Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Esneux

Moeiteloos en snel alle internetproviders in Esneux vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie contracten is groot. Van Proximus tot Dommel, er is veel te kiezen. Internethunter.be helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk snel de beste operators en check het scherpste internet contract dat aansluit op jouw internetgebruik. Gelijk internet, bellen en televisie in zo’n alles in één pakket afsluiten? Ook dit behandelen we uitvoerig. Tevens bekijk je via de Internethunter praktische informatie over topics als benodigde internetsnelheid en wat je kunt doen bij traag Wifi.
ProvincieLuik
GemeenteEsneux
Gemiddelde downloadsnelheid38,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20,5Mb/s
Gemiddeld verbruik270GB p/maand
Gemiddelde kosten€62,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig best veel internet operators in Esneux die bij elkaar weer flink wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in november 2021 hanteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een cadeaubon zijn eigenlijk elke maand weer anders. Dus, hoe vind je snel zo’n betaalbaar en betrouwbaar abonnement voor TV + internet? Onze specialisten helpen jou daar bij. Voer hierna de benodigde gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en zoek het internet abonnement met de laagste prijs. Let op: normaliterADSL-internet in Esneux het laagste geprijsd.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één leverancier. (Check meer info over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem geen dure extraatjes zoals onder andere thema pakketten. Zulke kanalen maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Stap over op on-demand online TV kijken (onder andere Netflix of Youtube).
 5. Ga altijd vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en achterhaal zo of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Esneux?

In Esneux zijn allerlei internet pakketten voorhanden. Je kunt denken aan Telenet, Scarlet, Proximus of Orange. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Esneux werkzaam zijn? Vul jouw postcode in, en check zelf de aanwezige providers in jouw woonplaats in november 2021. Populaire internetproviders zijn Scarlet, EDPnet en TéléSAT. Internetaanbieders in Esneux hanteren aantrekkelijke losse internet contracten, Televisie + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Unieke 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus levert in Esneux internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en een prima klantenservice.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • 80+ zenders
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt TV, + internet en bellen door coax te gebruiken in Esneux. Prima voorwaarden, aantrekkelijk geprijsd.

 • gratis Wifi-booster
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Hoge welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor betrouwbare internet tarieven in Luik voor november 2021. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Snelheden tot 50 Mbps
 • Opnemen en terugspoelen
 • Pakket-aanbieding

Geldige prijzen internet + televisie in Esneux (tarieven november 2021)

Een goede vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een internet en tv abonnement in Esneux? Het verschilt natuurlijk per consument. De internet + TV factuur wordt bepaald door o.a. de internetprovider (zoals Orange), internet type (kabel), gewenste snelheid (bijv. 95Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. Fox Sports). Een goedkoop internet en TV pakket in Esneux is er vaak al vanaf €17,5 tot zo’n €55. Meestal is alles-in-1 de voordeligste optie. Bekijk ook SFR afsluiten.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite+ Telefonie + Mobile
 • Proximus Pack Mobile 80 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Classic + Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • Telenet ExpressNet Pack
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + Kong Business


internet vergelijken esneux

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Esneux is het cruciaal eerst een postcodecheck op je adres te doen. Helemaal bovenaan deze website vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Daaropvolgend zit je midden in de internet-vergelijker. Je vindt op deze plek exclusief de pakketten van bedrijven die actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu dien je te selecteren welke services je wilt inkopen. Alleen internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder kan het handig zijn om concrete zenders (dat kan zijn Be 1) toe te voegen. Daarnaast kan jij jouw voorkeuren aangeven voor services als extra zenderpakketten, online tv kijken, live pauzeren.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat daarna essentieel is: de snelheid van het internet. Dit varieert tussen de 35 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat voor jou geschikt is, heeft te maken met allerlei elementen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor dagelijkse dingen als als o.a. filmpjes kijken, het weer bekijken, e-mailen, surfen op het internet? Maak je gebruik van streamingdiensten als Be TV of HBO? Spelen huisgenoten multiplayer games als Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De internet provider vergelijker komt hier van pas! Klik op de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Hier adviseren wij inzake de minimale snelheid die hoort bij allerlei situaties.

 4. Kosten providers vergelijken

  Zodra je de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid doorgevoerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-leveranciers worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs per maand. De voordeligste internet provider voert de lijst aan. Een exclusieve promotie is direct berekend in het maandbedrag. Meerdere partijen hanteren een cashback bij overstappen, en sommige providers geven het eerste half jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra jij berekend hebt wie de beste provider van Esneux in november 2021 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op de bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de bestelpagina van deze provider. Vul de gevraagde gegevens in en rond de aanvraag af. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je veranderen van aanbieder? In veel gevallen regelt de geselecteerde aanbieder het volledige overstap traject door de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Meer en meer woningeigenaren neigen naar het speciale triple play pakket. Met deze constructie heb je internet, vast bellen & digitale TV van 1 dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Hedendaags kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Lees verder over Orange pakket.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Maandelijks 1 factuur
 • 1 vast aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijvoorbeeld Gratis toegang tot extra tv-kanalen

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Hiervoor gebruik je de uitkomst van de postcodecheck. Met behulp van jouw adresgegevens kun jij bekijken welke internetaansluitingen er mogelijk zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder huishouden heeft de mogelijkheid tot glasvezelinternet en kabel. In de regel is ADSL wel af te sluiten (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn gewenste snelheid en onkosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel is dit ook veel duurder ten opzichte van andere opties. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Waar vind ik het snelste internet in Esneux?

Het allersnelste internet krijg je via een kabelaar of via glasvezel. Op dit netwerk haal je snelheden tot wel 750Mb. Internetproviders als Telenet, Scarlet & Proximusontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Esneux is er nog geen 100% dekking. Wel zien we meerdere nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De behaalde snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, netwerkkabels, wifi-repeaters) is van belang. De feitelijke snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Wanneer jouw contractstermijn is verlopen (binnen 4 weken) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds eenvoudiger. In de regel regel je dit online. De grootste internetproviders (TéléSAT, Dommel, VOO, EDPnet, SFR, Scarlet, Telenet, Orange) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Ook kan er ook een monteur bij je langskomen.

Onderhoud & storingen november 2021

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. Tijdens sommige periodes in 2021 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk betekenen vaker Telenet storingen. Een medewerker van de klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Esneux traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Nogal wat aspecten hangen samen met de te bereiken snelheid. Hierbij moet je denken aan de UTP-kabels en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor een goede verbinding in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan toepassingen op laptops of telefoons of een router die niet ideaal is afgesteld. Een speciale adviseur kan de situatie bekijken, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 4130 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Esneux

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit mondt uit in een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb/s. In steeds meer omgevingen bestaat er de optie tot fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom de gemeente Esneux zijn er verschillende ontwikkelingen t.a.v. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wordt steeds toegankelijker, en het kan prima concurreren met de kabel. Packs als deze zijn beschikbaar vanaf €35. Doe de gratis postcodecheck en ontdek of glasvezel internet in Esneux voor jou een optie is.

Voordelen Esneux fiber internet
 • Opzienbarend snel internet: oplopend tot 1000 mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, weinig storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Volledige vrijheid
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Betrouwbaar en snel
 • Transparante maandprijs
telesat
 • Supergoedkoop bellen
 • Gratis overstappen
 • Combinatie-voordeel
edpnet
 • Gratis bellen met andere abonnees
 • Verschillende contracten
 • Pakket-aanbieding
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Meerdere abonnementen
 • Scherpe welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Thuis en onderweg TV kijken
 • Gratis overstappen
 • Transparante tarieven
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Verschillende pakketten
 • Hoge korting
SFR
 • Onbeperkt bellen vaste lijn
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke korting
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente