Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Tessenderlo

Gemakkelijk en snel alle internetproviders in Tessenderlo vergelijken? De verscheidenheid van verschillende aanbieders van internet en tv is bijzonder groot. Van Scarlet tot TV Vlaanderen, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijkingstool helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk eenvoudig de beste operators en achterhaal het goedkoopste internet contract dat aansluit op jouw verbruik en wensen. Vandaag nog bellen, televisie en internet in zo’n alles in 1 pakket samenvoegen? Dat behoort tot de opties! Daarbij verzamel je op onze website handige info over zaken als glasvezel en een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieLimburg
GemeenteTessenderlo
Gemiddelde downloadsnelheid35Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17Mb/s
Gemiddeld verbruik200GB p/maand
Gemiddelde kosten€55,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment nogal wat internet operators in Tessenderlo die bij elkaar opgeteld weer honderden verschillende goede en betaalbare TV en internet abonnementen in augustus 2022 verkopen. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een gratis stofzuiger zijn meestal geen week hetzelfde. Met andere woorden, hoe vind je eenvoudig zo’n betaalbaar en goed pakket voor internet + TV? Onze internet-experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul gemakkelijk jouw gegevens in, bekijk de verschillende providers en ga simpelweg voor het abonnement die het laagst geprijsd is. Advies: meestal is ADSL-internet in Tessenderlo financieel het aantrekkelijkste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één aanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de basisactiviteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Deze uitbreidingen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Neem geen TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (bijv. RTL Series of Pathé TV).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Tessenderlo?

In Tessenderlo zijn meerdere internet pakketten actief. Denk aan Proximus, Telenet, Scarlet en EDPnet. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de kabel (coax) en ook glasvezel staat hier niet stil. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Tessenderlo werkzaam zijn? Versterk je persoonlijk adres, en ontdek alle huidige providers in jouw regio in augustus 2022. Erkende internetaanbieders zijn VOO, Orange of Base. Internetaanbieders in Tessenderlo bieden uitstekende losse pakketten voor internet, TV + Internet contracten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Middels quad play constructies voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Tessenderlo internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, via een betrouwbaar netwerk.

 • Inclusief modem + decoder
 • Overal en altijd TV kijken
 • Korting bij 1 jaar
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Tessenderlo. Prima voorwaarden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Gratis installatie
 • Overal TV met Yelo Play
 • Overstapkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert betrouwbare internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Upload tot 4 Mbps
 • Opnemen en terugspoelen
 • Combinatie-voordeel

Huidige prijzen televisie & internet in Tessenderlo (tarieven augustus 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn nu de tarieven van TV en internet in Tessenderlo? Dit verschilt vaak per consument. De internet + TV factuur wordt gevormd door variabelen als de provider (denk aan SFR), internet type (bijv. ADSL), gewenste snelheid (bijv. 80Mb/s), en de aanvullende diensten (denk aan tv live pauzeren). Een goedkoop TV en internet pakket in Tessenderlo is er vaak al vanaf €22,5 tot contracten van €82,50. Meestal is een 3 in 1 abonnement het minst kostbaar. Bekijk ook Telenet.

Populaire pakketten
 • Orange Love Arend + Fix
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 55 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 25
 • VOO Trio Beaucoup
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken tessenderlo

Veranderen van internetprovider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Tessenderlo is het goed om eerst even een postcodecheck te doen. Op deze pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Daarna sturen we je door naar de internet-vergelijker. Je ziet op deze plek enkel de internet en TV pakketten van aanbieders die leverbaar zijn op jouw postcode.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst mag je selecteren wat je allemaal wilt afsluiten. Puur voor internet? Of een combinatie met TV? En ben je van plan om vast te bellen? Zodra je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij veel simpeler een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Tevens kan het relevant zijn om unieke premium-zenders (bijv. TF1 Belgique) erbij te nemen. Bovendien kan je jouw voorkeuren aangeven voor uitbreidingen als vooruitkijken, live pauzeren, on demand films kijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat ook van belang is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat schommelt tussen de 25 mb/s tot 300 mb/s. Wat je moet kiezen is gebonden aan verschillende elementen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de basisactiviteiten als bijvoorbeeld het weer bekijken, het nieuws lezen, filmpjes kijken, surfen op het internet? Stream je regelmatig video’s via Be TV of HBO? Ben je een fervent speler van internet spelletjes (games) als Doom 2? Betreft het een groot of klein gezin? Download je met regelmaat grote bestanden? De vergelijker komt hier van pas! Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier adviseren wij betreffende de maximale snelheid die wij adviseren voor allerlei situaties.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Indien jij de gewenste diensten en de gewenste snelheid ingevuld hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De organisaties zijn veelal gerankt op prijs. Het voordeligste abonnement komt als eerste naar voren. De eventuele promotie wordt verrekend in de maandtarieven. Een hoop internet providers bieden een vaste korting, en sommige providers bieden bijv. het eerst halve jaar een gereduceerd tarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Tessenderlo in augustus 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de bestelpagina van deze provider. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Verander je van aanbieder? Meestal faciliteert jouw toekomstige internet-provider het volledige overstap traject via de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Plenty klanten neigen naar het speciale triple play abonnement. Bij zo’n abonnement heb je internet, digitale TV & vast bellen van 1 leverancier tegen een vaste scherpe prijs. In augustus 2022 kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Bekijk ook Proximus contract.

 • Korting op je factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals o.a. Gratis add-ons voor je interactieve TV

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de uitkomst van de postcodecheck. Na het invoeren van postcode + huisnummer vind je welk type internet verbindingen actief zijn in jouw straat. Niet elk adres is aangesloten op (coax) kabel of glasvezel. Vaak is ADSL (via de telefoonlijn) wel af te sluiten (of er moet al glasvezel liggen). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn gewenste snelheid en de prijzen aspecten waar je vooral naar moet kijken. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel ligt de maandprijs iets hoger ten opzichte van de kabel of ADSL. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste optie, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wie biedt het snelste internet in Tessenderlo?

Het allersnelste internet bereik je met de kabel, of nog beter: glasvezel. Zodoende Up- en download je tot 500 Mb p/s. Internet providers als Telenet, Proximus en Scarletzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Tessenderlo zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel zijn er regelmatig nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per wijk weer verschillen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In veel gevallen kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in België (TV Vlaanderen, TéléSAT, Dommel, VOO, Orange, SFR, Scarlet, Telenet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit heet Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Vaak kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen augustus 2022

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. In 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk monden soms uit in storingen bij Telenet. Jouw provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Tessenderlo traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Verschillende zaken bepalen de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de aansluitingen (kabels) en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in garage of tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op laptops of telefoons of foute router-instellingen. Een adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 3980 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Tessenderlo

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit mondt uit in geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In meer en meer straten bestaat er de optie tot fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Tessenderlo zijn er meerdere projecten m.b.t. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor fiber-internet geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en het kan prima concurreren met de kabel. Zulk soort packs zijn beschikbaar vanaf €32,5. Doe de internet-postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Tessenderlo actief is op je postcode.

Voordelen Tessenderlo fiber internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: dit kan oplopen tot 1 Gbps
 • Een constant snelle verbinding, minder problemen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Veel aanbod
 • Lage tarieven
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Gratis overstappen
 • Combinatie-voordeel
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Voor elke portemonnee
 • Transparante tarieven
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Eenvoudig overstappen
 • Scherpe maandprijs
TV-vlaanderen
 • Toegang tot heel veel zneders
 • Voor elke portemonnee
 • Maandelijkse korting
voo
 • Met Voo Internet Security
 • Alles-in-1 pakketten
 • Transparante maandtarieven
SFR
 • Gratis installatie
 • Meerdere abonnementen
 • Duidelijke prijzen
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Beste betrouwbaarheid 4G-streaming
 • Scherpe welkomstbonus