Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Fontaine-Valmont

Zelf snel alle internetproviders in Fontaine-Valmont vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en televisie is bijzonder groot. Dat gaat van Proximus tot en met Dommel, er is veel te kiezen. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met vergelijken! Vergelijk eenvoudigweg de populaire operators en ontdek het beste of goedkoopste internet contract dat past bij de ingevoerde gegevens. Snel bellen, internet en tv binnen het alles in 1 pakket samenvoegen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Bovendien verzamel je op deze website waardevolle info over topics als zenderpakketten en gemiddelde kosten.
ProvincieHenegouwen
GemeenteMerbes-Le-Château
Gemiddelde downloadsnelheid44,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23,5Mb/s
Gemiddeld verbruik295GB p/maand
Gemiddelde kosten€65,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags meer en meer internet operators in Fontaine-Valmont die gezamenlijk weer de wereld aan kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in oktober 2020 kunnen aansluiten. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Nespresso machine zijn eigenlijk elke maand weer anders. Met andere woorden, hoe vind jijdirect zo’n betaalbaar en betrouwbaar abonnement voor TV + internet? Deze website helpt jou daar bij. Geef vlug de benodigde gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en neem het contract met de laagste prijs. Goed om te weten: in de regel is ADSL-internet in Fontaine-Valmont voordeliger dan kabel of glasvezel.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Klik door naar het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Ga niet blind voor dure extraatjes zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Deze pakketten kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (populair zijn o.a. Be TV of Pathé TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Fontaine-Valmont?

In Fontaine-Valmont zijn er een groot aantal internet pakketten voorhanden. Bijv. Scarlet, Telenet, Proximus of SFR. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de kabel (coax) of wellicht via glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Fontaine-Valmont werkzaam zijn? Vul jouw postcode in, en achterhaal alle beste of goedkoopste providers in jouw regio in oktober 2020. Grote providers zijn Proximus, SFR of TéléSAT. Internetaanbieders in Fontaine-Valmont bieden degelijke losse pakketten voor internet, TV + Internet contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus faciliteert in Fontaine-Valmont internet en TV. Glasvezel, VDSL2, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Inclusief 1 modem
 • Online kijken via Proximustv.be
 • Lage prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, bellen en televisie door de kabel (coax) in Merbes-Le-Château. Een degelijke verbinding, met een lage instapprijs.

 • Thuis én onderweg
 • Meer dan 80 verschillende zenders
 • Korting bij 1 jaar
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met goede internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • De leukste zenderpakketten
 • Lage maandprijs

Geldige prijzen internet en televisie in Fontaine-Valmont (tarieven oktober 2020)

Het is een boeiende vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van internet en TV in Fontaine-Valmont? Dat verschilt gewoonlijk per gebruiker. Het tarief wordt bepaald door o.a. de active provider (bijvoorbeeld VOO), connectie (telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 80Mb/s), en extra’s (o.a. extra zenders). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Fontaine-Valmont is er al vanaf €35, en lopen op tot zo’n €65. In de regel is het 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Check ook alles over SFR speedtest.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Telefonie + Televisie + Crazy Call Large Advantage
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 55 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Easy+ 45
 • Telenet SmartShake
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart XL All-in


internet vergelijken fontaine-valmont

Veranderen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Fontaine-Valmont is het slim eerst een postcodecheck op je adres te doen. Hierboven kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daarna sturen we je door naar de snelste internetvergelijker. Je checkt in de internetvergelijker exclusief de contracten van internet-providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw postcode.

 2. Een abonnement kiezen

  In de basis dien je te selecteren wat je allemaal wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Liever met een TV-abonnement? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens is het misschien slim om unieke premium-zenders (bijv. CAZ) aan te klikken. Tevens kan je aangeven of je interesse hebt in add-ons als online tv kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat ook van belang is: hoe snel moet het internet zijn? Dit ligt ergens tussen 30 mb/s tot soms 100 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van een aantal elementen. Passen jullie internet toe voor het standaard gebruik zoals bijv. nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, youtube films kijken, mail checken? Of stream je ook video’s of films bij HBO of RTL Series? Spelen huisgenoten populaire games als Call of Duty: Modern Warfare 3? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar vind je info m.b.t. de ideale snelheid die wij aanraden voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Als jij het type pakket en de gewenste snelheid ingevuld hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De organisaties zijn altijd gesorteerd op maandelijkse kosten. Het voordeligste abonnement vind je bovenaan. Een exclusieve promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Meerdere partijen bieden een vaste korting, andere aanbieders geven de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  In het geval jij gezien hebt wie de beste provider van Fontaine-Valmont in oktober 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je wordt snel doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Voer je prive gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Veranderen van internetprovider? Vaak verzorgt de nieuwe aanbieder van internet het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door gebruik te maken van de overstapservice.


Ontdek het gemak van een Internet Pack met interactieve tv en bellen

Legio families bestellen het handige triple play abonnement. Bij dit contract beschik je over vast bellen, internet en digitale TV van één partij voor een vast bedrag in de maand. Momenteel zijn er tevens 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Klik door naar Scarlet thuisinternet.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals Voordeel bij Fox Sports

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dit wordt gebaseerd op de uitslag van de postcodecheck. Met behulp van postcode + huisnummer zie jij welke verbindingen af te sluiten zijn in jouw specifieke geval. Niet elk adres kan abonnementen kiezen op basis van kabelinternet of glasvezel. Veelal is ADSL (via de telefoonlijn) wel gewoon actief (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn gewenste snelheid en het budget aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Een contract op glasvezel is stabieler, maar vaak betaal je wel wat meer in vergelijking met ADSL of (coax) kabel. Bij kabel internet is Telenet een logische keuze. ADSL is doorgaans de goedkoopste mogelijkheid, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Waar vind ik het snelste internet in Fontaine-Valmont?

De maximale internetsnelheid heb je via glasvezel of de kabel. Hiermee haal je snelheden tot wel 1Gb/s. Internet providers als Scarlet, Telenet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Merbes-Le-Château is er nog geen 100% dekking. Wel zien we meer en meer projecten voor de aanleg van glasvezel. De feitelijke snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de gebruikte apparatuur (modems, data-kabels, routers) hebben hier invloed op. De getoetste snelheid kan per woning weer verschillen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Als de overeenkomst is afgelopen (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen naar een internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. Gewoonlijk kan je dat online regelen. De grote providers (EDPnet, Dommel, VOO, TéléSAT, Proximus, SFR, Scarlet, Orange) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Doorgaans kan er ook een monteur bij je langskomen.

Reparaties & storingen oktober 2020

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. In de loop van 2020 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan uitdraaien in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Fontaine-Valmont traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Meerdere dingen beïnvloeden de snelheid. Om wat te noemen: de UTP-kabels en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in de garage/zolder/tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een speciale adapter gebruiken. Je trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een speciale installateur kan een analyse maken, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6567 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Fontaine-Valmont

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit houdt in: een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In een toenemend aantal postcodegebieden kun je kiezen voor het snelle fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in Merbes-Le-Château zijn er verschillende updates aangaande het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Een contract op ‘glas’ wordt steeds goedkoper, en is niet veel duurder dan de kabel. Packs met glasvezel kan je al nemen vanaf €40. Doe de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Fontaine-Valmont voor jou een optie is.

Voordelen Fontaine-Valmont fiber internet
 • De snelste verbinding: dit kan oplopen tot 1000 Mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Ruim aanbod
 • Goedkope prijzen
telesat
 • Supersnel DSl internet
 • Ook 4-in-1
 • Pakket-aanbieding
edpnet
 • Geen starttarief per gesprek
 • Met handige App
 • Lage prijzen
dommel
 • Antwoordapparaat inbegrepen in modem
 • Ook voor alleen Internet
 • Altijd aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Zoveel downloaden als je wilt
 • Veel aanbod
 • Lage maandprijs
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Ook 4-in-1
 • Lage maandprijs
SFR
 • Gratis installatie
 • Betrouwbaar en snel
 • Combinatie-aanbieding
orange
 • Gratis bellen met Organge Circle
 • Voordelig bellen
 • Aantrekkelijke maandprijs