Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mechelen

Zonder problemen snel de internetproviders in Mechelen vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Dit loopt van Telenet tot Dommel, de keuze is enorm. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met het maken van een keuze. Vergelijk vandaag de Vlaamse / Waalse operators en achterhaal het voordeligste internetaanbod dat voldoet aan jouw verbruik en wensen. Wil jij bellen, internet en televisie in een alles in één pakket nemen? Ook dat is mogelijk! Verder vind je op Internethunter.be handige informatie over items als het voordeel van een alles-in-1-pakket en werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieAntwerpen
GemeenteMechelen
Gemiddelde downloadsnelheid35,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid28Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in juni 2022 opvallend veel internet operators in Mechelen die opgeteld weer honderden verschillende goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 bieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een Philips Airfyer zijn per week weer anders. Hoe vind je nu zo’n voordig en actueel pakket voor TV + internet? Deze website helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul direct de eigen gegevens in, doorzoek de verschillende providers en kies meteen het internet pakket die het laagst geprijsd is. Vergeet niet: gewoonlijk is ADSL-internet in Mechelen het laagste geprijsd.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één aanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Wees voorzichtig met dure onnodige extra’s zoals premium zenderpakketten. Dergelijke extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (denk aan VRT Net of Youtube).
 5. Blijf vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk om te zien of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Mechelen?

In Mechelen zijn er behoorlijk veel internet pakketten die je kunt afsluiten. Onder andere Scarlet, Telenet, Proximus en Orange. Via een ADSL lijn, de tv-kabel, of wellicht via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Mechelen in deze plaats actief zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk gemakkelijk de beschikbare internetaanbieders in jouw omgeving in juni 2022. Interessante internetproviders zijn Telenet, Orange of Base. Internetaanbieders in Mechelen hebben relevante contracten voor los internet, Internet + TV pakketten, en ook speciale 3-in-1 contracten. De 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met een quad play abonnement is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Mechelen internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Lage maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, Bellen en TV door coax te gebruiken in Mechelen. Gewoon snel internet, interessante kortingen.

 • Interessante packs voor elke situatie
 • TV op alle schermen
 • Transparante tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met complete internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Internet Poco of Loco
 • Met 12 HD-zenders
 • Factuurkorting

Huidige prijzen TV en internet in Mechelen (tarieven juni 2022)

Interessant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van Televisie en internet in Mechelen? Dit verschilt uiteraard per geval. De maandelijkse factuur komt tot stand door o.a. de internetprovider (Scarlet), type internet (coax-kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 100Mb/s), en de aanvullende diensten (bijv. speciale themakanalen). Een goedkoop TV en internet abonnement in Mechelen is beschikbaar vanaf €20 tot bedragen van €92,50. Veelal is een 3 in 1 abonnement het goedkoopste. Ook interessant: Proximus tarieven.

Populaire pakketten
 • Billi Dualplay TV
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Comfort 15 + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 45
 • VOO TV+Net Fiber 120
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart+ 30


internet vergelijken mechelen

Veranderen van internetprovider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Mechelen is het aan te raden snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). In de volgende stap wordt je verwezen naar de internet-vergelijker. Je checkt op deze plek enkel de pakketten van bedrijven die actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Om te beginnen mag je selecteren welke services je wilt inkopen. Is Internet Only voldoende? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je dit bepaald hebt voor jezelf kan je een stuk beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (bijvoorbeeld VOOsport World 3) toe te voegen. Tevens kan je het abonnement unieker maken met diensten als uitzending gemist, vooruitkijken, begin gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat verder belangrijk is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat schommelt tussen de 35 mb/s en 450 mb/s. De ideale snelheid is gebonden aan diverse aspecten. Passen jullie internet toe voor dagelijkse dingen als als bijvoorbeeld surfen op het internet, e-mailen, filmpjes kijken, het nieuws lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als HBO of Pathé TV? Ben je een fervent speler van online gaming avonturen als Hitman 2 Silent Assassin? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Internethunter kan hierin helpen! Selecteer ‘welke snelheid is nodig’? Hier vertellen wij meer m.b.t. de ideale snelheid die rijmt met kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Indien jij de gewenste diensten en de snelheid van het internet geselecteerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-bedrijven zijn veelal geordend op prijs in € p/maand. De voordeligste aanbieder staat bovenaan. Een mogelijke promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Enkele internet providers hanteren een concrete welkomstpremie, en sommige providers bieden bijv. het eerst halve jaar een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Zodra jij berekend hebt wie de beste provider van Mechelen in juni 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bestellen’, en je komt gelijk op de afsluitpagina van de leverancier. Completeer het bestelformulier en verzend het formulier online. Dit kost minder dan 5 minuten. Wil je veranderen van provider? In veel gevallen faciliteert je betreffende aanbieder van internet de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Legio bewoners overwegen het zogenaamde triple play pakket. Met deze constructie heb jij de beschikking over internet, vast bellen en digitale TV van 1 provider voor een vaste maandprijs. Deze dagen bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Lees verder over SFR promoties.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je ontvangt gratis extra’s als onder andere 5 euro korting op de totale factuur

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck op onze website. Met behulp van de adresgegevens kun jij bekijken welke soorten aansluitingen beschikbaar zijn voor jouw huis. Niet elk appartement is aangesloten op kabelinternet en glasvezel. Dikwijls is een ADSL verbinding wel mogelijk (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb je keuze uit alles? Dan zijn minimale internet snelheid en de tarieven zaken die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar vaak zijn de kosten wat hoger in vergelijking met ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste mogelijkheid, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Mechelen?

Het allersnelste internet zal je ontvangen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Hiermee lopen de snelheden op tot 0.5Gb/s. Dienstverleners als Proximus, Scarlet en Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Mechelen zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel zijn er verschillende initiatieven om glasvezel aan te leggen. De internetsnelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de gebruikte apparatuur (wifi-versterkers, data-kabels, routers) moet je niet onderschatten. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huis anders zijn.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

In het geval dat jouw abonnementstermijn is verstreken (binnen 4 weken) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van provider wordt steeds makkelijker gemaakt. In de regel regel je dit online. De grote providers (VOO, Dommel, TéléSAT, EDPnet, Orange, Proximus, Telenet, SFR) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit heet Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Soms kun je gebruik maken van installateurs.

Problemen & storingen juni 2022

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In de loop van 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Hierdoor zien we soms een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkbetekenen vaker een storing bij Telenet. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook zie je als eerste of er problemen zijn met het internet.

Is er in Mechelen traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Ontzettend veel onderdelen hebben hier invloed op. Als voorbeeld noemen we de UTP-kabels en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in de garage/zolder/tuin kun je een Wifi repeater/booster, of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door applicaties op laptops of telefoons of foute router-instellingen. Een speciale installateur kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2800 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Mechelen

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat betekent geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb/s. In veel postcodegebieden bestaat er de optie tot fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook nabij Mechelen zijn er meerdere ontwikkelingen met betrekking tot uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor pakketten met fiber heb je te maken met aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Het glasvezel internet wordt steeds laagdrempeliger en is niet veel duurder dan de kabel. Packs met glasvezel zijn beschikbaar vanaf €37,5. Vul de postcodecheck in, en vind uit of glasvezel internet in Mechelen voor jou een optie is.

Voordelen Mechelen fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: oplopend tot 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, minder storingen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Veel verschillende partijen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Voor elke portemonnee
 • Aantrekkelijke maandprijs
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Digitale Televisie
 • Hoge welkomstkorting
edpnet
 • Inclusief vaste telefonie
 • Ruim aanbod
 • Pakketkorting
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Vaste lage prijs
 • Goedkope maandprijs
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt internet
 • Met handige App
 • Goede welkomstkorting
voo
 • Met Voomotion
 • Interactief TV kijken
 • Lage maandprijs
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Vast bellen + TV
 • Transparante maandprijs
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Voor elke portemonnee
 • Aantrekkelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente