Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Anthisnes

Gemakkelijk en snel alle internetproviders in Anthisnes vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie pakketten is vrij groot. Van Proximus tot en met TV Vlaanderen, hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen jou met vergelijken! Vergelijk eenvoudigweg de Vlaamse / Waalse operators en vindt zo het beste of goedkoopste internetaanbod dat klopt met jouw verbruik en wensen. Liever internet, bellen en televisie in een alles-in-1 pakket aansluiten? Ook dat is mogelijk! Vervolgens bekijk jij op deze website waardevolle informatie over zaken als overstappen van provider en actuele storingen.
ProvincieLuik
GemeenteAnthisnes
Gemiddelde downloadsnelheid39,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21,5Mb/s
Gemiddeld verbruik290GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment ontzettend veel internet operators in Anthisnes die bij elkaar weer honderden verschillende interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juli 2024 mogen aanbieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Nespresso machine wisselen iedere maand weer enorm. Met andere woorden, hoe bekijk je nu zo’n voordig en actueel abonnement voor TV + internet? Wij van Internethunter.be helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul hierna de eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies meteen het abonnement die het goedkoopste is. Let op: in de regel is ADSL-internet in Anthisnes het laagste geprijsd.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één leverancier. (Lees direct verder over het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor kleine activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Wees voorzichtig met dure extra’s als bijv. speciale premium kanalen. Deze pakketten zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. HBO of Netflix).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Anthisnes?

In Anthisnes zijn relatief veel internet pakketten actief. Bijvoorbeeld Proximus, Telenet, Scarlet en TéléSAT. D.m.v ADSL, de kabel (coax) en (in de toekomst) via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Anthisnes werkzaam zijn? Geef je prive gegeven in, en achterhaal alle verschillende aanbieders van internet in jouw postcodegebied in juli 2024. Relevante leveranciers zijn Telenet, TV Vlaanderen en Billi. Internetaanbieders in Anthisnes hebben interessante pakketten met alleen internet, internet + TV abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Via een quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus levert in Anthisnes internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en 100% installatiegarantie.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Overal en altijd TV kijken
 • Goedkope maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met TV, internet + bellen middels kabelverbinding in Anthisnes. Prima voorwaarden, aantrekkelijk geprijsd.

 • gratis Wifi-booster
 • Groots aanbod films en series
 • Voordeel op de factuur
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor betrouwbare internet tarieven in Luik voor juli 2024. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Internet Poco of Loco
 • Televisie live pauzeren
 • Maandelijks aanbiedingen

Actieprijzen TV en internet in Anthisnes (tarieven juli 2024)

Een veelgestelde vraag: wat zijn in juli 2024 de tarieven van een internet en tv abonnement in Anthisnes? Dat schommelt logischerwijs per consument. De totaalprijs wordt bepaald door variabelen als de gekozen provider (denk aan SFR), connectie (glasvezel), snelheid van het internet (bijv. 60Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. Eredivise kijken). Een goedkoop TV en internet pakket in Anthisnes is beschikbaar vanaf €25 tot bedragen van €57,50. Doorgaans is het 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Klik door naar TV Vlaanderen afsluiten.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Comfort + TV + Telefonie
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 25 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + Smart+ 65
 • Telenet Basic Digipack
 • VOO One Pro


internet vergelijken anthisnes

Veranderen van internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Anthisnes is het cruciaal om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. In onze tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Aansluitend wordt je doorgestuurd naar de objectieve internetvergelijker. Je treft daar exclusief de internet en TV pakketten van internet-providers die leverbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een type abonnement selecteren

  Allereerst kan je aanvinken wat je allemaal wilt afsluiten. Is Internet Only voldoende? Wil je het aanvullen met digitale TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun je gerichter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarbij bieden wij je de optie om bepaalde HD-zenders (bijv. ARTE Belgique) aan te klikken. Tevens kan je het abonnement unieker maken met uitbreidingen als tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard belangrijk is: welke snelheid wil je inkopen? Dit fluctueert tussen 50 mb/s tot 300 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is afhankelijk van allerlei elementen. Nuttig jij het internet alleen voor het basisgebruik zoals weerbericht bekijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken? Of stream je ook video’s of films bij RTL Series of Pathé TV? Spelen huisgenoten internet spelletjes (games) als Hyper Light Drifter? Betreft het een groot of klein gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker geeft advies! Ga naar de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier geven wij advies inzake de minimale snelheid die wij aanraden voor de diverse type huishoudens.

 4. Vergelijken op prijs

  Wanneer jij de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid geselecteerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De leveranciers worden in de meeste gevallen geordend op maandelijkse kosten. Het voordeligste pakket staat bovenaan. Een speciale promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Meerdere bedrijven hanteren een cashback bij overstappen, en weer andere leveranciers verstrekken de eerste maanden van het contract een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Wanneer je berekend hebt wie de beste provider van Anthisnes in juli 2024 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de aanvraag-pagina. Voer alle velden in en maak de aanvraag definitief. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Van internet provider veranderen? Doorgaans regelt jouw nieuwe internet provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Opvallend veel inwoners neigen naar het handige triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket heb jij de beschikking over vast bellen, internet & digitale TV van 1 leverancier tegen een vaste scherpe prijs. Vandaag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bekijk ook Scarlet pakket.

 • Korting op je factuur
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als o.a. Geen kosten voor opnemen pakket

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Hiervoor gebruik je de uitslag van de postcodecheck. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer check jij welke type verbindingen voorhanden zijn voor jouw woning. Niet elk adres heeft toegang tot glasvezel & (coax) kabel. Vaak is connectie via ADSL wel ter beschikking (tenzij er reeds glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? Daarbij zijn minimale internet snelheid en de kosten onderdelen die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is sneller, maar in de regel is dit ook veel duurder in verhouding tot ADSL en Kabel. Voor internet via de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is normaal gesproken de meest voordelige keuze, maar de snelheid van het internet is lager.

Wie biedt het snelste internet in Anthisnes?

Het snelste internet komt binnen via een kabelaar of via glasvezel. Hiermee download je met wel 750Mb. Partijen als Proximus, Telenet en Scarletontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Anthisnes beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel ontstaan er diverse plannen om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Het gebruik van randapparatuur (data-kabels, routers, wifi-versterkers) is van belang. De werkelijke snelheid kan per woning anders zijn.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Indien jouw contractstermijn is verlopen (na 12 maanden)kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet pakket kan iedereen zelfstandig regelen. Gewoonlijk fiks je dat helemaal zelf. De populaire providers in België (VOO, TV Vlaanderen, Dommel, TéléSAT, Scarlet, Telenet, Proximus, SFR) handelen dit onderling af. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Doorgaans is er ook een monteur beschikbaar.

Werkzaamheden & storingen juli 2024

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. Tijdens sommige periodes in 2024 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel netwerkkunnen resulteren in storingen bij Telenet. De dienstverlener weet hier vaak meer over. Via sociale kanalen als Facebook achterhaal je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Anthisnes traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene dingen beïnvloeden de internetsnelheid. Jij hebt zelf invloed op de capaciteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op laptops of telefoons of een router die niet ideaal is afgesteld. Een speciale monteur kan de situatie bekijken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 4160 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Anthisnes

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat levert jou een enorm hoge snelheid tot maar liefst 1Gb per seconde. In een toenemend aantal plekken zien we de optie van fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de streek van Anthisnes zijn er meerdere werkzaamheden voor het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor internet via fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en natuurlijk de kosten van het pakket. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds betaalbaarder, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Zulke packs kan je al nemen vanaf €37,5. Open de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Anthisnes voor jou een optie is.

Voordelen Anthisnes fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, weinig kans op storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Transparante aanbieder
 • Goede welkomstkorting
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Met handige App
 • Scherpe maandtarieven
edpnet
 • Zeer lage beltarieven
 • Gratis Wifi-modem
 • Goedkope maandprijs
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Stabiele verbinding
 • Lage maandprijs
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Kundige klantenservice
 • Goede welkomstbonus
voo
 • Meer vermogen, meer vrijheid
 • 100% installatiegarantie
 • Duidelijke maandprijs
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • 100% installatiegarantie
 • Goede welkomstkorting
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Gratis overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente