Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Sint-Katelijne-Waver

Eenvoudig en snel alle internetproviders in Sint-Katelijne-Waver vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie contracten was nog nooit zo groot. Dat gaat van Orange tot EDPnet, je kunt alle kanten op. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk snel de geselecteerde operators en bekijk het aantrekkelijkste internetpakket dat klopt met jouw wensen. Wil jij bellen, internet en tv met het alles in 1 pakket aansluiten? Dat behoort tot de opties! Vervolgens bekijk je via onze vergelijker bruikbare info over items als 3-in-1 pakketten of storingen en onderhoud.
ProvincieAntwerpen
GemeenteSint-Katelijne-Waver
Gemiddelde downloadsnelheid38,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik270GB p/maand
Gemiddelde kosten€65,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik opvallend veel internet operators in Sint-Katelijne-Waver die bij elkaar weer een hele hoop goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een weekendje weg zijn per week weer anders. Op welke manier vind je moeiteloos een voordelig en betrouwbaar abonnement voor TV + internet? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Geef eenvoudig de gevraagde gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en zoek het internet + tv pakket met het laagste tarief. Goed om te weten: vaak is ADSL-internet in Sint-Katelijne-Waver goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 internet en TV bespaartips
 1. Sluit alle diensten af bij één internetaanbieder. (Lees direct verder over het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure add-ons zoals bijvoorbeeld thema pakketten. Deze uitbreidingen zijn duurder dan je denkt.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Stap over op on-demand online TV kijken (denk aan VRT Net of Netflix).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en ontdek zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Sint-Katelijne-Waver?

In Sint-Katelijne-Waver zijn verscheidene internet pakketten aanwezig. Zoals Scarlet, Proximus, Telenet of Dommel. Door ADSL, de traditionele kabel, of wellicht via glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Sint-Katelijne-Waver er allemaal zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en ontdek alle beste of goedkoopste aanbieders in jouw straat in juni 2022. Bekende leveranciers zijn VOO, Orange en Mobile Vikings. Internetaanbieders in Sint-Katelijne-Waver hanteren interessante “internet-only” abonnementen, Internet + TV pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus verkoopt in Sint-Katelijne-Waver internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, inclusief gratis e-mailadres.

 • Inclusief modem + decoder
 • TV inbegrepen in Tuttimus
 • Combinatie-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor Tv, internet en vaste telefonie middels de coaxkabel in Sint-Katelijne-Waver. Uitstekende snelheid aantrekkelijk geprijsd.

 • Gratis installatie
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Scherpe prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je complete internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Twaalf HD-zenders inbegrepen
 • Korting bij 1 jaar

Actuele prijzen internet + TV in Sint-Katelijne-Waver (tarieven juni 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Sint-Katelijne-Waver? Dit schommelt uiteraard per situatie. De internet + TV factuur wordt opgebouwd door factoren als het internetbedrijf (bijvoorbeeld Proximus), internetverbinding (glas), snelheid van het internet (bijv. 30Mb/s), en eventuele uitbreidingen (denk aan uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Sint-Katelijne-Waver is er al vanaf €25 tot zo’n €80. Doorgaans is 3-in-één het scherpst geprijsd. Check ook alles over VOO tarieven.

Populaire pakketten
 • Orange Internet + TV + Fix
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 35 + Belgacom TV
 • Proximus Tuttimus 2 GB
 • Orange Love Arend Pro + Fix
 • Proximus Office&Go Intense + TV + Bizz Smart XL Europe


internet vergelijken sint-katelijne-waver

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Sint-Katelijne-Waver is het goed eerst een postcodecheck op je adres te doen. Hierboven kan je een postcode en huisnummer invullen. Als je dat gedaan hebt zit je midden in de vergelijker. Je bekijkt op deze plek enkel de internet en TV pakketten van bedrijven die ook leveren in jouw straat.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap kan je aanvinken wat je precies nodig hebt. Puur voor internet? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Zodra je dit voor jezelf helder hebt kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien geven we jou de tools om bepaalde HD-zenders (denk aan Disney Channel) toe te voegen. Tevens kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met diensten als live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat tevens relevant is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt uiteen tussen de 45 mb/s tot 450 mb/s. Wat een goede snelheid is, is afhankelijk van diverse aspecten. Nuttig jij het internet alleen voor de meest basale activiteiten als filmpjes kijken, het nieuws lezen, surfen op het internet, e-mailen? Stream je graag via aanbieders als Pathé TV of Netflix? Speel je graag online spelletjes als The Witcher 3: Wild Hunt? Hoe groot is jullie huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Selecteer ‘welke snelheid past bij mij’? Dan kun je info bekijken aangaande de mogelijke snelheid die wij aanbevelen voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Zodra jij het soort abonnement en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De aanbieders worden in de meeste gevallen geordend op prijs. Het voordeligste abonnement voert de lijst aan. Een speciale promotie is verwerkt in het maandbedrag. Bijna alle bedrijven geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders bieden de eerste 2 of 3 maanden een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  In het geval jij gezien hebt wie de beste provider van Sint-Katelijne-Waver in juni 2022 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Meestal regelt je gekozen aanbieder van internet dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Opvallend veel inwoners overwegen het praktische triple play abonnement. In dit product heb jij digitale TV, vast bellen & internet van één leverancier tegen een vaste scherpe prijs. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Check ook alles over Proximus prijzen.

 • Forse korting op de factuur
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor advies over internet & televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes waarbij je kunt denken aan Gratis “opnemen-pakket”

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Als uitgangspositie neem je altijd de uitkomst van de postcodecheck. Op basis vande adresgegevens check je welke type verbindingen er allemaal zijn voor jouw woning. Niet elke woning heeft de beschikking over glasvezelinternet of kabel. In algemene zin is connectie via ADSL wel actief (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan op jouw adres alles? In dit scenario zijn de gekozen snelheid en de prijzen aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar in veel gevallen ook wat kostbaarder als je het afzet tegen ADSL en de kabel. Bij internet via de kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is vrijwel altijd het minst duur, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Sint-Katelijne-Waver?

Het allersnelste internet komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Zo lopen de snelheden op tot 1000Mb. Leveranciers als Telenet, Scarlet en Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Sint-Katelijne-Waver zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel beginnen er veel nieuwe initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Gebruik van apparatuur (modem/router, netwerkkabels, netwerk accessoires) speelt een belangrijke rol. De feitelijke snelheid kan per woningblok ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (doorgaans na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet pakket wordt steeds makkelijker gemaakt. In veel gevallen kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in België (Dommel, EDPnet, TV Vlaanderen, TéléSAT, Scarlet, Proximus, Orange, Telenet) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit heet Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Uiteraard ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen juni 2022

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. Tijdens sommige periodes in 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkmonden soms uit in Telenet storingen. Een medewerker van de klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via FB of Twitter merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Sint-Katelijne-Waver traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Ontzettend veel factoren hebben hun uitwerking op de snelheid. Neem bijvoorbeeld de aansluitingen (kabels) en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op telefoons en laptops of een router met onjuiste instellingen. Een speciale specialist kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2860 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Sint-Katelijne-Waver

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Op die manier bereik je geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer regio’s kun je kiezen voor het snelle fiber internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom de gemeente Sint-Katelijne-Waver zijn er meerdere initiatieven met betrekking tot nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor pakketten met fiber heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Internetten via glasvezel wordt steeds bekender en populairder en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke packs vind je al vanaf €45. Doe de gratis postcodecheck en kom erachter of glasvezel internet in Sint-Katelijne-Waver actief is op je postcode.

Voordelen Sint-Katelijne-Waver fiber internet
 • Ongekend snel internet: er zijn al providers met 1000 mbit per seconde
 • Een degelijke verbinding, weinig kans op storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Mobiel, vast internet en telefonie
 • Pakket voor elk budget
 • Combinatie-aanbieding
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Betrouwbaar netwerk
 • Goede korting
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Meerdere abonnementen
 • Goedkope tarieven
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Goede klantenservice
 • Pakketkorting
TV-vlaanderen
 • Overal altijd Live TV
 • Razendsnel internet
 • Factuurkorting
voo
 • Meer dan 70 zenders
 • Betrouwbaar netwerk
 • Lage maandprijs
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Zelf pakket samenstellen
 • Scherpe welkomstkorting
orange
 • Orange Flybox
 • Handige monteursdienst
 • Combinatie-aanbieding


Alle plaatsen in deze gemeente