Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken S Herenelderen

Snel direct alle de internetproviders in S Herenelderen vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie contracten is groter dan ooit. Dit loopt van Scarlet tot SFR, er is veel te kiezen. Deze website helpt jou met vergelijken! Vergelijk direct alle grote operators en achterhaal het beste of betaalbaarste internet abonnement dat klopt met jouw verbruik en wensen. Meteen internet, televisie en bellen in het alles in 1 pakket combineren? Dat is ook een optie! Daarbij verzamelen jullie via onze vergelijker belangrijke info over thema’s als alles-in-1 pakketten of gemiddelde kosten.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid38,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16Mb/s
Gemiddeld verbruik270GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederBase
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel flink wat internet operators in S Herenelderen die opgeteld weer tientallen soorten aantrekkelijke TV en internet abonnementen in november 2021 hanteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een gereedschapset zijn meestal geen week hetzelfde. Hoe vind je eenvoudig zo’n voordig en innovatief pakket voor TV + internet? Onze experts helpen je dit te realiseren. Vul gemakkelijk de privé gegevens in, bekijk de verschillende providers en kies meteen het pakket die het laagst geprijsd is. Belangrijk: veelal is ADSL-internet in S Herenelderen goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Lees direct verder over het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor de meest basale online activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Denk kritisch na over dure add-ons zoals bijv. sportpakketten. Specials zoals deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (denk aan Be TV of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en ontdek zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in S Herenelderen?

In S Herenelderen zijn flink wat internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijvoorbeeld Scarlet, Proximus, Telenet of SFR. Middels ADSL, de tv-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in S Herenelderen in deze plaats actief zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk online de beste of goedkoopste internet providers in jouw omgeving in november 2021. Bekende providers zijn Scarlet, TV Vlaanderen of Belgian Telecom. Internetaanbieders in S Herenelderen bieden betrouwbare “internet-only” abonnementen, internet + TV abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Met een quad play abonnement is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in S Herenelderen internet en TV. Glasvezel, VDSL2, vaak als beste getest.

 • Unieke Proximus packs
 • Verschillende zenderpakketten
 • Aantrekkelijke maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in vaste telefonie, internet en TV door coax te gebruiken in Tongeren. Gewoon snel internet, tegen een nette prijs.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Honderden series en films kijken
 • Combinatiekorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je snelle internet tarieven in Limburg voor november 2021. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Scarlet Secure PC
 • TV-programma’s herbekijken
 • Overstapbonus

Prijzen televisie en internet in S Herenelderen (tarieven november 2021)

Een goede vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en Televisie in S Herenelderen? Dit schommelt uiteraard per klant. De maandelijkse factuur kent z’n oorsprong in variabelen als het internetbedrijf (bijvoorbeeld VOO), levering (zoals. glasvezel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 35Mb/s), en eventuele uitbreidingen (bijv. live pauzeren). Een goedkoop TV en internet pakket in S Herenelderen vind je al vanaf €20 tot bedragen van €77,50. Veelal is alles-in-1 het aantrekkelijkst. Bezoek de pagina: VOO internet.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack All-In-One Favourite
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 20 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Happy Time XL + Easy+ 25
 • Orange Internet + TV 32.23
 • VOO One Pro


internet vergelijken s-herenelderen

Veranderen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in S Herenelderen is het verstandig eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via internethunter.be kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). In de volgende stap wordt je verwezen naar de snelste internetvergelijker. Je vergelijkt daar exclusief de internet-contracten van leveranciers die leverbaar zijn op jouw adres.

 2. Een type abonnement selecteren

  Om te beginnen dien je te selecteren hoe jouw pakket er uit moet zien. Wil je enkel internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra je dit voor jezelf helder hebt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder heb je de mogelijkheid om unieke premium-zenders (denk aan CAZ) bij te bestellen. Bovendien kan je het nog concreter maken met producten en software als online tv kijken, on demand films kijken, vooruitkijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat verder relevant is: de snelheid van het internet. Dat loopt van 30 mb/s tot wel 250 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van uiteenlopende factoren. Passen jullie internet toe voor de meest basale activiteiten zoals weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, mail checken, youtube films kijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op VRT Net of Be TV? Speel jij in je vrije tijd graag online multiplayer games als Deus Ex Invisible War? Zijn jullie met 2 personen of meer? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Internethunter biedt ondersteuning! Ga naar de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar tref je hulp inzake de maximale snelheid die matcht bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Indien jij het gewenste pakket en een bepaalde internetsnelheid hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De bedrijven worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs in € p/maand. De voordeligste aanbieder zul je altijd bovenaan zien. De eventuele promotie wordt verwerkt in het maandbedrag. Meerdere providers hanteren een concrete welkomstpremie, andere aanbieders verwerken bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van €10.

 5. Overstappen van internetprovider

  Vanaf dat jij weet wie de beste provider van S Herenelderen in november 2021 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de aanvraag-pagina. Completeer het bestelformulier en verzend het formulier online. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Verander je van aanbieder? Dikwijls verzorgt je toekomstige internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd door de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Veel bewoners bestellen het overzichtelijke triple play pakket. Met deze constructie heb je internet, vast bellen & digitale TV van 1 dienstverlener waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: SFR pakket.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je communiceert met één bedrijf voor advies over internet & televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals bijvoorbeeld MB’s uitwisselen met vrienden en familie

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck. Middels de adresgegevens check jij welke internetaansluitingen er af te sluiten zijn in jouw straat. Niet iedereen is aangesloten op (coax) kabel of glasvezel. Meestal is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel gewoon actief (of er moet al glasvezel liggen). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de hoogte van de kosten aspecten die van belang zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar standaard is dit ook veel duurder dan in het geval van ADSL of (coax) kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een interessante optie. ADSL is doorgaans het aantrekkelijkst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in S Herenelderen?

Het snelste internet komt binnen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Zodoende download je met wel 500Mb. Organisaties als Proximus, Telenet & Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Tongeren zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel zijn er veel projecten om glasvezel verder uit te breiden. De hoogte van de snelheid gaat verder dan providerkeuze. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, modem/router) hebben hier invloed op. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huishouden nogal wisselen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra je huidige contract niet meer geldig is (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van provider wordt steeds eenvoudiger. Meestal kan je dat online regelen. De populaire providers in België (Dommel, TéléSAT, EDPnet, VOO, Telenet, Orange, Proximus, Scarlet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Wellicht kan er ook een monteur bij je langskomen.

Problemen & storingen november 2021

Momenteel zien we geen grote storingen. In de loop van 2021 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit kan resulteren in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabel-netwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. De betreffende provider is hiervan ook op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook wordt jij de hele dag geïnformeerd of er problemen zijn met het internet.

Heeft S Herenelderen traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Veel factoren hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem bijvoorbeeld de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of een wifi-antenne gebruiken. De trage verbinding kan komen door verkeerde apps op je PC, tablet of telefoon of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen adviseur kan langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3700 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken S Herenelderen

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Het effect daarvan is enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb per seconde. In flink wat straten kan je internetten via fiber naast kabel en ADSL. Ook in de gemeente Tongeren zijn er meerdere plannen aangaande de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber heb je een stukje aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €40. Vul de postcodecheck in, en check of glasvezel internet in S Herenelderen het overwegen waard is.

Voordelen S Herenelderen fiber internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: dit kan oplopen tot 1 gigabit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, je zit nooit zonder
 • Even snel up- als downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Supersnel overstappen
 • Combinatiekorting
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe maandtarieven
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Vaste lage prijs
 • Scherpe maandtarieven
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Inclusief alle apparatuur
 • Goedkope maandprijs
TV-vlaanderen
 • Uitgebreide digitale televisie
 • Vaste lage prijs
 • Combinatiekorting
voo
 • Met Voomotion
 • Makklijk overstappen
 • Duidelijke tarieven
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Inclusief alle apparatuur
 • Transparante tarieven
orange
 • Topaanbod zenders voor kids
 • Vaste lage prijs
 • Scherpe maandprijs