Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Edingen

Zelf snel internetproviders in Edingen vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv abonnementen lijkt groter dan ooit. Van Scarlet tot Belgian Telecom, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze internet-vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk direct alle grote operators en vindt zo het beste of goedkoopste internet abonnement dat klopt met het door jou geschetste plaatje. Lekker makkelijk bellen, internet en tv met een alles in 1 pakket bundelen? Ook dat is mogelijk! Verder checkt men op Internethunter.be handige informatie over onderwerpen als het voordeel van een alles-in-1-pakket of gemiddelde kosten.
ProvincieHenegouwen
GemeenteEdingen
Gemiddelde downloadsnelheid36,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27,5Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederDommel
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag meer en meer internet operators in Edingen die in totaal weer nogal wat goede en betaalbare TV en internet abonnementen in juli 2020 presenteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Samsung Galaxy Tab zijn meestal geen week hetzelfde. Dus, hoe check je gelijk zo’n goedkoop en innovatief TV + internet contract? Deze website helpt je dit te realiseren. Vul gelijk jouw eigen gegevens in, bekijk de beschikbare providers en kies voor het contract die het goedkoopste is. Belangrijk: doorgaans is ADSL-internet in Edingen het goedkoopste.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor kleine activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Denk kritisch na over dure opties zoals bijvoorbeeld thema pakketten. Deze extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. HBO of Youtube).
 5. Blijf vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en achterhaal zo of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Edingen?

In Edingen zijn relatief veel internet pakketten op de markt. Denk aan Scarlet, Telenet, Proximus of United Telecom. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Edingen voor jou mogelijk zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en achterhaal alle beschikbare aanbieders van internet in jouw omgeving in juli 2020. Populaire internetproviders zijn Proximus, EDPnet en Billi. Internetaanbieders in Edingen verkopen aantrekkelijke losse pakketten voor internet, TV + internet abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Middels quad play constructies is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Edingen internet en TV. Glasvezel, VDSL2, vaak als beste getest.

 • Tot 100 Mbps snelheid
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Altijd aanbiedingen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, internet + bellen via de traditionele kabel in Edingen. Prima voorwaarden, interessante kortingen.

 • Voordelig bellen
 • TV los of in pakket nemen
 • Transparante prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt snelle internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • TV, internet en bellen in 1 pakket
 • Televisie live pauzeren
 • Lage maandprijs

Geldige prijzen TV en internet in Edingen (tarieven juli 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en TV in Edingen? Dit verschilt vanzelfsprekendper huishouden. Het tarief wordt gevormd door o.a. je provider (bijv. Orange), internetverbinding (zoals. coax-kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 80Mb/s), en de aanvullende diensten (denk aan een extra zenderpakket). Een goedkoop TV en internet pakket in Edingen is er al voor €35 tot contracten van €65. In algemene zin is een alles in 1 pakket het goedkoopste. Bekijk ook SFR internet.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Mobile 30 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 30 + Internet Intense + TV
 • Proximus Comfort 25 + Internet Maxi Pack
 • Proximus Free Calls National + TV + Smart+ 25
 • Base Mobile 3 + business fix pack 12
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 30


internet vergelijken edingen

Veranderen van internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Edingen is het goed om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via de vergelijk tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Hierna kom je binnen in de objectieve internetvergelijker. Je checkt daar louter de abonnementen en providers die actief zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap geef je aan wat je precies wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of een deal inclusief TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Als je dit voor jezelf helder hebt kun jij zonder moeite internet pakketten vergelijken met elkaar. Bovendien geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (dat kan zijn La Une) erbij te nemen. Tevens kan je het nog concreter maken met add-ons als extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat daarna cruciaal is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt van 25 mb/s t/m 150 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is afhankelijk van een aantal elementen. Nemen jullie internet voor de meest basale activiteiten als bijvoorbeeld weerbericht bekijken, mail checken, youtube films kijken, browsen op het internet? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Netflix of VRT Net? Speel je graag online spelletjes als Top Spin 3? Heb je een groot of klein huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De vergelijker komt hier van pas! Selecteer de optie ‘welke snelheid selecteren’? Daar vind je info m.b.t. de mogelijke snelheid die wij aanraden voor allerlei situaties.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Wanneer jij het type abonnement en de snelheid van het internet geselecteerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De leveranciers zijn in de regel gesorteerd op prijs. De goedkoopste provider zie je als eerste. De maandelijkse acties en promoties zijn verrekend in de maandtarieven. Verscheidene aanbieders bieden initieel een eenmalige kortingen, en sommige providers bereken de eerste 3, 6 of 9 maanden een speciaal actietarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Indien je gezien hebt wie de beste provider van Edingen in juli 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Vul je gegevens in en rond de aanvraag af. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Van internet provider veranderen? Meestal regelt de nieuwe internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Meer en meer families neigen naar het speciale triple play abonnement. In dit pakket ontvang jij internet, vast bellen en digitale TV van één provider waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Deze dagen zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Lees verder over Orange afsluiten.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je hebt te maken met 1 provider voor televisie en internet issues
 • Profiteren van gratis extra’s als bijv. Gratis Spotify

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat heeft alles te maken met de uitkomst van de postcodecheck. Met behulp van postcode + huisnummer zie jij welke mogelijkheden voorhanden zijn voor jouw geval. Niet ieder huishouden heeft toegang tot kabel en glasvezelinternet. Meestal is een ADSL verbinding wel verkrijgbaar (als er nog geen glasvezel ligt). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn de benodigde snelheid en de hoogte van de kosten factoren die helpen bij het maken van een keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar vaak betaal je wel wat meer in verhouding tot de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen het laagst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wie biedt het snelste internet in Edingen?

Het allersnelste internet bereik je met de kabel, of nog beter: glasvezel. Hiermee download je met wel 750Mb. Providers als Proximus, Telenet en Scarletzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Edingen kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn doorgaans wel nieuwe initiatieven om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid die je behaalt ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de hardware (wifi-repeaters, modem/router) zijn net zo van invloed. De minimum snelheid kan per huis en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

In het geval dat de overeenkomst is afgelopen (na 12 maanden)heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internetprovider kan iedereen zelfstandig regelen. Normaal gesproken kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers van ons land (Dommel, EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, SFR, Scarlet, Orange, Telenet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Soms kan er ook een monteur bij je langskomen.

Huidige storingen juli 2020

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. Tijdens sommige periodes in 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale kanalen als Facebook kom je er heel snel achter dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Edingen traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Meerdere aspecten hebben impact op de snelheid. Als voorbeeld noemen we de (UTP) kabel klasse en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een goede verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een wifi repeater of booster of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan ook te maken hebben met toepassingen op PC of Smartphone of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele specialist kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 7850 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Edingen

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concreet: de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer wijken bestaat er de optie tot fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook nabij Edingen zijn er verscheidene werkzaamheden t.a.v. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor pakketten met fiber heb je te maken met aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds goedkoper, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs als deze zijn er al vanaf €45. Doe de gratis postcodecheck en kom te weten of glasvezel internet in Edingen actief is op je postcode.

Voordelen Edingen fiber internet
 • Opzienbarend snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Gratis Wifi-modem
 • Pakketkorting
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Uitgebreide TV-opties
 • Maandelijkse korting
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Met handige App
 • Maandelijkse korting
dommel
 • De internationale expert
 • Prijsbreker en pionier op de markt
 • Overstapbonus
TV-vlaanderen
 • Hoge downloadsnelheid tot 100 Mbit
 • Inclusief router
 • Aantrekkelijke maandprijs
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Scherpe welkomstkorting
SFR
 • Eerste maand gratis
 • Kundige klantenservice
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Digitale Televisie
 • Transparante maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente