Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Seraing

Probleemloos en snel de internetproviders in Seraing vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en tv is groter dan ooit. Het loopt van Orange tot TV Vlaanderen, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met vergelijken! Vergelijk simpel de meeste operators en bekijk het scherpste internet abonnement dat aansluit op jouw eisenpakket. Liever tv, bellen en internet met het alles in 1 pakket samenvoegen? Ook daar kun jij voor kiezen! Ook verzamel jij via de internetvergelijker bruikbare informatie over zaken zoals overstappen of gemiddelde kosten.
ProvincieLuik
GemeenteSeraing
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik een groot aantal internet operators in Seraing die tezamen weer honderden verschillende voordelige TV en internet abonnementen in september 2023 hanteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als Philips Hue kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op basis waarvan bekijk je moeiteloos een scherp geprijsd en innovatief TV + internet pakket? Deze website helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Geef eenvoudig jouw eigen gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en selecteer het abonnement die het laagst geprijsd is. Goed om te weten: in de regel is ADSL-internet in Seraing het voordeligste.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één aanbieder. (Zie ook voordelen van het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Deze uitbreidingen zijn duurder dan je denkt.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (denk aan Be TV of Youtube).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en onderzoek of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Seraing?

In Seraing zijn er behoorlijk veel internet pakketten aanwezig. Bijvoorbeeld Telenet, Proximus, Scarlet of Dommel. Door ADSL, de televisiekabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Seraing je kunt kiezen? Vul jouw postcode in, en check zelf de actuele internet providers in jouw plaats in september 2023. Grote providers zijn Scarlet, EDPnet of Ello Mobile. Internetaanbieders in Seraing hebben betrouwbare internet only deals, TV + Internet pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Aparte 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Aan de hand van een quad play abonnement wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus levert in Seraing internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), inclusief gratis e-mailadres.

 • Inclusief 1 modem
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Transparante prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt Tv, internet en vaste telefonie via de traditionele kabel in Seraing. Betrouwbaar internet interessante kortingen.

 • Overal in huis Wifi
 • Groots aanbod films en series
 • Goede welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in betrouwbare internet tarieven in Luik voor september 2023. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Snel internet voor een prima prijs
 • TV-programma’s herbekijken
 • Combinatie-voordeel

Prijzen televisie & internet in Seraing (tarieven september 2023)

Voor iedereen relevant: wat zijn momenteel de tarieven van Televisie en internet in Seraing? Dit verschilt doorgaans per huishouden. De hoogte van de factuur wordt bepaald door o.a. de provider (zoals Orange), internet type (bijvoorbeeld telefoonlijn), up/downloadsnelheid (bijv. 300Mb/s), plus andere add-ons (zoals. tv live pauzeren). Een goedkoop TV en internet abonnement in Seraing is er al vanaf €35 tot contracten van €47,50. Normaliter is het 3-in-1 abonnement de voordeligste optie. Lees verder over Proximus afsluiten.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet + TV
 • Proximus Happy Time + Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 15 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 45
 • Proximus Bizz All-In 20 GB
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 20


internet vergelijken seraing

Veranderen naar een andere internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Seraing is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Daarna wordt je verwezen naar de snelste internetvergelijker. Je vergelijkt op deze plek enkel de contracten van internet-providers die verkrijgbaar zijn in jouw wijk.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In de basis mag je selecteren hoe jouw pakket er uit moet zien. Heb jij aan internet genoeg? Wil je ook TV kunnen kijken? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij veel simpeler alles in 1 pakketten vergelijken. Daarbij geven we jou de tools om concrete zenders (bijvoorbeeld Discovery Channel) uit te kiezen. Daarnaast kan jij het nog concreter maken met specifieke diensten als begin gemist, live pauzeren, online tv kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat verder een belangrijke vraag is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 15 mb/s tot en met 100 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van een aantal zaken. Passen jullie internet toe voor de meest basale activiteiten zoals e-mailen, het weer bekijken, surfen op het internet, filmpjes kijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als RTL Series of VRT Net? Ben je een fervent speler van online games als DC Universe™ Online Free-To-Play. Your Way.? Ben je alleen of met een heel gezin? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze provider vergelijker biedt ondersteuning! Klik op de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies betreffende de gewenste snelheid die rijmt met allerlei situaties.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  In het geval je het gewenste pakket en de gewenste snelheid gekozen hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet providers zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. tarief per maand. De goedkoopste provider zie je dus direct staan. De maandelijkse acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Diverse internetproviders bieden een vaste korting, en sommige providers verstrekken het eerste half jaar een extra lage prijs.

 5. De overstap maken van provider

  Vanaf dat jij weet wie de beste provider van Seraing in september 2023 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en maak de aanvraag definitief. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Meteen veranderen van internet provider? Dikwijls regelt de betreffende provider de opzegging van het contract middels de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Best veel woningeigenaren doen een aanvraag voor het speciale triple play pakket. Met zo’n totaalpakket heb jij vast bellen, digitale TV en internet van 1 aanbieder tegen een vaste scherpe prijs. Deze dagen zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Check ook alles over TéléSAT contract.

 • Een interessante pakketkorting
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • 1 vast aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals bijvoorbeeld Gratis HBO

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de uitkomst van de postcodecheck. Door het invullen van postcode + huisnummer zie je welke soorten aansluitingen af te sluiten zijn in jouw postcodegebied. Niet elke woning kan zomaar overstappen op kabelinternet en glasvezel. In de regel is ADSL/VDSL wel mogelijk (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn de gekozen snelheid en de kosten aspecten waar je vooral naar moet kijken. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar normaal gesproken zijn de kosten wat hoger in vergelijking met andere opties. In het geval van kabelinternet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste optie, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Seraing?

Het snelste internet krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Zo bereik je snelheden tot 1Gb/s. Dienstverleners als Scarlet, Proximus en Telenetkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Seraing kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zien we verschillende opdrachten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De snelheid die je behaalt is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, netwerkkabels, modem/router) moet je niet onderschatten. De feitelijke snelheid kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Op het moment dat jouw contractstermijn is verlopen (binnen 4 weken) mag je overstappen van provider. Veranderen van internetprovider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Normaal gesproken handel je dat online af. De grootste providers van België (EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, VOO, Telenet, Proximus, SFR, Scarlet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. We noemen dit ook wel Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Soms kun je gebruik maken van installateurs.

Reparaties & storingen september 2023

Vandaag zijn er geen storingen bij ons bekend. Tijdens sommige periodes in 2023 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit resulteert mogelijk in een Proximus / Scarlet storing. Aanpassingen aan het kabel netwerkresulteren dikwijls in een storing bij Telenet. De klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via o.a. Twitter en Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er actuele problemen zijn.

Is er in Seraing traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Ontzettend veel onderdelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Kijk eens naar de (UTP) kabel klasse en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi booster of repeater of een versterker gebruiken. De trage verbinding kan ook te maken hebben met programma’s op telefoons en laptops of foute router-instellingen. Een speciale specialist kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 4100 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Seraing

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Zodoende haal je een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In flink wat omgevingen kan je internetten via fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de gemeente Seraing zijn er diverse plannen met betrekking tot aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Een contract op ‘glas’ wordt steeds toegankelijker, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Zulk soort packs kun je al afsluiten vanaf €30. Ga aan de slag met de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Seraing voor jou een optie is.

Voordelen Seraing fiber internet
 • Verbazingwekkend snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit/s
 • Zeer stabiel internet, nauwelijks storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Je hebt veel te kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Goedkoop en straf internet
 • Scherpe tarieven
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Prima klantenservice
 • Overstapkorting
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Veel aanbod
 • Aantrekkelijke maandprijs
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Voordelig bellen
 • Aantrekkelijke maandprijs
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe welkomstkorting
voo
 • Tal van opties
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Duidelijke tarieven
SFR
 • Ultieme TV-ervaring
 • Uitgebreide TV-opties
 • Aantrekkelijke prijzen
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Handige monteursdienst
 • Combinatie-voordeel


Alle plaatsen in deze gemeente