Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Houthem

Zelf snel alle internetproviders in Houthem vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie contracten is ontzettend groot. Variërend van Proximus tot aan Dommel, de juiste provider kiezen valt niet mee. Internethunter.be helpt jou met het kiezen. Vergelijk direct de populaire operators en ontdek het beste of goedkoopste internetaanbod dat naadloos aansluit op jouw internetgebruik. Vandaag nog bellen, internet en tv in het alles in één pakket combineren? Ook daar kun jij voor kiezen! Eveneens tref je op deze pagina nuttige info info over zaken zoals kabel-internet en technische problemen.
ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
Gemiddelde downloadsnelheid31Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags opvallend veel internet operators in Houthem die samen weer honderden verschillende interessante en voordelige TV en internet abonnementen in september 2020 mogen aanbieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een bioscoop filmvoucher zijn eigenlijk elke maand weer anders. Met andere woorden, hoe bekijk jijeenvoudig een scherp geprijsd en snel abonnement voor TV + internet? Onze specialisten helpen jou daar bij. Voer vlug je persoonlijke gegevens in, bekijk de beschikbare providers en neem het abonnement met de laagste tarieven. Goed om te weten: veelal is ADSL-internet in Houthem het goedkoopste.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Combineer meerdere diensten bij één leverancier. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes als bijv. sportpakketten. Dergelijke extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (denk aan Pathé TV of Netflix).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en ontdek zelf of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Houthem?

In Houthem zijn velerlei internet pakketten aanwezig. Zoals Telenet, Proximus, Scarlet of VOO. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Houthem mogelijk zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste of goedkoopste internetproviders in jouw woonplaats in september 2020. Grote providers zijn Scarlet, EDPnet en Mobile Vikings. Internetaanbieders in Houthem hebben interessante internet only deals, TV + Internet pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Aan de hand van een quad play abonnement is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Houthem internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en een prima klantenservice.

 • Veilig internetten
 • Verschillende zenderpakketten
 • Hoge korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, internet + bellen door coax te gebruiken in Komen-Waasten. Goede snelheden, interessante kortingen.

 • Het slimste Wifi-systeem
 • Met unieke Yeloplay App
 • Maandelijks aanbiedingen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je scherpe internet tarieven in Henegouwen voor september 2020. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • TV kijken in hoogste kwaliteit
 • Goedkope tarieven

Geldige prijzen televisie & internet in Houthem (tarieven september 2020)

Interessant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een tv en internet pakket in Houthem? Dit schommelt allicht per consument. De prijs per maand wordt bepaald door zaken als de gekozen provider (Dommel), connectie (bijv. telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 40Mb/s), en overige opties (zoals. een filmpakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Houthem is er vaak al vanaf €32,5 tot zo’n €90. Standaard is een 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Klik door naar Orange speedtest.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 30 + Internet
 • Proximus Happy Time + Generation XL 35 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Comfort 15 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Smart+ 50
 • VOO Trio Beaucoup
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 50


internet vergelijken houthem

Veranderen van internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Houthem is het belangrijk eerst een postcodecheck op je adres te doen. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Daarna sturen we je door naar de vergelijker. Je ziet in de tool enkel en alleen de internet-pakketten van bedrijven die actief zijn op jouw adres.

 2. Een abonnement kiezen

  Hierna kan jij een selectie maken uit hoe jouw pakket er uit moet zien. Is Internet Only voldoende? Of liever iets met televisie erbij? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra je weet wat je zoekt kun je gerichter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder is het misschien slim om specifieke zenders (bijv. Viceland) te nemen. Daarnaast kan jij het nog concreter maken met add-ons als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat ook een belangrijke vraag is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit fluctueert tussen 40 mb/s t/m 500 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is afhankelijk van meerdere elementen. Passen jullie internet toe voor het basisgebruik als browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Of stream je ook video’s of films bij Youtube of Netflix? Speel jij in je vrije tijd graag online multiplayer games als Otogi Myth of Demons? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Download je met regelmaat grote bestanden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Kies de optie ‘advies snelheid berekenen’? Hier geven wij advies m.b.t. de perfecte snelheid die rijmt met de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Indien jij het type abonnement en de minimale snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-leveranciers zijn normaal gesproken gerangschikt op prijs. De goedkoopste provider staat bovenaan. Een speciale promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Meerdere leveranciers werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij hebben de eerste maanden van het contract een speciaal actietarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Zodra je erachter gekomen bent wie de beste provider van Houthem in september 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en wij sturen je door naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul de gevraagde gegevens in en verzend het formulier online. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Van internet provider veranderen? Steeds vaker faciliteert je geselecteerde leverancier de opzegging van de actuele contracten door de overstapservice.


De pluspunten van een Internet Pack met digitale TV en bellen

Flink wat consumenten neigen naar het overzichtelijke triple play pakket. Met deze constructie krijg jij digitale TV, internet en vast bellen van 1 dienstverlener voor een vaste maandprijs. Deze dagen bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: Scarlet snelheid.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Inzicht in alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor je problemen rondom TV en internet
 • Profiteren van gratis extra’s waarbij je kunt denken aan Geen kosten voor pauzeren pakket

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Door het invullen van jouw adresgegevens kom jij erachter welke type verbindingen af te sluiten zijn in jouw specifieke geval. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel en (coax) kabel. Doorgaans is ADSL/VDSL wel verkrijgbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn de benodigde snelheid en de hoogte van de kosten factoren die van belang zijn. Het glasvezel netwerk is snel, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger als je het afzet tegen ADSL en Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is doorgaans de goedkoopste optie, maar is ook een stuk slomer.

Wat is het snelste internet in Houthem?

Het meest snelle internet zal je ontvangen via glasvezel of de kabel. Zo kan je up/downloaden tot wel 500 Mb p/s. Dienstverleners als Scarlet, Proximus & Telenetzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Komen-Waasten is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel starten er regelmatig projecten om glasvezel verder uit te breiden. De internetsnelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de gebruikte apparatuur (routers, data-kabels, wifi-versterkers) moet je niet onderschatten. De getoetste snelheid kan per buurt ontzettend fluctueren.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (na 1 jaar of 2 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet abonnement wordt steeds makkelijker gemaakt. Gewoonlijk fiks je dat helemaal zelf. Internet Providers in België (TV Vlaanderen, TéléSAT, EDPnet, Dommel, Proximus, Orange, Scarlet, Telenet) handelen dit onderling af. Dit heet Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Misschien kun je gebruik maken van installateurs.

Onderhoud & storingen september 2020

Op dit moment zien we geen grote storingen. In heel 2020 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dat kan uitdraaien in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabel-netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. Jouw provider is hiervan ook op de hoogte. Via Facebook en Twitter ontdek je razendsnel dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Houthem traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Veel aspecten bepalen de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de kwaliteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor stabieler internet in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een Wifi repeater/booster, of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door software op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een specialist kan bij je thuis langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 7781 en stap online over

Glasvezel vergelijken Houthem

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Het effect daarvan is ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In flink wat postcodegebieden kan je kiezen voor fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook nabij Komen-Waasten zijn er verschillende plannen rondom nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor contracten met fiber heb je een stukje aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds bekender en populairder en de kosten worden steeds gunstiger. Packs als deze kan je al afsluiten vanaf €37,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Houthem af te sluiten is.

Voordelen Houthem fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, weinig kans op storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Je hebt veel te kiezen
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • 100% installatiegarantie
 • Duidelijke maandprijs
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Combinatie-aanbieding
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke maandprijs
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Snel en betrouwbaar
 • Scherpe welkomstbonus
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt internet
 • Ook voor alleen Internet
 • Scherpe maandprijs
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Diverse pakketten
 • Goede welkomstbonus
SFR
 • Ultieme TV-ervaring
 • Inclusief alle apparatuur
 • Combinatie-voordeel
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Supersnel overstappen
 • Pakketkorting