Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Wevelgem

Probleemloos en snel de internetproviders in Wevelgem vergelijken? Het aantal internet en tv pakketten is werkelijk enorm. Variërend van Orange tot en met EDPnet, de keuze is enorm. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou daarbij! Vergelijk direct de Vlaamse / Waalse operators en ontdek zo het goedkoopste internetpakket dat matcht met jouw verbruik en wensen. Direct internet, tv en bellen met een alles in één pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Daarbij verzamel jij op deze website waardevolle info over thema’s zoals opzegtermijn of een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWevelgem
Gemiddelde downloadsnelheid43,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik275GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag een groot aantal internet operators in Wevelgem die samen weer gigantisch veel scherpe TV en internet abonnementen in juni 2022 bieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als Philips Hue zijn eigenlijk elke maand weer anders. Dus, hoe check jijsimpel een betaalbaar en actueel internet + TV pakket? Onze internet-experts helpen jou daar bij. Geef snel je persoonlijke gegevens in, doorzoek de diverse providers en kies voor het internet pakket met het laagste tarief. Advies: in de regel is ADSL-internet in Wevelgem financieel het aantrekkelijkste.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één leverancier. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor e-mail en social media heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure opties zoals onder andere sportpakketten. Deze extra’s kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Neem geen TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. HBO of VRT Net).
 5. Stop niet met vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en onderzoek of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Wevelgem?

In Wevelgem zijn flink wat internet pakketten aanwezig. Zoals Scarlet, Proximus, Telenet of Orange. Via ADSL, de tv-kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Wevelgem werkzaam zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk online de beschikbare providers in jouw postcodegebied in juni 2022. Grote internet providers zijn Scarlet, EDPnet en EVONet. Internetaanbieders in Wevelgem voeren aantrekkelijke “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Middels quad play constructies wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus biedt in Wevelgem internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Gratis Cloud opslag
 • Handige Proximus TV App
 • Pakket-voordeel
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, internet + bellen via de traditionele kabel in Wevelgem. Prima voorwaarden, met een lage instapprijs.

 • Combineren met mobiele diensten
 • Uiteenlopende entertainment pakketten
 • Scherpe maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert complete internet tarieven in West Vlaanderen voor juni 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Scarlet Trio, extra scherp geprijsd
 • Televisie live pauzeren
 • Korting bij 1 jaar

Huidige prijzen TV & internet in Wevelgem (tarieven juni 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn momenteel de tarieven van een internet en tv abonnement in Wevelgem? Dit wisselt allicht per gebruiker. De hoogte van de factuur wordt opgebouwd door o.a. de provider (bijvoorbeeld EDPnet), type internet (bijv. coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 30Mb/s), en overige opties (on demand films kijken). Een goedkoop TV en internet pakket in Wevelgem sluit je af voor rond de €17,5 tot contracten van €47,50. Normaal is een 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Klik door naar TV Vlaanderen contract.

Populaire pakketten
 • Billi Internet + Telefonie Complete
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 35 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Internet Maxi Pack
 • Proximus Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • Telenet Basic Digipack FreePhone
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken wevelgem

Veranderen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Doe de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Wevelgem is het belangrijk om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Nadien kom je binnen in de internet-vergelijker. Je checkt in de internetvergelijker enkel en alleen de internet-pakketten van bedrijven die actief zijn op jouw postcode.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Puur voor internet? Of liever iets met televisie erbij? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? In het geval je jouw wensen duidelijk hebt kan je nog beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Verder is het misschien slim om specifieke zenders (denk dan aan VOOsport World 1) bij te bestellen. Tevens kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met specifieke diensten als extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat daarna essentieel is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt uiteen tussen de 20 mb/s tot wel 500 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van verscheidene variabelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor kleine activiteiten als o.a. weerbericht bekijken, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet? Kijk je veel video-content via bijv. RTL Series of HBO? Een fan van online gaming avonturen als Left 4 Dead 2? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker helpt jou graag! Ga naar de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Dan kun je info bekijken inzake de minimale snelheid die rijmt met kleine en grote gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Als jij het type pakket en maximale snelheid gekozen hebt begin je met tarieven vergelijken. De bedrijven worden altijd geordend op prijs. De goedkoopste provider staat bovenaan. Een mogelijke promotie is verwerkt in het maandbedrag. Meerdere providers hanteren een concrete welkomstpremie, en weer andere leveranciers verstrekken bijvoorbeeld de eerste maanden extra korting op de factuur.

 5. De overstap maken van provider

  Als je berekend hebt wie de beste provider van Wevelgem in juni 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op ‘bekijk’, en je komt meteen terecht op de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en verstuur het naar de provider. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? In de regel verzorgt je aanstaande provider dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Meer en meer klanten kopen het goedkope triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket heb je digitale TV, vast bellen & internet van 1 aanbieder voor een vast bedrag in de maand. In juni 2022 heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Bekijk ook Scarlet internet + tv.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als o.a. Gratis zenderpakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck op onze website. Met behulp van postcode + huisnummer ontdek je de verschillende types internet die er allemaal zijn voor jouw situatie. Niet elke woning kan zomaar overstappen op glasvezelinternet & kabel. In de regel is ADSL/VDSL wel af te sluiten (als glasvezel niet beschikbaar is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de maandelijkse kosten aspecten waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel praten we ook over hogere bedragen in verhouding tot andere opties. Bij internet via de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar is ook een stuk slomer.

Waar vind ik het snelste internet in Wevelgem?

Het meest snelle internet krijg je via kabelinternet of de glas. Op dit netwerk lopen de snelheden op tot 1000Mb p/s. Organisaties als Telenet, Scarlet & Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Wevelgem is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel starten er regelmatig nieuwe plannen voor de uitbreiding van glasvezel. De snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, netwerk accessoires) zijn net zo van invloed. De actuele snelheid kan per huishouden ontzettend fluctueren.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Als de einddatum van jouw contract in zicht is (na 1 jaar of 2 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Dikwijls kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (TV Vlaanderen, Dommel, EDPnet, TéléSAT, Telenet, SFR, Proximus, Scarlet) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit staat bekend als Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Veel voorkomende storingen juni 2022

Momenteel is er geen sprake van een storing. In 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabelnetwerkresulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder ligt dit vaak per mail kort toe. Via FB of Twitter wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Wevelgem traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Nogal wat factoren hebben hun uitwerking op de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de UTP-kabels en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin of garage kan je een Wifi Booster, repeater of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan ook te maken hebben met programma’s op je PC, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een speciale installateur kan op afspraak langskomen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 8560 en stap online over

Glasvezel vergelijken Wevelgem

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Op die manier bereik je een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer regio’s heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de omgeving Wevelgem zijn er verschillende initiatieven m.b.t. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber-internet heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Deze packs zijn beschikbaar vanaf €30. Open de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Wevelgem af te sluiten is.

Voordelen Wevelgem fiber internet
 • Hoogste snelheden: dit loopt op tot 1 gigabit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, minder storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Mobiel, vast internet en telefonie
 • Gratis Wifi-modem
 • Lage tarieven
telesat
 • Goede klantenservice
 • Ruime keuze
 • Overstapbonus
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Internet en telefonie pakketten
 • Goedkope maandtarieven
dommel
 • Met heel veel gratis extra’s
 • Snel en betrouwbaar
 • Hoge welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Gratis e-mailadres
 • Altijd aanbiedingen
voo
 • Meer dan 70 zenders
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goede korting
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • Altijd supersnel internet
 • Goede welkomstbonus
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Snel en betrouwbaar
 • Transparante prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente