Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Peer

Makkelijk en snel alle internetproviders in Peer vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en tv is erg groot. Van Proximus tot en met TéléSAT, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk snel de beste operators en achterhaal het voordeligste internetaanbod dat aansluit op het door jou geschetste plaatje. Direct internet, bellen en televisie in zo’n alles in 1 pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Vervolgens vergaar je op Internethunter.be waardevolle info over thema’s zoals overstappen van internet aanbieder en populaire pakketten.
ProvincieLimburg
GemeentePeer
Gemiddelde downloadsnelheid35,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel ontzettend veel internet operators in Peer die gezamenlijk weer ontzettend veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in augustus 2022 presenteren. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een JBL Headphone zijn per week weer anders. Op basis waarvan bekijk jijgemakkelijk zo’n goedkoop en stabiel pakket voor TV + internet? Onze experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef eenvoudig jouw eigen gegevens in, bekijk de mogelijke providers en neem het internet + tv pakket die het laagst geprijsd is. Vergeet niet: meestal is ADSL-internet in Peer het voordeligste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s zoals onder andere extra betaalde kanalen. Deze extra’s verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (denk aan Youtube of HBO).
 5. Blijf vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking om te zien of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Peer?

In Peer zijn meerdere internet pakketten beschikbaar. Zoals Proximus, Scarlet, Telenet of Dommel. Door ADSL, de coax-kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Peer werkzaam zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk gemakkelijk de beste of goedkoopste leveranciers in jouw straat in augustus 2022. Grote internet providers zijn VOO, Orange of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Peer hebben betrouwbare “internet-only” abonnementen, Televisie + Internet pakketten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In zo’n quad-play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus faciliteert in Peer internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, via een betrouwbaar netwerk.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Aantrekkelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, bellen en televisie door coax te gebruiken in Peer. Goede snelheden, interessante kortingen.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • TV los of in pakket nemen
 • Hoge welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt goede internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Goedkoop & snel internet
 • Inclusief HD decoder
 • Overstapkorting

Huidige prijzen internet & TV in Peer (tarieven augustus 2022)

Interessant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een internet en tv abonnement in Peer? Dat wisselt vaak per gebruiker. De prijs per maand wordt gevormd door onder andere de gekozen provider (denk aan Dommel), internet type (denk aan ADSL), up/downloadsnelheid (bijv. 120Mb/s), en eventuele uitbreidingen (tv live pauzeren). Een goedkoop internet en TV pakket in Peer is er vaak al vanaf €22,5 tot bedragen van €50. Gemiddeld is een 3-in-1 abonnement het scherpst geprijsd. Bekijk ook TV Vlaanderen.

Populaire pakketten
 • Proximus Familus L
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 65
 • VOO TRIO Toudoo
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart XL All-in


internet vergelijken peer

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Peer is het aan te raden direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via de vergelijk tool vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Hierna wordt je verwezen naar de internet-vergelijker. Je ziet in de internetvergelijker enkel en alleen de internet-pakketten van bedrijven die verkrijgbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Alleen internet? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Zodra je weet wat je zoekt kun jij veel simpeler een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daaropvolgend bieden wij je de optie om concrete zenders (bijv. Be Ciné) erbij te nemen. Ook kun je het nog concreter maken met extra’s als live pauzeren, extra zenderpakketten, vooruitkijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat bovendien van belang is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 15 mb/s tot soms 150 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van verschillende onderdelen. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten als o.a. weerbericht bekijken, youtube films kijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé TV of HBO? Spelen huisgenoten populaire games als Hotline Miami? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze vergelijker geeft advies! Selecteer de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Daar tref je hulp aangaande de perfecte snelheid die matcht bij kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij het type abonnement en de snelheid van het internet uitgezocht hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven worden altijd gesorteerd op tarieven p/maand. Het pakket met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. De maandelijkse acties en promoties zijn verwerkt in het maandbedrag. Diverse internet providers bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij hanteren bijv. het eerst halve jaar een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Zodra je achterhaalt hebt wie de beste provider van Peer in augustus 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Tik op de blauwe bestelknop en je komt gelijk op de aanbiedingspagina van de provider. Completeer het bestelformulier en verstuur de aanvraag. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Wil je veranderen van provider? Doorgaans verwerkt de nieuwe leverancier het volledige overstap traject via de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Nogal wat bewoners neigen naar het overzichtelijke triple play abonnement. In dit pakket ontvang je vast bellen, internet & digitale TV van 1 dienstverlener voor één transparant tarief. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Actueel: Scarlet contract.

 • Korting op je factuur
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals Gratis pauzeren pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat is allereerst afhankelijk van de uitslag van de postcodecheck. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer check je welk type internet verbindingen mogelijk zijn in jouw straat. Niet iedereen kan profiteren van kabelinternet en glasvezel. Normaliter is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Beschik jij over alle 3 de opties? In dat geval zijn de gekozen snelheid en de maandelijkse kosten zaken die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar in veel gevallen ligt de maandprijs iets hoger in verhouding tot ADSL/VDSL/Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Peer?

De hoogste internetsnelheid zal je ontvangen via glasvezel of de kabel. Op basis daarvan haal je snelheden tot wel 750 Mb p/s. Internet providers als Proximus, Telenet & Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Peer is er nog geen 100% dekking. Wel starten er veel nieuwe projecten om glasvezel aan te leggen. De behaalde snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels) moet je niet onderschatten. De snelheid die uit een speedtest komt kan per buurt zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internet abonnement gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In veel gevallen kan je dat online regelen. De populaire providers in België (TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, Dommel, Telenet, Scarlet, Orange, SFR) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit heet Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Wellicht kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Onderhoud & storingen augustus 2022

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabelnetwerk betekenen vaker Telenet storingen. Een medewerker van de klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via Facebook en Twitter zie je als eerste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Peer traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Meerdere factoren hebben impact op de snelheid. Relevante factoren zijn: de UTP-kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in de garage/zolder/tuin kun je een Wifi repeater/booster, of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door updates op PC of Smartphone of foute router-instellingen. Een professionele adviseur kan bij je thuis langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3990 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Peer

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer straten bestaat er de optie tot fiber internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de omgeving Peer zijn er verscheidene initiatieven ten aanzien van aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber heb je een stukje aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €37,5. Start onze postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Peer het overwegen waard is.

Voordelen Peer fiber internet
 • Opzienbarend snel internet: tot wel 1 gigabit per seconde
 • Zeer stabiel internet, weinig storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Groot aanbod
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • 100% installatiegarantie
 • Goede welkomstbonus
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Ruim aanbod
 • Goede welkomstbonus
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Betrouwbaar netwerk
 • Voordeel op de factuur
dommel
 • Met heel veel gratis extra’s
 • Het alternatief in België
 • Hoge welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Supersnel vast internet
 • Scherpe prijzen
voo
 • Intuïtieve televisie ervaring
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Aantrekkelijke prijzen
SFR
 • Gratis installatie
 • Vast bellen + TV
 • Duidelijke prijzen
orange
 • Spotgoedkoop vast bellen
 • Betrouwbaar en snel
 • Scherpe korting


Alle plaatsen in deze gemeente