Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Herstal

Zonder problemen snel internetproviders in Herstal vergelijken? De verscheidenheid van verschillende aanbieders van internet en tv was nog nooit zo groot. Het loopt van Telenet t/m Belgian Telecom, er is veel te kiezen. Wij helpen jou met vergelijken! Vergelijk direct de beste operators en bekijk het voordeligste internet abonnement dat past bij jouw situatie. Vandaag nog tv, bellen en internet in zo’n alles in 1 pakket groeperen? Dat behoort tot de opties! Ook bekijken jullie via onze vergelijker nuttige informatie informatie over thema’s zoals zenderpakketten en populaire pakketten.
ProvincieLuik
GemeenteHerstal
Gemiddelde downloadsnelheid36,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18,5Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in oktober 2020 meer en meer internet operators in Herstal die gezamenlijk weer erg veel scherpe TV en internet abonnementen in oktober 2020 kunnen aansluiten. De speciale korting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een supermarkt-cadeaukaart wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan bekijk jijnu zo’n betaalbaar en veilig pakket voor TV + internet? Wij van Internethunter.be helpen jou daar bij. Geef gelijk de gevraagde gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en pak het internet pakket waar jij het voordeligste bent. Belangrijk: normaal gesproken is ADSL-internet in Herstal het goedkoopste.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor standaard gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem geen dure add-ons als bijvoorbeeld thema pakketten. Dergelijke extra’s verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Neem geen TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (bijvoorbeeld Be TV of Youtube).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Doe elk jaar een prijsvergelijking en bekijk zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Herstal?

In Herstal zijn verscheidene internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan Proximus, Scarlet, Telenet of Base. Via een ADSL lijn, de tv-kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Herstal beschikbaar zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en achterhaal alle beste of goedkoopste internetaanbieders in jouw woonplaats in oktober 2020. Populaire internetaanbieders zijn Proximus, Dommel of TéléSAT. Internetaanbieders in Herstal verstrekken uitstekende pakketten met alleen internet, TV + internet abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus faciliteert in Herstal internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, vaak als beste getest.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Goede welkomstkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt internet, bellen en televisie via de kabel in de gemeente Herstal. Een degelijke verbinding, aantrekkelijk geprijsd.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Combinatie-aanbieding
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt snelle internet tarieven in Luik voor oktober 2020. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Scarlet Trio, extra scherp geprijsd
 • Herbekijken en pauzeren wanneer je wilt
 • Scherpe welkomstkorting

Actieprijzen internet & TV in Herstal (tarieven oktober 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Herstal? Dit verandert allicht per situatie. De nota wordt gevormd door o.a. de active provider (Proximus), netwerk (COAX), up/downloadsnelheid (bijv. 120Mb/s), en eventuele uitbreidingen (bijv. begin gemist). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Herstal vind je al vanaf €15 tot contracten van €90. Gemiddeld is alles-in-1 het scherpst geprijsd. Bekijk ook VOO.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Comfort + TV + Telefonie + Mobile
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort + Belgacom TV
 • Proximus Easy 25 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Easy+ 45
 • Telenet WIGO 40 GB
 • Proximus Bizz Pack Maxi + TV + Mobile 5


internet vergelijken herstal

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Herstal is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Op deze pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Aansluitend ga je automatisch door naar de vergelijker. Je ziet hier alleen maar de internet en TV pakketten en providers die ook echt actief zijn op jouw adres.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Om te beginnen geef je aan welke diensten je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Of een combinatie met TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Terwijl je weet wat je wilt kun jij gemakkelijker alles in 1 pakketten vergelijken. Verder heb je de mogelijkheid om bepaalde HD-zenders (bijvoorbeeld Canal Z) toe te voegen. Tevens kan je aangeven of je interesse hebt in specifieke diensten als extra zenderpakketten, live pauzeren, vooruitkijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt van 10 mb/s tot wel 450 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van veel factoren. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik zoals mail checken, youtube films kijken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen? Of kijken jullie ook on-demand TV op HBO of Netflix? Ben jij liefhebber van online spelletjes als PAYDAY 2? Hoe groot is jullie huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze internetvergelijker geeft advies! Klik op de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier vertellen wij meer aangaande de maximale snelheid die rijmt met kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Op het moment dat jij het type abonnement en de internetsnelheid ingevuld hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De bedrijven zijn altijd gesorteerd op tarief per maand. Het voordeligste pakket staat bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn verwerkt in het maandbedrag. Een hoop aanbieders hanteren een cashback bij overstappen, of geven iets anders weg. Zij geven de eerste maanden van het contract een speciaal actietarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Herstal in oktober 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Kies de blauwe knop, en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur de aanvraag. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van leverancier? Vaak regelt jouw betreffende leverancier dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Nogal wat bewoners doen een aanvraag voor het handige triple play abonnement. Binnen zo’n pakket heb jij de beschikking over digitale TV, vast bellen en internet van één dienstverlener voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik zien we ook 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Lees verder over Telenet contract.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Maandelijks 1 factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die je helpt bij je internet en televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals bijvoorbeeld Gratis iPad

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck. Met behulp van postcode + huisnummer ontdek je welke mogelijkheden voorhanden zijn voor jouw geval. Niet elk adres heeft de mogelijkheid tot kabel of glasvezelinternet. Gewoonlijk is de traditionele ADSL wel beschikbaar (als er nog geen glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? Hierbij zijn de gewenste snelheid en onkosten onderdelen die je met name moet meenemen. Het glasvezel netwerk is snel, maar vaak betaal je wel wat meer dan in het geval van de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Herstal?

Het snelste internet bereik je met de kabel (coax), of glasvezel. Op dit netwerk Up- en download je tot 500Mb. Aanbieders als Proximus, Telenet en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Herstal kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel starten er steeds meer nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de hardware (routers, wifi-versterkers, modems) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Wanneer jouw abonnementstermijn is verstreken (na 12 maanden)heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een internet provider wordt steeds eenvoudiger. In veel gevallen handel je dat online af. De grootste providers van België (EDPnet, TV Vlaanderen, VOO, TéléSAT, Telenet, Proximus, Scarlet, Orange) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Misschien zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Huidige storingen oktober 2020

Momenteel zien we geen grote storingen. In 2020 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Herstal traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Ontzettend veel dingen hebben impact op de snelheid. Neem bijvoorbeeld het type netwerkkabel en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in tuin, garage of zolder kun je een speciale wifi booster/repeater of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op je ipad of computer of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een installateur kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 4040 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Herstal

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dit mondt uit in een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb/s. In meer en meer plaatsen in België kun je kiezen voor het snelle fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in Herstal zijn er allerlei updates rondom het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt plus de reguliere pakketkosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en de kosten worden steeds gunstiger. Packs met glasvezel zijn beschikbaar vanaf €32,5. Vul de postcodecheck in, en bekijk of glasvezel internet in Herstal af te sluiten is.

Voordelen Herstal fiber internet
 • Verbijsterend snel internet: tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, minder storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Keuze uit verschillende providers
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Stabiele verbinding
 • Transparante maandtarieven
telesat
 • Tot 70 verschillende znders
 • Voor elke portemonnee
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
edpnet
 • Geen maximum aantal GB’s
 • Moeiteloos overstappen
 • Korting bij 1 jaar
dommel
 • Met heel veel gratis extra’s
 • Het alternatief in België
 • Aantrekkelijke maandprijs
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Razendsnel internet
 • Duidelijke maandtarieven
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Met handige App
 • Scherpe welkomstbonus
SFR
 • Optionele themapakketten
 • 100% installatiegarantie
 • Scherpe tarieven
orange
 • Spotgoedkoop vast bellen
 • Inclusief router
 • Hoge welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente