Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Berg

Snel direct alle alle internetproviders in Berg vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie contracten lijkt groter dan ooit. Dat gaat van Scarlet tot SFR, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk eenvoudigweg alle Belgische operators en vind het scherpste internet abonnement dat voldoet aan het door jou geschetste plaatje. Meteen bellen, tv en internet binnen het alles in 1 pakket groeperen? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarnaast lees jij via de internetvergelijker waardevolle info over onderwerpen als benodigde internetsnelheid en tips voor sneller internet.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik280GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment meer en meer internet operators in Berg die tezamen weer gigantisch veel scherpe TV en internet abonnementen in november 2021 hanteren. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een gratis voetbalshirt zijn per week weer anders. Op welke manier vind jijeenvoudig zo’n betaalbaar en veilig internet + TV contract? Internethunter helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Geef vlug de eigen gegevens in, bekijk de verschillende providers en neem het pakket met de laagste tarieven. Tip: normaal gesproken is ADSL-internet in Berg het meest goedkoop.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij één internet provider. (Klik door naar het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure extraatjes zoals onder andere thema pakketten. Deze uitbreidingen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Stap over op on-demand online TV kijken (populair zijn o.a. Youtube of Be TV).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Berg?

In Berg zijn meerdere internet pakketten voorhanden. Je kunt denken aan Proximus, Scarlet, Telenet en Orange. Middels ADSL, de televisiekabel, en later ook glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Berg je kunt kiezen? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk direct de beste of goedkoopste internetproviders in jouw plaats in november 2021. Relevante aanbieders zijn Scarlet, Dommel en Billi. Internetaanbieders in Berg hanteren betrouwbare “internet-only” abonnementen, Internet + TV pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus biedt in Berg internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, inclusief gratis e-mailadres.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Scherpe maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt TV, internet + bellen door coax te gebruiken in Tongeren. Betrouwbaar internet met aantrekkelijke acties.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • Kijken on the GO
 • Aantrekkelijke tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor november 2021. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Gratis Wifi modem
 • Met 12 HD-zenders
 • Aantrekkelijke maandtarieven

Huidige prijzen internet + televisie in Berg (tarieven november 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn in november 2021 de tarieven van TV en internet in Berg? Het fluctueert meestal per klant. De nota wordt opgebouwd door elementen als de gekozen provider (denk aan EDPnet), levering (bijv. VDSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 75Mb/s), plus andere add-ons (extra HD zenders). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Berg kun je afsluiten vanaf €27,5 tot en met €77,50. Standaard is een alles in 1 pakket het voordeligste. Lees verder over Orange alles in 1.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 15 + Voice + Internet + Digitale TV
 • Proximus Happy Time + Generation XL 35 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 35 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Smart 20 + Internet Start Pack
 • Orange Love Kolibrie Pro + Fix
 • Telenet Business Shake L


internet vergelijken berg

Veranderen van internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Berg is het belangrijk direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website kan je een postcode en huisnummer invullen. Nadien kom je binnen in de internet-vergelijker. Je checkt hier louter de contracten van providers die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  In deze stap kun je kiezen wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Liever met een TV-abonnement? En hoe zit het met vast bellen? In het geval je dit bepaald hebt voor jezelf kun je gerichter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (bijv. Eclips TV) bij te bestellen. Tegelijkertijd kan jij kiezen voor specifieke diensten als extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: welke snelheid wil je inkopen? Dit fluctueert tussen 35 mb/s tot en met 150 mb/s. De te kiezen snelheid is afhankelijk van verschillende aspecten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de basisactiviteiten als bijv. youtube films kijken, browsen op het internet, weerbericht bekijken, mail checken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of Netflix? Speel je graag multiplayer games als Psychonauts? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze internetvergelijker kan hierin helpen! Klik op ‘advies snelheid berekenen’? Hier adviseren wij over de maximale snelheid die wij aanbevelen voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  In het geval je het type abonnement en de internetsnelheid gekozen hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De bedrijven worden altijd in een lijst gezet a.d.h.v. prijs in € p/maand. De voordeligste aanbieder staat bovenaan. Een exclusieve promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Verscheidene bedrijven bieden initieel een eenmalige kortingen, en sommige providers verstrekken bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat je te weten bent gekomen wie de beste provider van Berg in november 2021 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt gelijk op de bestelpagina van deze provider. Vul je gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Meteen veranderen van internet provider? In algemene zin regelt je aanstaande provider het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Meer en meer klanten willen het praktische triple play pakket. Binnen zo’n pakket ontvang jij vast bellen, internet & digitale TV van 1 dienstverlener tegen een vaste scherpe prijs. Vandaag bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Actueel: Telenet pakket.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • 1 heldere factuur per maand
 • Je communiceert met één bedrijf voor je problemen rondom TV en internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten als Gratis wifi booster

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck. Op basis vanjouw postcode en huisnummer vind jij welke internet verbindingen voorhanden zijn in jouw straat. Niet elk huis heeft de mogelijkheid tot kabel en glasvezelinternet. In de regel is ADSL wel ter beschikking (als glasvezel niet beschikbaar is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn minimale internet snelheid en de hoogte van de kosten aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger dan bij andere opties. Bij internet via de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is doorgaans het minst duur, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is de snelste internet provider in Berg?

Het snelste internet heb je via Telet (kabel) of glasvezel. Daarmee bereik je snelheden tot 1Gb/s. Internet providers als Scarlet, Telenet en Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Tongeren beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er steeds meer nieuwe plannen om glasvezel aan te leggen. De maximum snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (modem/router, wifi-repeaters, netwerk accessoires) is van belang. De getoetste snelheid kan per woning nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Indien jouw abonnementstermijn is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet abonnement kan iedereen zelfstandig regelen. Meestal handel je dat zelf online af. De erkende providers van ons land (VOO, TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, Telenet, Orange, Scarlet, Proximus) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak hebben we het over Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien heb je de beschikking over een installateur.

Werkzaamheden & storingen november 2021

Vandaag is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2021 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk resulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De provider in kwestie ligt dit vaak per mail kort toe. Via Facebook en Twitter wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Berg traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere zaken hebben hun uitwerking op de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de netwerkkabels die je gebruikt en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in tuin, garage of zolder kun je een speciale wifi booster/repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door toepassingen op PC of Smartphone of een router met onjuiste instellingen. Een eigen monteur kan de situatie bekijken, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3700 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Berg

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Het effect daarvan is de allerhoogste downloadsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal postcodegebieden kan je internetten via fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de gemeente Tongeren zijn er diverse acties ten aanzien van nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor internetten via fiber heb je te maken met aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds goedkoper, en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs zijn beschikbaar vanaf €42,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Berg tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Berg fiber internet
 • Een goede verbinding: oplopend tot 1 Gbps
 • Stabiele privé verbinding, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Voordelig vast internet
 • Duidelijke prijzen
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Betrouwbaar netwerk
 • Factuurkorting
edpnet
 • Zeer lage beltarieven
 • Voordelig bellen
 • Overstapbonus
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Pakket voor elk budget
 • Scherpe tarieven
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt internet
 • Voordelig TV en Bellen
 • Goede welkomstbonus
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Gratis e-mailadres
 • Korting bij 1 jaar
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • Voordelig bellen
 • Combinatie-aanbieding
orange
 • Topaanbod zenders voor kids
 • Stabiele verbinding
 • Scherpe korting