Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Bizet

Moeiteloos en snel internetproviders in Bizet vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie contracten is groter dan ooit. Van Orange tot aan VOO, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met objectief vergelijken. Vergelijk zonder moeite alle Belgische operators en vindt zo het beste of goedkoopste internet contract dat aansluit op jouw eisenpakket. Wil jij internet, televisie en bellen in zo’n alles in één pakket integreren? Dat behoort tot de opties! Verder verzameld men op deze pagina belangrijke informatie over zaken als ADSL of tips om traag internet op te lossen.
ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
Gemiddelde downloadsnelheid32Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig nogal wat internet operators in Bizet die samen weer de wereld aan goede en betaalbare TV en internet abonnementen in september 2020 presenteren. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Xbox One zijn meestal geen week hetzelfde. Op welke wijze check je gemakkelijk een voordelig en stabiel TV + internet contract? Internethunter helpt jou daar bij. Vul eenvoudig de gevraagde gegevens in, vergelijk de verschillende providers en selecteer het internet pakket met de laagste tarieven. Vergeet niet: gewoonlijk is ADSL-internet in Bizet financieel het aantrekkelijkste.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor standaard gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem geen dure opties zoals bijv. filmpakketten. Specials zoals deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Neem geen TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (bijvoorbeeld Youtube of HBO).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en kom er zelf achter of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Bizet?

In Bizet zijn verschillende internet pakketten voorhanden. Bijvoorbeeld Scarlet, Proximus, Telenet en Base. D.m.v ADSL, de coaxkabel, en later ook glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Bizet beschikbaar zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk gemakkelijk de verschillende providers in jouw wijk in september 2020. Populaire leveranciers zijn VOO, Orange en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Bizet voeren prima internet only deals, TV + Internet pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Middels quad play constructies is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus faciliteert in Bizet internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en goedkoop vast bellen.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Goedkope maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor vaste telefonie, internet en TV via de televisiekabel in Komen-Waasten. Prima voorwaarden, interessante kortingen.

 • Handige productzoeker
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Scherpe welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt goede internet tarieven in Henegouwen voor september 2020. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Onbeperkt snel surfen
 • Televisie live pauzeren
 • Voordeel op de factuur

Prijzen internet + televisie in Bizet (tarieven september 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn momenteel de tarieven van internet en TV in Bizet? Dit varieert vanzelfsprekendper gebruiker. De maandelijkse factuur kent z’n oorsprong in elementen als het internetbedrijf (TV Vlaanderen), internetverbinding (bijv. ADSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 1000Mb/s), plus andere add-ons (zoals. uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop internet en tv abonnement in Bizet kun je afsluiten vanaf €27,5 tot zo’n €95. Gemiddeld is een 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Actueel: Scarlet speedtest.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Mobile 10 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Internet Maxi Pack
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + TV + Smart+ 50
 • Telenet WIGO 2 GB
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV


internet vergelijken bizet

Veranderen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Bizet is het aan te raden om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Helemaal bovenaan deze website kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Hierna wordt je doorgestuurd naar de vergelijker. Je checkt hier exclusief de contracten van internetproviders die verkrijgbaar zijn in jouw buurt.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu kan jij een selectie maken uit hoe jouw pakket er uit moet zien. Uitsluitend internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je weet wat je wilt kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien heb je de mogelijkheid om specifieke zenders (denk dan aan vlaamsparlement.tv) erbij te nemen. Ook kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met add-ons als extra zenderpakketten, on demand films kijken, begin gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat tevens een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 20 mb/s tot en met 200 mb/s. Een goed gekozen snelheid heeft te maken met allerlei aspecten. Gebruik je internet alleen voor het basisgebruik zoals o.a. het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken, filmpjes kijken? Of stream je ook video’s of films bij Netflix of RTL Series? Ben jij liefhebber van internet spelletjes (games) als The Secret of Monkey Island? Betreft het een groot of klein gezin? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter.be helpt jou graag! Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar vind je info betreffende de mogelijke snelheid die wij aanbevelen voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Indien jij de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid kenbaar gemaakt hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers zijn veelal gefilterd op tarieven p/maand. De voordeligste aanbieder staat bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Diverse internetproviders bieden een vaste korting, anderen geven de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Zodra jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Bizet in september 2020 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je gaat direct door naar de aanvraag-pagina. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Van internet provider veranderen? In veel gevallen regelt jouw toekomstige aanbieder de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Best veel klanten willen het praktische triple play pakket. Binnen zo’n pakket heb jij de beschikking over digitale TV, internet & vast bellen van 1 partij tegen een vaste scherpe prijs. Vandaag de dag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Ook interessant: Telenet snelheid.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • 1 vast aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals o.a. Gratis “opnemen-pakket”

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

In eerste plaats hangt dit af van de uitkomst van de postcodecheck. Op basis vanjouw adresgegevens vind je welke type verbindingen actief zijn in jouw postcodegebied. Niet elk huis heeft toegang tot glasvezelinternet en kabel. Gewoonlijk is de traditionele ADSL wel ter beschikking (of er moet al glasvezel liggen). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn snelheid van het internet en het budget onderdelen die van belang zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar normaal gesproken betaal je wel wat meer in verhouding tot ADSL/VDSL/Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is normaal gesproken de meest voordelige keuze, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Bizet?

De snelste verbinding zal je ontvangen via de kabel (coax), of glasvezel. Daarmee Up- en download je tot 0.5Gb/s. Organisaties als Telenet, Scarlet & Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Komen-Waasten is er nog geen 100% dekking. Er zijn steeds meer acties voor de uitbreiding van glasvezel. De hoogte van de snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De actuele snelheid kan per situatie nogal wisselen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Indien je huidige contract niet meer geldig is (doorgaans na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet abonnement is een fluitje van een cent. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. De grote providers (EDPnet, TéléSAT, VOO, TV Vlaanderen, Proximus, SFR, Telenet, Orange) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Soms zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Veel voorkomende storingen september 2020

Op dit moment is er geen sprake van een storing. In heel 2020 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk draaien soms uit op een storing bij Telenet. De provider in kwestie stelt je daarvan op de hoogte. Via de sociale kanalen ontdek je razendsnel dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Bizet traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene factoren beïnvloeden de snelheid. Je kunt denken aan de netwerkkabels die je gebruikt en de modem en router plekken in huis voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in garage of tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan apps op laptop, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een speciale adviseur kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7783 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Bizet

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Concreet: ongeëvenaarde internetsnelheden tot 750 Mb/s. In meer en meer omgevingen is fiber internet beschikbaar als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom Komen-Waasten zijn er verscheidene acties aangaande nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt plus de reguliere pakketkosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Dergelijke packs kan je al nemen vanaf €42,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Bizet af te sluiten is.

Voordelen Bizet fiber internet
 • Verbluffend snel internet: dit loopt op tot 1000 mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, nauwelijks storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Volledige vrijheid
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Onbeperkt VDSL internet
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke prijzen
telesat
 • Gratis wif-modem
 • Alles-in-1 pakketten
 • Scherpe maandtarieven
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Scherpe welkomstbonus
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Met gratis Wifi modem
 • Transparante tarieven
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Prima klantenservice
 • Goede welkomstkorting
voo
 • Met Voo Internet Security
 • Supersnel overstappen
 • Transparante tarieven
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Veel aanbod
 • Altijd aanbiedingen
orange
 • Gratis bellen met Organge Circle
 • Verschillende pakketten
 • Duidelijke tarieven