krijg je via kabelinternet of de glas. Met zo’n verbinding Up- en download je tot 500Mb. Aanbieders als Telenet, Proximus en Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Komen-Waasten is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zien we verschillende initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, modem/router) is van belang. De maximale snelheid kan per huis en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls regel je dit online. Internet Providers in België (TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Dommel, Telenet, Scarlet, SFR, Proximus) werken met elkaar samen. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Ook ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Onderhoud & storingen september 2020

Op dit ogenblik is er geen grote storing gesignaleerd. Ook in 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit kan resulteren in een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. De provider in kwestie is hiervan ook op de hoogte. Via de sociale kanalen merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Waasten traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Verscheidene zaken hebben impact op de snelheid. Om wat te noemen: het type netwerkkabel en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde software op PC of Smartphone of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele specialist kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 7784 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Waasten

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Op die manier bereik je supersnel internet tot 750 Mb per seconde. In meer en meer wijken bestaat er de optie tot fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook nabij Komen-Waasten zijn er diverse plannen m.b.t. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber-internet heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. “Glas” wordt steeds betaalbaarder, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Packs met glasvezel zijn beschikbaar vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en kom erachter of glasvezel internet in Waasten beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Waasten fiber internet
 • Verbluffend snel internet: tot wel 1000 Mbit/s
 • Zeer stabiel internet, weinig kans op storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • Pakket voor elk budget
 • Goedkope maandprijs
telesat
 • Supergoedkoop bellen
 • Gratis e-mailadres
 • Goedkope tarieven
edpnet
 • Geen starttarief per gesprek
 • Transparante aanbieder
 • Aantrekkelijke korting
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Handige monteursdienst
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Handige monteursdienst
 • Maandelijks aanbiedingen
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Met handige App
 • Duidelijke prijzen
SFR
 • Scherp geprijsde packs
 • Veel aanbod
 • Transparante tarieven
orange
 • Gratis bellen met Organge Circle
 • Digitale Televisie
 • Goede welkomstbonus