Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Stene

Snel direct alle de internetproviders in Stene vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv abonnementen is enorm. Van Telenet tot Belgian Telecom, je kunt alle kanten op. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met vergelijken! Vergelijk zonder moeite alle grote operators en bekijk het meest geschikte internetpakket passende bij jouw eisenpakket. Liever internet, televisie en bellen binnen het alles in 1 pakket nemen? Ook daar kun jij voor kiezen! Bovendien vergaart men op onze website uitgebreide informatie over onderwerpen als glasvezel internet of 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOostende
Gemiddelde downloadsnelheid36Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel internet operators in Stene die bij elkaar opgeteld weer gigantisch veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in september 2022 kunnen aansluiten. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een PS4 kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Hoe vind je als consument nu zo’n goedkoop en actueel internet + TV contract? Internethunter helpt jou met het vergelijken van prijzen. Vul gemakkelijk jouw gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies meteen het contract die het laagst geprijsd is. Onthoud: normaal gesproken is ADSL-internet in Stene voordeliger dan kabel of glasvezel.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Voeg alle diensten samen bij één internetaanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor standaard gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure onnodige extra’s zoals thema pakketten. Dergelijke extra’s zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (bijvoorbeeld Pathé TV of Be TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Stene?

In Stene zijn allerlei internet pakketten beschikbaar. Populaire spelers zijn Scarlet, Telenet, Proximus of EDPnet. D.m.v ADSL, de traditionele kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Stene mogelijk zijn? Vul jouw postcode in, en check zelf de beschikbare aanbieders van internet in jouw plaats in september 2022. Populaire internet providers zijn VOO, Orange of Ello Mobile. Internetaanbieders in Stene verschaffen aantrekkelijke losse internet contracten, Televisie + Internet pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met behulp van zo’n quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus verkoopt in Stene internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • 80+ zenders
 • Duidelijke maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je TV, + internet en bellen door coax te gebruiken in Oostende. Onbeperkt surfen, interessante kortingen.

 • Optionele Speedboost
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Duidelijke maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je scherpe internet tarieven in West Vlaanderen voor september 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Het goedkoopste aanbod
 • 1 maand gratis topboeketten
 • Aantrekkelijke prijzen

Actieprijzen internet & televisie in Stene (tarieven september 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Stene? Het verschilt vaak per postcode. Het tarief komt tot stand door onder andere het internetbedrijf (bijv. Orange), levering (bijvoorbeeld COAX), hoogte van internetsnelheid (bijv. 50Mb/s), en extra’s (zoals. speciale themakanalen). Een goedkoop internet en tv abonnement in Stene is er al voor €32,5 tot bedragen van €62,50. In algemene zin is het 3-in-1 abonnement de voordeligste optie. Bezoek de pagina: TéléSAT pakket.

Populaire pakketten
 • Orange Internet + TV
 • Proximus Generation MTV 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 55 + Internet Maxi Pack
 • Scarlet Internet + TV (Trio)
 • Telenet Whop + King Supersize
 • Telenet FLUO + King Business


internet vergelijken stene

Veranderen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Stene is het slim om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Daarna kom je terecht in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet hier enkel de pakketten van providers die verkrijgbaar zijn op jouw adres.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  In deze stap moet je uitzoeken hoe jouw pakket er uit moet zien. Is Internet Only voldoende? Of liever iets met televisie erbij? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Zodra je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij gemakkelijker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Verder kan het relevant zijn om televisiezenders die je graag kijkt (denk dan aan Eleven Sports 1) uit te kiezen. Tevens kan je aangeven of je interesse hebt in specifieke diensten als begin gemist, uitzending gemist, extra zenderpakketten.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit varieert tussen de 10 mb/s tot soms 250 mb/s. Wat een goede snelheid is, heeft te maken met een aantal factoren. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik als bijv. youtube films kijken, mail checken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Netflix of HBO? Een fan van multiplayer games als Stardew Valley? Hoe groot is jullie huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter helpt jou graag! Tik op ‘welke snelheid selecteren’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de minimale snelheid die hoort bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Zodra je de abonnementstypes en een bepaalde internetsnelheid gekozen hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De leveranciers zijn normaal gesproken in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. De voordeligste aanbieder staat bovenaan. Een speciale promotie is direct berekend in het maandbedrag. Meerdere leveranciers stunten met een bepaalde welkomstkorting, en een deel van de organisaties bereken bijv. het eerst halve jaar een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer je achterhaalt hebt wie de beste provider van Stene in september 2022 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur de aanvraag. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Van internet provider veranderen? Dikwijls verwerkt de aanstaande internetprovider de opzegging van het contract middels de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Een groot aantal klanten kiezen voor het overzichtelijke triple play abonnement. Bij zo’n abonnement beschik je over internet, vast bellen & digitale TV van 1 dienstverlener voor een vaste maandprijs. Vandaag zien we ook 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Bekijk ook Orange pakket.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • 1 heldere factuur per maand
 • Je communiceert met één bedrijf die je helpt bij je internet en televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals Gratis Fox Sports pakket

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de uitkomst van de postcodecheck. Door het invoeren van jouw postcode en huisnummer kan je zien welke soorten verbindingen af te sluiten zijn voor jouw huis. Niet elk huis kan een pakket selecteren op basis van glasvezelinternet & kabel. In algemene zin is connectie via ADSL wel verkrijgbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn de gekozen snelheid en het budget onderdelen die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar standaard zijn de kosten wat hoger dan bij ADSL of (coax) kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wat is het snelste internet in Stene?

De hoogste internetsnelheid bereik je met glasvezel of de kabel. Op basis daarvan loopt de snelheid op tot 750Mb. Internetproviders als Scarlet, Proximus & Telenetzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Oostende is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er zijn veel opdrachten om glasvezel aan te leggen. De maximum snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) zijn net zo van invloed. De actuele snelheid kan per woningblok nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Als de einddatum van jouw contract in zicht is (na 1 jaar of 2 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Meestal handel je dat online af. De grootste internetproviders (EDPnet, TéléSAT, Dommel, VOO, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Misschien zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Veel voorkomende storingen september 2022

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. In heel 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit kan resulteren in storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. De betreffende provider zal dit vroegtijdig aangeven. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Stene traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Diverse aspecten hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem nu de (UTP) kabel klasse en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in tuin, garage of zolder kan je een Wifi Booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan komen door verkeerde apps op laptops of telefoons of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een installateur kan ingepland worden, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 8400 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Stene

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Zodoende haal je supersnel internet tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer omgevingen bestaat er de optie tot fiber internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom Oostende zijn er verscheidene werkzaamheden met betrekking tot de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor abonnementen met fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs als deze vind je al vanaf €40. Vul de postcodecheck in, en kom te weten of glasvezel internet in Stene actief is op je postcode.

Voordelen Stene fiber internet
 • Zeer snel internet: tot wel 1 Gbps
 • Zeer stabiel internet, altijd actief
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Groot aanbod
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • Veel aanbod
 • Goedkope maandprijs
telesat
 • Voordelige vaste telefonie
 • Met gratis Wifi modem
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • Tot 200 Mbps downloaden
 • Razendsnel internet
 • Duidelijke prijzen
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Voordelig vast internet
 • Transparante tarieven
TV-vlaanderen
 • Spotgoedkoop bellen
 • Handige monteursdienst
 • Transparante maandtarieven
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke tarieven
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Stabiele verbinding
 • Transparante maandprijs
orange
 • Beste gesprekskwaliteit
 • 100% installatiegarantie
 • Transparante maandprijs