Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Boom

Probleemloos en snel alle internetproviders in Boom vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie pakketten is ontzettend groot. Je kunt denken aan Orange tot VOO, een keuze maken wordt steeds lastiger. Wij helpen jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk snel alle grote operators en ontdek zo het beste of goedkoopste internet contract dat past bij het door jou geschetste plaatje. Meteen televisie, internet en bellen in het alles in één pakket aansluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Verder vergaren jullie op deze website bruikbare informatie over thema’s als het voordeel van een alles-in-1-pakket of een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieAntwerpen
GemeenteBoom
Gemiddelde downloadsnelheid38Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17Mb/s
Gemiddeld verbruik260GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment nogal wat internet operators in Boom die in totaal weer honderden verschillende goede en betaalbare TV en internet abonnementen in september 2021 bieden. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Airfryer kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op basis waarvan bekijk je gemakkelijk een voordelig en innovatief contract voor TV + internet? Deze website helpt je dit te realiseren. Voer hierna de eigen gegevens in, bekijk de mogelijke providers en zoek het internet pakket met het laagste tarief. Goed om te weten: normaliterADSL-internet in Boom het goedkoopste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één internetaanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor standaard gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Ga niet blind voor dure extra’s zoals bijv. thema pakketten. Pakketten als deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sla een los TV-abonnement over. En overweeg goedkope streamingdiensten (onder andere Youtube of VRT Net).
 5. Stop niet met vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en ontdek zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Boom?

In Boom zijn velerlei internet pakketten op de markt. Denk aan Proximus, Telenet, Scarlet of Orange. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de coax-kabel, of wellicht via glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Boom er allemaal zijn? Versterk je persoonlijk adres, en bekijk de aanwezige providers in jouw woonplaats in september 2021. Populaire internetproviders zijn Scarlet, EDPnet of Ello Mobile. Internetaanbieders in Boom bieden prima internet only deals, Internet + TV pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus verkoopt in Boom internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Tot 100 Mbps snelheid
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, Bellen en TV via de kabel in de gemeente Boom. Uitstekende snelheid met korting voor nieuwe klanten.

 • Optionele Speedboost
 • Wigo-klanten kijken altijd onderweg
 • Scherpe korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in scherpe internet tarieven in Antwerpen voor september 2021. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • De goedkoopste pakketten
 • Eenvoudig programma’s terugspoelen
 • Korting bij 1 jaar

Huidige prijzen internet + televisie in Boom (tarieven september 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van Televisie en internet in Boom? Dat verandert vaak per adres. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in elementen als je provider (denk aan TV Vlaanderen), soort internet (bijv. COAX), up/downloadsnelheid (bijv. 60Mb/s), en extra’s (bijv. online tv kijken). Een goedkoop internet en tv abonnement in Boom is er vaak al vanaf €17,5 t/m €52,50. In de regel is het alles in 1 pakket het minst kostbaar. Klik door naar TéléSAT tarieven.

Populaire pakketten
 • Proximus Minimus 10 GB
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Easy 15 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet + TV + Mobilus M
 • Internet & TV
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken boom

Veranderen van internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Boom is het essentieel eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Daarna kom je terecht in de snelste internetvergelijker. Je ziet op deze plek alleen maar de internet-pakketten van leveranciers die ook leveren op jouw adres.

 2. Een abonnement kiezen

  Daarna kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Alleen internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En ben je van plan om vast te bellen? Indien je weet wat je zoekt kun jij gemakkelijker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder is het een optie om specifieke zenderpakketten (bijv. Ketnet) te nemen. Bovendien kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met services als extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt van 15 mb/s en 500 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is afhankelijk van veel variabelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor de basisactiviteiten zoals o.a. weerbericht bekijken, youtube films kijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of Netflix? Speel je graag online games als Spiral Knights? Zijn jullie met 2 personen of meer? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter helpt jou graag! Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Op deze plek vertellen wij meer inzake de gewenste snelheid die matcht bij verschillende soorten gebruikers.

 4. Kosten vergelijken

  Zodra je het type abonnement en beschikbare snelheid doorgevoerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven zijn in de regel gerangschikt op kosten per maand. De aanbieder met de laagste prijs zie je dus direct staan. Eventuele acties en promoties zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Diverse bedrijven hanteren een concrete welkomstpremie, anderen verstrekken de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap maken van provider

  Vanaf dat je hebt ontdekt wie de beste provider van Boom in september 2021 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bestellen’, en je komt gelijk op de website van de aanbieder. Completeer het bestelformulier en dien jouw aanvraag in. Dit kost minder dan 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Vaak verzorgt jouw nieuwe leverancier dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Legio families kiezen voor het praktische triple play abonnement. Met deze constructie krijg jij digitale TV, internet en vast bellen van 1 dienstverlener voor één transparant tarief. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: Orange prijzen.

 • Een interessante pakketkorting
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • 1 vast aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals o.a. Gratis On Demand TV

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck die je al gedaan hebt. Met behulp van postcode + huisnummer ontdek jij welke mogelijkheden mogelijk zijn voor jouw woning. Niet elk adres kan een pakket selecteren op basis van glasvezel en (coax) kabel. In de regel is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel actief (als er nog geen glasvezel ligt). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn gewenste snelheid en het budget factoren die van belang zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ook iets duurder vergeleken met ADSL of (coax) kabel. In het geval van kabelinternet kun je kiezen voor Telenet. ADSL is meestal de goedkoopste optie, maar ook trager dan andere opties.

Welke provider heeft het snelste internet in Boom?

De snelste verbinding is beschikbaar via kabelinternet of de glas. Hiermee lopen de snelheden op tot 1000Mb. Leveranciers als Telenet, Proximus en Scarletspelen hier handig op in. In de gemeente Boom is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan doorgaans wel nieuwe plannen voor de aanleg van glasvezel. De internetsnelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. De apparaten in huis (netwerkkabels, modem/router, wifi-repeaters) is van belang. De minimum snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Indien de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet abonnement gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In de regel gebeurd dit gewoon online. De erkende providers in België (TV Vlaanderen, EDPnet, Dommel, VOO, Scarlet, SFR, Proximus, Orange) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak ook bekend als Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden & storingen september 2021

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. Tijdens sommige periodes in 2021 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk monden soms uit in storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice weet hier vaak meer over. Via sociale kanalen als Facebook achterhaal je het snelste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Boom traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verschillende dingen hebben hier invloed op. Je kunt denken aan de capaciteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin of garage kan je een Wifi Booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan toepassingen op je PC, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een professionele adviseur kan bij je thuis langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 2850 en stap online over

Glasvezel vergelijken Boom

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dat betekent een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb/s. In een groeiend aantal regio’s is fiber internet beschikbaar naast de (coax) kabelverbinding. Ook nabij Boom zijn er verscheidene werkzaamheden t.a.v. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met fiber heb je te maken met aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. “Glas” wordt steeds goedkoper, en de kosten worden steeds gunstiger. Packs als deze kan je al nemen vanaf €30. Doe de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Boom een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Boom fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Je hebt veel te kiezen
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Mobiel, vast internet en telefonie
 • Met handige App
 • Goede korting
telesat
 • Digitale sateliettelevisie
 • Vast bellen + TV
 • Goede welkomstbonus
edpnet
 • Met gratis telefonie abonnement
 • Klantenservice staat klaar
 • Overstapbonus
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Razendsnel internet
 • Pakket-aanbieding
TV-vlaanderen
 • Overal altijd Live TV
 • Uitstekende klantenservice
 • Altijd aanbiedingen
voo
 • Alle diensten in 1 pakket
 • Verschillende contracten
 • Lage maandprijs
SFR
 • Scherp geprijsde packs
 • Razendsnel internet
 • Goede welkomstbonus
orange
 • Gratis bellen met Organge Circle
 • Digitale Televisie
 • Combinatie-voordeel