Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Ham

Moeiteloos en snel de internetproviders in Ham vergelijken? De hoeveelheid internet en tv abonnementen lijkt groter dan ooit. Je kunt denken aan Orange tot Belgian Telecom, er is veel te kiezen. Onze vergelijkingstool helpt jou met het kiezen. Vergelijk simpel de Vlaamse / Waalse operators en bekijk het voordeligste internetaanbod dat past bij de ingevoerde gegevens. Gelijk internet, tv en bellen in zo’n alles-in-1 pakket nemen? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarbij bekijken jullie op deze pagina handige info over items als overstappen van provider en kosten van een internetpakket.
ProvincieLimburg
GemeenteHam
Gemiddelde downloadsnelheid33Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederTéléSAT
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in augustus 2022 meer en meer internet operators in Ham die in totaal weer nogal wat goede en betaalbare TV en internet abonnementen in augustus 2022 presenteren. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een robot stoofzuiger wisselen elkaar in rap tempo af. Op welke wijze check je gelijk een goedkoop en stabiel abonnement voor TV + internet? Deze website helpt jou met vergelijken. Geef hierboven de eigen gegevens in, bekijk de mogelijke providers en selecteer het internet + tv pakket die het goedkoopste is. Tip: in veel gevallen is ADSL-internet in Ham goedkoper dan glasvezel of kabel.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s zoals o.a. zenderpakketten. Deze uitbreidingen zijn duurder dan je denkt.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (onder andere VRT Net of HBO).
 5. Stop niet met vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en onderzoek of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Ham?

In Ham zijn allerlei internet pakketten voorhanden. Dit kan zijn Proximus, Telenet, Scarlet of EDPnet. D.m.v ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Ham in deze plaats actief zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en bekijk de beste of goedkoopste internetproviders in jouw woonplaats in augustus 2022. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn VOO, TV Vlaanderen of TéléSAT. Internetaanbieders in Ham verstrekken betrouwbare contracten voor los internet, TV + Internet pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus levert in Ham internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, vaak als beste getest.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Verschillende zenderpakketten
 • Combinatie-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor internet, Bellen en TV via de traditionele kabel in Ham. Betrouwbaar internet met aantrekkelijke acties.

 • Gratis installatie + activering
 • Strafste entertainment
 • Scherpe tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je complete internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Upload tot 4 Mbps
 • Alle populaire zenders kijken
 • Scherpe maandprijs

Prijzen internet & TV in Ham (tarieven augustus 2022)

Een goede vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van Televisie en internet in Ham? Dit schommelt allicht per huishouden. De prijs per maand komt tot stand door onder andere het internetbedrijf (zoals VOO), type internet (zoals. VDSL), gewenste snelheid (bijv. 140Mb/s), en overige opties (speciale themakanalen). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Ham sluit je af voor rond de €15, en lopen op tot zo’n €77,50. Veelal is het 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Ook interessant: Orange.

Populaire pakketten
 • EDPnet newer & faster internet (vdsl) + Telephony
 • Proximus Comfort 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Smart 35 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Easy+ 45
 • Telenet Basic Digipack
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart Team+ 20 + Belgacom TV


internet vergelijken ham

Veranderen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Ham is het goed om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via de vergelijk tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Daarna sturen we je door naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je treft hier alleen maar de contracten van providers die ook echt actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Allereerst geef je aan hoe jouw pakket er uit moet zien. Uitsluitend internet? Of liever iets met televisie erbij? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Zodra jij een selectie hebt gemaakt kan je nog beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Tevens kan het relevant zijn om specifieke zenders (denk dan aan Télésambre) te selecteren. Als laatste kun je het abonnement unieker maken met extra’s als uitzending gemist, online tv kijken, on demand films kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 15 mb/s t/m 450 mb/s. De ideale snelheid heeft te maken met verscheidene componenten. Is internet voor jouw van belang voor de meest basale activiteiten als weerbericht bekijken, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, mail checken? Stream je regelmatig video’s via Pathé TV of RTL Series? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als Tomb Raider Legend? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Internethunter.be biedt hiervoor uitkomst. Selecteer ‘welke snelheid is geschikt’? Hier geven wij advies m.b.t. de minimale snelheid die wij aanraden voor de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Als jij het type pakket en maximale snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet providers worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. Het voordeligste pakket zie je als eerste. Een promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Verschillende providers werken met een eenmalige korting, andere aanbieders hebben de eerste 2 of 3 maanden extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als jij hebt ontdekt wie de beste provider van Ham in augustus 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Kies de blauwe knop, en je komt meteen terecht op de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en rond de aanvraag af. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Van internet provider veranderen? Normaliter faciliteert jouw aanstaande provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Flink wat mensen kiezen voor het handige triple play abonnement. In dit product heb jij de beschikking over internet, vast bellen & digitale TV van één provider tegen een vaste scherpe prijs. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Ook interessant: TV Vlaanderen abonnement.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Elke maand één factuur
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals bijv. Gratis iPad

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck op onze website. Op basis vanpostcode + huisnummer zie jij welk type internet verbindingen voorhanden zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen is aangesloten op glasvezelinternet en kabel. Normaal is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel voorhanden (of er moet al glasvezel liggen). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn maximale snelheden en de maandelijkse kosten factoren waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar standaard praten we ook over hogere bedragen in vergelijking met ADSL en de kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar ook trager dan andere opties.

Wat is de snelste internet provider in Ham?

De maximale internetsnelheid bereik je met kabel of glasvezel. Daarmee bereik je snelheden tot 750Mb. Aanbieders als Scarlet, Proximus en Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Ham kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zijn er regelmatig initiatieven om glasvezel aan te leggen. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerkkabels, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De getoetste snelheid kan per situatie zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider kan iedereen zelfstandig regelen. Steeds vaker kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grootste internetproviders (Dommel, EDPnet, TéléSAT, VOO, Telenet, Scarlet, SFR, Proximus) handelen dit onderling af. Vaak hebben we het over Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Doorgaans kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen augustus 2022

Momenteel is er geen grootschalige storing. In de loop van 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk kunnen resulteren in Telenet storingen. De betreffende aanbieder is hiervan ook op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel of er actuele problemen zijn.

Heeft Ham traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Veel dingen bepalen de snelheid. Neem bijvoorbeeld de netwerkkabels die je gebruikt en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan komen door verkeerde programma’s op smartphones en computers of een router met onjuiste instellingen. Een installateur kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3945 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Ham

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dit resulteert in een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb/s. In steeds meer regio’s kan je internetten via fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom de gemeente Ham zijn er interessante updates voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internetten via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en een vast bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Packs met glasvezel zijn er al vanaf €35. Ga aan de slag met de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Ham voor jou een optie is.

Voordelen Ham fiber internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: tot wel 1 Gbps
 • Stabiele privé verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Zelf pakket samenstellen
 • Transparante aanbieder
 • Duidelijke maandprijs
telesat
 • Supersnel DSl internet
 • Verschillende contracten
 • Factuurkorting
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Voordelig bellen
 • Lage prijzen
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Transparante maandprijs
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Met installatiehulp
 • Maandelijkse korting
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe welkomstkorting
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Moeiteloos overstappen
 • Lage maandtarieven
orange
 • Ultrasnel internet
 • Internet, TV en Bellen
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente