Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Ath

Super simpel en snel internetproviders in Ath vergelijken? De hoeveelheid internet en tv pakketten was nog nooit zo groot. Het loopt van Telenet tot SFR, de keuze is enorm. Onze vergelijkingstool helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk vandaag de meeste operators en vindt zo het beste of goedkoopste internet contract dat matcht met jouw situatie. Liever tv, internet en bellen met een alles in 1 pakket combineren? Ook daar kun jij voor kiezen! Bovendien vergaren jullie op deze website handige info over onderwerpen als 3-in-1 pakketten en werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
Gemiddelde downloadsnelheid35,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26,5Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel flink wat internet operators in Ath die samen weer een hele hoop goedkope TV en internet abonnementen in juli 2020 aanbieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een Nespresso Essenza Mini zijn meestal geen week hetzelfde. Met andere woorden, hoe bekijk jijsnel zo’n betaalbaar en veilig pakket voor TV + internet? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Geef gelijk de gevraagde gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en kies meteen het internet abonnement met de laagste prijs. Goed om te weten: veelal is ADSL-internet in Ath het goedkoopste.

5 keer besparen op je Internet en televisie pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Lees direct verder over het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Voorkom dure add-ons als bijv. extra betaalde kanalen. Pakketten als deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (dat kan bijv. zijn Youtube of Pathé TV).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Neem elk jaar de actuele prijzen door om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Ath?

In Ath zijn flink wat internet pakketten die je kunt kiezen. Denk aan Telenet, Proximus, Scarlet of Base. Middels ADSL, de traditionele kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Ath beschikbaar zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk direct de beste of goedkoopste internetproviders in jouw omgeving in juli 2020. Veel gekozen leveranciers zijn VOO, SFR en TéléSAT. Internetaanbieders in Ath voeren degelijke losse pakketten voor internet, TV + internet abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. De 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus levert in Ath internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, via een betrouwbaar netwerk.

 • Inclusief modem + decoder
 • Meer dan 80 zenders
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met internet, bellen en televisie via de kabel in de gemeente Ath. Onbeperkt surfen, tegen een nette prijs.

 • 50, 100 of 200 Mbps
 • Ruim 80 zenders
 • Aantrekkelijke maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert goede internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Internet toegankelijk voor iedereen
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Scherpe welkomstbonus

Actuele prijzen internet + televisie in Ath (tarieven juli 2020)

Het is een boeiende vraag: wat zijn nu de tarieven van een internet en tv abonnement in Ath? Dat fluctueert vanzelfsprekendper adres. De maandelijkse factuur komt tot stand door factoren als het internetbedrijf (bijvoorbeeld Proximus), soort internet (bijv. kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 85Mb/s), en andere extra’s (zoals. extra themazenders). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Ath sluit je af voor rond de €25, en lopen op tot zo’n €72,50. Standaard is een 3 in 1 abonnement het goedkoopste. Ook interessant: Proximus internet.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Mobile 10 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 25 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Easy 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Belgacom TV + Smart+ 65
 • Telenet GoldShake
 • Telenet FLUO home + King Business International


internet vergelijken ath

Veranderen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Ath is het aan te raden snel de internet postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je een postcode en huisnummer invullen. Daarna wordt je verwezen naar de internet + TV vergelijker. Je treft op deze plek exclusief de internet-pakketten van aanbieders die actief zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  Om te beginnen geef je aan welke services je wilt inkopen. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En hoe zit het met vast bellen? Terwijl je weet wat je wilt kun je gerichter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Ook kan het relevant zijn om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan Canvas) te selecteren. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor uitbreidingen als extra zenderpakketten, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat verder een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dat wisselt tussen de 15 mb/s tot wel 350 mb/s. De te kiezen snelheid hangt af van verscheidene variabelen. Nuttig jij het internet alleen voor kleine activiteiten zoals bijvoorbeeld surfen op het internet, het weer bekijken, filmpjes kijken, e-mailen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Youtube of VRT Net? Ben je een fervent speler van online gaming avonturen als PAYDAY 2? Hoe groot is jullie huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? De vergelijker helpt jou graag! Selecteer de optie ‘welke snelheid selecteren’? Daar tref je hulp over de minimale snelheid die hoort bij allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Als jij de abonnementstypes en een bepaalde internetsnelheid doorgevoerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet providers zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. De voordeligste provider zul je altijd bovenaan zien. Een promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Verscheidene internet providers werken met een eenmalige korting, en een deel van de organisaties verstrekken de eerste maanden van het contract een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Wanneer jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Ath in juli 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bekijk’, en je gaat direct door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Completeer het bestelformulier en verstuur het naar de provider. Dit kost je nog geen 5 minuten. Van internet provider veranderen? Dikwijls verzorgt je betreffende provider dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Best veel mensen neigen naar het handige triple play abonnement. Binnen zo’n pakket heb jij internet, vast bellen en digitale TV van één leverancier waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: TéléSAT.

 • Een interessante pakketkorting
 • 1 heldere factuur per maand
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s als Dubbel internet voor jouw smartphone

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck. Na het invoeren van jouw postcode en huisnummer ontdek je welke internet verbindingen actief zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden heeft de beschikking over glasvezel of kabelinternet. Normaal is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel af te sluiten (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn minimale internet snelheid en de tarieven onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel ook wat kostbaarder vergeleken met ADSL of (coax) kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Ath?

De hoogste downloadsnelheid zal je ontvangen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Zo kan je up/downloaden tot wel 750 Mb p/s. Providers als Scarlet, Telenet & Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Ath zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel ontstaan er veel nieuwe opdrachten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De feitelijke snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, modem/router, wifi-repeaters) heeft hierop een effect. De actuele snelheid kan per buurt anders zijn.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (meestal na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds makkelijker gemaakt. In veel gevallen gebeurd dit gewoon online. De populaire providers in België (TV Vlaanderen, VOO, Dommel, TéléSAT, Orange, Proximus, SFR, Scarlet) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Reparaties & storingen juli 2020

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In heel 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabel netwerkmonden soms uit in storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice zal dit vroegtijdig aangeven. Via de sociale kanalen kom je er heel snel achter of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Ath traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Ontzettend veel variabelen beïnvloeden de internetsnelheid. Belangrijke aspecten zijn: de UTP-kabels en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een speciale wifi booster/repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door software op je PC, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een speciale specialist kan eventueel worden ingevlogen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7800 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Ath

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Concluderend: ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In meer en meer regio’s zien we de optie van fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in en rondom de gemeente Ath zijn er verscheidene plannen rondom uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internetten via fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en maandelijkse abonnementskosten. Internetten via glasvezel wordt steeds goedkoper, en het kan prima concurreren met de kabel. Zulke packs zien we al terug vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Ath tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Ath fiber internet
 • Verbluffend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit/s
 • Zeer stabiel internet, weinig problemen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Volledige vrijheid
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Ook zakelijke markt
 • Zelf pakket samenstellen
 • Duidelijke tarieven
telesat
 • Goede klantenservice
 • Met gratis Wifi modem
 • Combinatie-voordeel
edpnet
 • VDSL XS aasluiting
 • Diverse pakketten
 • Korting bij 1 jaar
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Veel aanbod
 • Altijd aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Supersnel overstappen
 • Duidelijke tarieven
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Kundige klantenservice
 • Lage maandprijs
SFR
 • Ultieme TV-ervaring
 • Diverse pakketten
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
orange
 • Flybox met 150 GB data
 • Interactief TV kijken
 • Goede korting


Alle plaatsen in deze gemeente