Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Chaudfontaine

Op je gemak alle internetproviders in Chaudfontaine vergelijken? Het aantal internet en televisie pakketten is werkelijk enorm. Van Telenet tot aan TéléSAT, een keuze maken wordt steeds lastiger. Deze website helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk snel de geselecteerde operators en vindt zo het goedkoopste internet abonnement dat voldoet aan de ingevoerde gegevens. Gelijk televisie, internet en bellen met zo’n alles in 1 pakket samentrekken? Je leest er alles over op onze website. Eveneens bekijken jullie op Internethunter.be nuttige info info over items als de overstapservice en tips om traag internet op te lossen.
ProvincieLuik
GemeenteChaudfontaine
Gemiddelde downloadsnelheid37Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags steeds meer internet operators in Chaudfontaine die samen weer honderden verschillende interessante en voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 mogen aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Philips Airfyer zijn meestal geen week hetzelfde. Op welke wijze vind je nu zo’n scherp geprijsd en stabiel TV + internet pakket? Onze specialisten helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Geef hierna de benodigde gegevens in, bekijk de verschillende providers en neem het internet abonnement die het laagst geprijsd is. Let op: veelal is ADSL-internet in Chaudfontaine het voordeligste.

Vijf handige bespaartips voor internet en TV
 1. Neem alle diensten bij één leverancier. (Lees direct verder over het Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor e-mail en social media heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure opties zoals thema pakketten. Dergelijke extra’s maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (bijv. HBO of Be TV).
 5. Blijf vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en bekijk zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Chaudfontaine?

In Chaudfontaine zijn verschillende internet pakketten actief. Populaire spelers zijn Scarlet, Telenet, Proximus en Base. Door ADSL, de tv-kabel, en later ook glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Chaudfontaine tot de mogelijkheden behoren? Vul jouw postcode in, en bekijk de verschillende aanbieders van internet in jouw plaats in oktober 2020. Veel gekozen providers zijn VOO, EDPnet en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Chaudfontaine verkopen interessante “internet-only” abonnementen, Televisie + internet abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus faciliteert in Chaudfontaine internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en goedkoop vast bellen.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • TV inbegrepen in Tuttimus
 • Goede korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Chaudfontaine. Onbeperkt surfen, met aantrekkelijke acties.

 • Het slimste Wifi-systeem
 • Kijken on the GO
 • Factuurkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert goede internet tarieven in Luik voor oktober 2020. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Upload tot 4 Mbps
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Lage maandprijs

Huidige prijzen televisie en internet in Chaudfontaine (tarieven oktober 2020)

Voor iedereen relevant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van internet en Televisie in Chaudfontaine? Dit verschilt vaak per situatie. De maandelijkse factuur komt tot stand door zaken als de active provider (bijv. EDPnet), levering (denk aan glasvezel), maximale internetsnelheid (bijv. 75Mb/s), en overige opties (Eredivise kijken). Een goedkoop TV en internet abonnement in Chaudfontaine is beschikbaar vanaf €27,5 tot zo’n €87,50. Standaard is een alles in 1 abonnement het voordeligste. Actueel: Orange afsluiten.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 40 + Internet
 • Proximus Pack Telefonie No Limit + Smile 35 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Easy 15 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV
 • Telenet Basic Internet + King Supersize
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart XL Europe


internet vergelijken chaudfontaine

Veranderen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Chaudfontaine is het essentieel om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. In onze tool kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Hierna sturen we je door naar de vergelijker. Je checkt daar alleen de contracten van leveranciers die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw postcode.

 2. Een abonnement kiezen

  Allereerst moet je uitzoeken welke onderdelen je in het pakket wilt. Puur voor internet? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? In het geval je jouw wensen duidelijk hebt kun jij zonder moeite internet pakketten vergelijken met elkaar. Daaropvolgend geven we jou de tools om concrete zenders (bijv. La Trois) erbij te nemen. Tevens kan je wensen doorgeven m.b.t. specifieke diensten als tv programma’s opnemen, live pauzeren, begin gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat ook een belangrijke vraag is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit varieert tussen de 45 mb/s t/m 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid hangt af van allerlei aspecten. Nuttig jij het internet alleen voor de meest basale activiteiten zoals bijvoorbeeld surfen op het internet, het nieuws lezen, e-mailen, het weer bekijken? Stream je graag via aanbieders als HBO of Be TV? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als Dead Island? Ben je alleen of met een heel gezin? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter.be biedt ondersteuning! Klik op de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies betreffende de ideale snelheid die matcht bij de diverse type huishoudens.

 4. Vergelijken op prijs

  Als jij de gewenste diensten en beschikbare snelheid geselecteerd hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet-leveranciers zijn veelal gerangschikt op kosten per maand. De voordeligste aanbieder zie je als eerste. Een mogelijke promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Meerdere partijen werken met een eenmalige korting, en sommige providers bereken de eerste 2 of 3 maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen van internetprovider

  Wanneer je achterhaalt hebt wie de beste provider van Chaudfontaine in oktober 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Verander je van aanbieder? In veel gevallen regelt de gekozen leverancier dat jouw huidige contract wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Best veel inwoners doen een aanvraag voor het praktische triple play pakket. Met deze constructie ontvang je vast bellen, digitale TV & internet van één provider waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Bekijk ook TV Vlaanderen contract.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Een contactpersoon voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s als bijv. Gratis zenders/kanalen

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de uitslag van de postcodecheck. Middels de adresgegevens kun je bekijken welke internetaansluitingen er te bestellen zijn in jouw postcodegebied. Niet elk huis kan abonnementen kiezen op basis van kabel en glasvezelinternet. In de regel is ADSL wel actief (als glasvezel niet beschikbaar is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn minimale internet snelheid en het budget aspecten die het meest relevant zijn. Glasvezel is sneller, maar standaard is dit ook veel duurder in verhouding tot ADSL en Kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Chaudfontaine?

De hoogste downloadsnelheid heb je via de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier lopen de snelheden op tot 750Mb. Dienstverleners als Telenet, Proximus en Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Chaudfontaine is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan veel nieuwe acties om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De hoogte van de snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de gebruikte apparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per situatie ontzettend fluctueren.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (doorgaans na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van provider wordt steeds eenvoudiger. Dikwijls kan je dat online regelen. De grootste providers van België (Dommel, TV Vlaanderen, VOO, EDPnet, SFR, Telenet, Scarlet, Orange) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je krijgt een nieuwe modem. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Onderhoud & storingen oktober 2020

Op dit moment is er geen grootschalige storing. In de loop van 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabelnetwerkdraaien soms uit op Telenet storingen. De betreffende provider zal dit vroegtijdig aangeven. Via de sociale kanalen kom je er heel snel achter of het internet eruit ligt.

Is er in Chaudfontaine traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Heel veel dingen hebben hier invloed op. Hierbij moet je denken aan het type netwerkkabel en de positie van de router voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in de garage/zolder/tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan programma’s op je PC, tablet of telefoon of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen adviseur kan op afspraak langskomen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 4050 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Chaudfontaine

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit resulteert in ongeëvenaarde internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In een groeiend aantal plekken kun je kiezen voor het snelle fiber internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in Chaudfontaine zijn er verscheidene ontwikkelingen ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor abonnementen met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke packs kan je al nemen vanaf €42,5. Doe de internet-postcodecheck, en check of glasvezel internet in Chaudfontaine een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Chaudfontaine fiber internet
 • Verbijsterend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, altijd actief
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Veel verschillende partijen
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • 3 mailboxen
 • Betrouwbaar en snel
 • Duidelijke tarieven
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Makklijk overstappen
 • Transparante maandprijs
edpnet
 • Gratis bellen met andere abonnees
 • Betrouwbaar en snel
 • Aantrekkelijke maandprijs
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Ruime keuze
 • Combinatie-voordeel
TV-vlaanderen
 • Toegang tot heel veel zneders
 • Betrouwbaar en snel
 • Pakket-voordeel
voo
 • Ultieme televisiebeleving
 • Supergoedkoop bellen
 • Scherpe korting
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Prima klantenservice
 • Lage maandtarieven
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Gratis e-mailadres
 • Scherpe welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente