Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Niel

Overzichtelijk en snel de internetproviders in Niel vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en televisie is bijzonder groot. Van Telenet tot aan VOO, hoe maak je de juiste keuze? Internethunter.be helpt met het maken van een keuze. Vergelijk simpel de geselecteerde operators en ontdek zo het aantrekkelijkste internetpakket dat rijmt met jouw verbruik en wensen. Binnen enkele minuten bellen, internet en televisie in een alles-in-1 pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Tevens vergaar je via de internetvergelijker belangrijke informatie over onderwerpen als de postcodecheck en werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieAntwerpen
GemeenteNiel
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig enorm veel internet operators in Niel die in totaal weer een hele hoop kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 hebben. De speciale korting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een gratis Nest wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan vind je simpel een betaalbaar en betrouwbaar TV + internet abonnement? Deze website helpt jou daar bij. Vul direct jouw eigen gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en ga simpelweg voor het pakket die het laagst geprijsd is. Belangrijk: normaliterADSL-internet in Niel het meest goedkoop.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij 1 provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor basisgebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Voorkom dure extra’s zoals o.a. thema pakketten. Dergelijke extra’s kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (denk aan HBO of Netflix).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en kom er zelf achter of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Niel?

In Niel zijn allerlei internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijvoorbeeld Scarlet, Proximus, Telenet of VOO. Via een ADSL lijn, de traditionele kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Niel er allemaal zijn? Voer jouw adresgegevens in, en achterhaal alle huidige leveranciers in jouw regio in juni 2022. Populaire providers zijn VOO, SFR en Base. Internetaanbieders in Niel bieden interessante pakketten met alleen internet, Internet + Televisie contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus faciliteert in Niel internet en TV. Glasvezel, VDSL2, en goedkoop vast bellen.

 • Gratis Cloud opslag
 • Altijd TV kijken via de App
 • Duidelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt vaste telefonie, internet en TV via de televisiekabel in Niel. Prima voorwaarden, interessante kortingen.

 • Data delen met het gezin
 • Live TV op 3G, 4G en Wifi
 • Lage prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt laag geprijsde internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Alle populaire zenders kijken
 • Hoge welkomstkorting

Geldige prijzen internet en televisie in Niel (tarieven juni 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn nu de tarieven van een internet en tv abonnement in Niel? Het verschilt natuurlijk per klant. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in o.a. je provider (zoals SFR), connectie (bijv. coax-kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 50Mb/s), en overige opties (bijv. Fox Sports). Een goedkoop internet en TV pakket in Niel is er al vanaf €20 tot deal van €75. Doorgaans is een alles in 1 abonnement de voordeligste optie. Bekijk ook TV Vlaanderen tarieven.

Populaire pakketten
 • Orange Panter 60 + Voice + Internet
 • Proximus Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Happy Time XL + Favorite 55 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Smart+ 25
 • VOO Trio Passionément
 • Telenet FLUO home plus


internet vergelijken niel

Veranderen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Niel is het belangrijk om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Aan het begin van de pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Als je dat gedaan hebt sturen we je door naar de internet-vergelijker. Je ziet daar uitsluitend de abonnementen van bedrijven die ook leveren op jouw adres.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Daarna geef je aan wat je precies wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Op het moment dat je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij veel simpeler internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook geven we jou de tools om unieke premium-zenders (denk aan La Deux) te selecteren. Als laatste kun je jouw voorkeuren aangeven voor specifieke diensten als live pauzeren, vooruitkijken, online tv kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat tevens belangrijk is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit varieert tussen de 50 mb/s tot soms 150 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van een aantal variabelen. Nemen jullie internet voor kleine activiteiten als het weer bekijken, filmpjes kijken, e-mailen, surfen op het internet? Stream je regelmatig video’s via Pathé TV of HBO? Speel je graag multiplayer games als Fallout 3? Hoe groot is jullie huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter assisteert je daarbij. Tik op ‘welke snelheid is geschikt’? Daar tref je hulp inzake de mogelijke snelheid die rijmt met de diverse type huishoudens.

 4. Kosten vergelijken

  Op het moment dat jij het soort abonnement en een bepaalde internetsnelheid uitgezocht hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers zijn normaliter geordend op prijs per maand. De provider met de laagste prijs zie je dus direct staan. De maandelijkse acties en promoties zijn verwerkt in het maandbedrag. Meerdere internet providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders hanteren het eerste half jaar een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Op het moment dat jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Niel in juni 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op ‘bekijk’, en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer je prive gegevens in en verzend het formulier online. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van aanbieder? In veel gevallen faciliteert de nieuwe internet provider de opzegging van de actuele contracten via de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Erg veel huishoudens kiezen voor het praktische triple play pakket. Met deze constructie ontvang je internet, digitale TV en vast bellen van 1 leverancier voor een vaste maandprijs. Vandaag de dag zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Actueel: VOO promoties.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Je hebt te maken met 1 provider voor advies over internet & televisie
 • Profiteren van gratis extra’s zoals bijvoorbeeld Fox Sports zonder kosten

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck die je al gedaan hebt. Op basis vanjouw postcode en huisnummer kom jij erachter welke mogelijkheden mogelijk zijn voor jouw situatie. Niet elk appartement heeft toegang tot (coax) kabel of glasvezel. Meestal is ADSL wel beschikbaar (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? Dan zijn gewenste snelheid en het budget onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar normaal gesproken praten we ook over hogere bedragen als je het afzet tegen andere opties. Op het moment dat je gaat voor kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is doorgaans het laagst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Niel?

Het allersnelste internet bereik je met kabel of glasvezel. Met zo’n verbinding haal je snelheden tot wel 750Mb. Aanbieders als Telenet, Proximus en Scarletspelen hier handig op in. In de gemeente Niel kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel ontstaan er meerdere opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid die je behaalt ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerkkabels, netwerk accessoires, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De actuele snelheid kan per buurt en moment veranderen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Zodra je huidige contract niet meer geldig is (binnen 4 weken) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet abonnement kan iedereen zelfstandig regelen. In veel gevallen fiks je dat helemaal zelf. De grootste providers van België (TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, Dommel, Scarlet, Proximus, Telenet, SFR) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit staat bekend als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Actuele storingen juni 2022

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. Ook in 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. De dienstverlener is hiervan ook op de hoogte. Via de sociale kanalen wordt jij de hele dag geïnformeerd of het internet eruit ligt.

Is er in Niel traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Ontzettend veel dingen beïnvloeden de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de capaciteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in garage of tuin kan je een wifi repeater of booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan komen door verkeerde software op smartphones en computers of een router die verkeerd staat ingesteld. Een eigen installateur kan langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 2845 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Niel

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat levert jou geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In veel plaatsen in België is fiber internet beschikbaar samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de streek van Niel zijn er verscheidene ontwikkelingen aangaande uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor fiber-internet heb je te maken met aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Het ‘glasnetwerk’ is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €30. Doe de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Niel een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Niel fiber internet
 • Een goede verbinding: tot wel 1 Gbps
 • Een constant snelle verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Tot 40% goedkoper bellen
 • Eenvoudig overstappen
 • Goedkope maandprijs
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Met installatiehulp
 • Transparante tarieven
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Supersnel overstappen
 • Duidelijke maandprijs
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Prima klantenservice
 • Voordeel op de factuur
TV-vlaanderen
 • Satelliet-TV met internet en telefonie
 • Snel en betrouwbaar
 • Goede welkomstkorting
voo
 • Ruime selectie kinderprogramma’s
 • Inclusief router
 • Factuurkorting
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Groot zenderaanbod
 • Combinatie-aanbieding
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Zelf pakket samenstellen
 • Hoge welkomstkorting