Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Anderlecht

Makkelijk en snel alle internetproviders in Anderlecht vergelijken? De hoeveelheid internet en tv pakketten is ontzettend groot. Van Telenet tot aan United Telecom, er is bijna té veel keuze. Wij helpen met objectief vergelijken. Vergelijk simpel de Vlaamse / Waalse operators en ontdek het scherpste internetaanbod dat aansluit op de ingevoerde gegevens. Gelijk internet, bellen en televisie met een alles in één pakket integreren? Dat behoort tot de opties! Daarnaast vergaren jullie via de Internethunter bruikbare informatie over items als het voordeel van een alles-in-1-pakket of gemiddelde kosten.
ProvincieBrussel
GemeenteAnderlecht
Gemiddelde downloadsnelheid32,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederBase
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in oktober 2020 nogal wat internet operators in Anderlecht die bij elkaar weer flink wat scherpe TV en internet abonnementen in oktober 2020 kunnen aansluiten. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Samsung Galaxy Tab wisselen iedere maand weer enorm. Op welke wijze achterhaal jijeenvoudig een goedkoop en snel pakket voor internet + TV? Wij van Internethunter.be helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Geef direct jouw eigen gegevens in, bekijk de mogelijke providers en kies meteen het internet contract die financieel interessant is. Goed om te weten: in veel gevallen is ADSL-internet in Anderlecht voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Check meer info over een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Denk kritisch na over dure extraatjes als o.a. speciale premium kanalen. Specials zoals deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere RTL Series of VRT Net).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Anderlecht?

In Anderlecht zijn relatief veel internet pakketten aanwezig. Dit kan zijn Scarlet, Telenet, Proximus of Orange. Via een ADSL lijn, de tv-kabel, en later ook glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Anderlecht werkzaam zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk online de beschikbare aanbieders van internet in jouw plaats in oktober 2020. Grote leveranciers zijn Scarlet, SFR en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Anderlecht verstrekken aantrekkelijke losse internet pakketten, Internet + TV contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met een quad play abonnement wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus biedt in Anderlecht internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en goedkoop vast bellen.

 • Tot 100 Mbps snelheid
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Aantrekkelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, bellen en televisie door de kabel (coax) in Anderlecht. Gewoon snel internet, tegen een nette prijs.

 • Ook All-in pakketten voor elk gezin
 • Overal in de EU tv kijken
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt snelle internet tarieven in Brussel voor oktober 2020. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Internet Poco of Loco
 • TV kijken in hoogste kwaliteit
 • Scherpe maandprijs

Prijzen TV + internet in Anderlecht (tarieven oktober 2020)

Interessant: wat zijn momenteel de tarieven van een internet en tv abonnement in Anderlecht? Het verschilt meestal per consument. De hoogte van de factuur komt tot stand door elementen als je provider (denk aan TéléSAT), internet type (ADSL), up/downloadsnelheid (bijv. 300Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. Movies & Series Xl). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Anderlecht vind je al vanaf €25 tot zo’n €72,50. Gemiddeld is een alles in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Actueel: TV Vlaanderen.

Populaire pakketten
 • Orange Panter 60 + Internet + Digitale TV
 • Proximus Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Smart 35 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 25
 • Telenet Express Digipack
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 60


internet vergelijken anderlecht

Veranderen van internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Zodra je start met internet vergelijken in Anderlecht is het slim snel de internet postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Dan kom je terecht in de internet + TV vergelijker. Je bekijkt op deze plek alleen maar de contracten en providers die ook echt actief zijn in jouw wijk.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu dien je te selecteren welke services je wilt inkopen. Heb jij aan internet genoeg? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Als je weet wat je wilt kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook bieden wij je de optie om specifieke zenders (bijvoorbeeld BRF TV) uit te kiezen. Daarnaast kan jij het abonnement unieker maken met diensten als vooruitkijken, live pauzeren, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Het tweede aspect wat cruciaal is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat schommelt tussen de 10 mb/s tot 200 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van diverse factoren. Passen jullie internet toe voor het standaard gebruik zoals bijv. youtube films kijken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, mail checken? Stream je graag via aanbieders als Be TV of Youtube? Speel je graag internet spelletjes (games) als ARMA II: Operation Arrowhead? Betreft het een groot of klein gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter helpt jou graag! Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Hier vertellen wij meer m.b.t. de ideale snelheid die wij aanbevelen voor kleine en grote gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Zodra jij de gewenste diensten en de internetsnelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De providers zijn normaliter gefilterd op tarieven p/maand. Het voordeligste abonnement zul je altijd bovenaan zien. De eventuele promotie wordt reeds verwerkt in het totaalbedrag. Een hoop internet providers bieden een vaste korting, of geven iets anders weg. Zij bereken de eerste maanden van het contract een speciaal actietarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Wanneer jij weet wie de beste provider van Anderlecht in oktober 2020 is, kun jij zelf het contract online regelen. Kies de blauwe knop, en je wordt snel doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer je prive gegevens in en verstuur het naar de provider. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je veranderen van leverancier? Doorgaans faciliteert je toekomstige provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd via de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Opvallend veel huishoudens doen een aanvraag voor het speciale triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket ontvang je internet, vast bellen en digitale TV van één provider voor een vaste maandprijs. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: VOO internet.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor advies over internet & televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals Gratis opnemen en pauzeren

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck. Door het invullen van jouw postcode en huisnummer zie je welke mogelijkheden af te sluiten zijn voor jouw geval. Niet iedereen kan zomaar overstappen op kabelinternet en glasvezel. Veelal is de traditionele ADSL wel verkrijgbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Alle 3 opties mogelijk? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en het budget aspecten die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is sneller, maar vaak zijn de kosten wat hoger als je het afzet tegen ADSL/VDSL/Kabel. Bij kabel internet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in de regel de goedkoopste optie, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Anderlecht?

Het meest snelle internet ontvang je via Telet (kabel) of glasvezel. Daarmee Up- en download je tot 0.5Gb/s. Providers als Proximus, Telenet & Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Anderlecht beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Er zijn veel acties om glasvezel verder uit te breiden. De internetsnelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, modem/router) hebben hier invloed op. De getoetste snelheid kan per wijk zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

In het geval dat de einddatum van jouw contract in zicht is (meestal na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen naar een internet provider wordt steeds eenvoudiger. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in België (EDPnet, VOO, TV Vlaanderen, TéléSAT, SFR, Telenet, Proximus, Orange) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Vaak kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Problemen & storingen oktober 2020

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2020 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk betekenen vaker Telenet storingen. De betreffende aanbieder is hiervan ook op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Anderlecht traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Heel veel factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Om wat te noemen: de netwerkkabels die je gebruikt en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met applicaties op smartphones en computers of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale installateur kan op afspraak langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 1070 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Anderlecht

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Concluderend: ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In meer en meer omgevingen is fiber internet beschikbaar als vervanger voor ADSL of kabel. Ook nabij Anderlecht zijn er tal van ontwikkelingen t.a.v. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en de kosten worden steeds gunstiger. Packs met glasvezel zien we al terug vanaf €30. Doe de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Anderlecht een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Anderlecht fiber internet
 • Sensationeel snel internet: oplopend tot 1 Gb p/s
 • Stabiele privé verbinding, weinig kans op storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Begin direct met besparen
 • Met gratis Wifi modem
 • Aantrekkelijke maandtarieven
telesat
 • Tot 70 verschillende znders
 • Supersnel vast internet
 • Korting bij 1 jaar
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Hoge welkomstbonus
dommel
 • Opzeggen via easyswitch
 • Verschillende pakketten
 • Overstapbonus
TV-vlaanderen
 • Altijd toegang tot TV kijken
 • Veel aanbod
 • Lage maandtarieven
voo
 • Meer dan 70 zenders
 • Moeiteloos overstappen
 • Scherpe welkomstkorting
SFR
 • Onbeperkt bellen vaste lijn
 • 100% installatiegarantie
 • Duidelijke prijzen
orange
 • Ruim gamma entertainment
 • Met gratis Wifi modem
 • Duidelijke maandprijs