Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Diets-Heur

Moeiteloos en snel internetproviders in Diets-Heur vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv contracten was nog nooit zo groot. Het loopt van Scarlet tot SFR, de juiste provider kiezen valt niet mee. Deze website helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk zonder moeite de populaire operators en check het scherpste internetaanbod dat aansluit op jouw eisenpakket. Vandaag nog bellen, internet en tv in zo’n alles in 1 pakket nemen? Je leest er alles over op onze website. Eveneens verzamel jij via de Internethunter belangrijke informatie over zaken zoals 4-in-1 pakketten en beschikbare providers.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid39,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17Mb/s
Gemiddeld verbruik290GB p/maand
Gemiddelde kosten€55,00 p/maand
Populaire aanbiederBilli
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig enorm veel internet operators in Diets-Heur die bij elkaar opgeteld weer de wereld aan scherpe TV en internet abonnementen in november 2021 presenteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een gratis stofzuiger kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op welke wijze check je snel een goedkoop en snel pakket voor TV + internet? Onze internet-experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul hierna de benodigde gegevens in, doorzoek de diverse providers en ga simpelweg voor het pakket die het laagst geprijsd is. Let op: doorgaans is ADSL-internet in Diets-Heur voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor e-mail en social media heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure extraatjes zoals sportpakketten. Specials zoals deze resulteren in een forse rekening.
 4. Neem geen TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijv. Netflix of HBO).
 5. Stop niet met vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Diets-Heur?

In Diets-Heur zijn flink wat internet pakketten die je kunt afsluiten. Denk aan Scarlet, Proximus, Telenet of SFR. Middels ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Diets-Heur tot de mogelijkheden behoren? Voer jouw adresgegevens in, en bekijk de aanwezige internetaanbieders in jouw postcodegebied in november 2021. Interessante aanbieders van zijnternet zijn Telenet, Dommel of Base. Internetaanbieders in Diets-Heur hebben betrouwbare losse internet pakketten, Internet + TV pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Via een quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Diets-Heur internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), met gratis Cloud opslagruimte.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Factuurkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in TV, + internet en bellen via de televisiekabel in Tongeren. Onbeperkt surfen, tegen een nette prijs.

 • Handige productzoeker
 • TV los of in pakket nemen
 • Scherpe welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt snelle internet tarieven in Limburg voor november 2021. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Onbeperkt surfen
 • TV kijken in hoogste kwaliteit
 • Transparante maandprijs

Actieprijzen internet & televisie in Diets-Heur (tarieven november 2021)

Het is een boeiende vraag: wat zijn nu de tarieven van Televisie en internet in Diets-Heur? Dit wisselt vaak per adres. De hoogte van de factuur wordt bepaald door zaken als je provider (bijv. Dommel), internetverbinding (zoals. ADSL), maximale internetsnelheid (bijv. 25Mb/s), en andere extra’s (extra themazenders). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Diets-Heur is beschikbaar vanaf €17,5 tot deal van €82,50. Vaak is alles-in-1 het voordeligste. Check ook alles over Proximus alles in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Minimus 5 GB
 • Proximus Generation MTV 15 + Internet Comfort + Belgacom TV
 • Proximus Generation MTV 15 + Internet Maxi Pack
 • Proximus Internet Comfort Pack + Smart+ 50
 • Telenet ExpressNet Pack
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 30


internet vergelijken diets-heur

Veranderen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Diets-Heur is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. In onze tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Als je dat gedaan hebt kom je terecht in de vergelijker. Je ziet op deze plek enkel de internet-contracten van leveranciers die ook echt actief zijn op jouw postcode.

 2. Een type abonnement selecteren

  In de basis mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Alleen internet? Liever met een TV-abonnement? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kun jij gemakkelijker alles in 1 pakketten vergelijken. Verder heb je de mogelijkheid om unieke premium-zenders (dat kan zijn TLC) erbij te nemen. Daarnaast kan jij het nog concreter maken met specifieke diensten als vooruitkijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat daarna van belang is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat wisselt tussen de 30 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van diverse componenten. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten zoals e-mailen, surfen op het internet, filmpjes kijken, het weer bekijken? Kijk je veel video-content via bijv. Youtube of RTL Series? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Chivalry: Medieval Warfare? Hoe groot is jullie huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? Internethunter komt hier van pas! Klik op de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Hier vertellen wij meer betreffende de minimale snelheid die wij aanraden voor kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Zodra je de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet providers zijn altijd geordend op kosten per maand. De aanbieder met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. Een exclusieve promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Een hoop internetproviders stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders bieden de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap maken van provider

  Indien je achterhaalt hebt wie de beste provider van Diets-Heur in november 2021 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op de bestelknop en je komt gelijk op de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en klik op ‘aanvragen’. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Veranderen van internetprovider? Vaak verwerkt jouw aankomende internet-provider de opzegging van het contract via de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Een groot aantal woningeigenaren kiezen voor het zogenaamde triple play pakket. Met deze constructie heb je internet, digitale TV & vast bellen van één aanbieder voor een vaste maandprijs. Deze dagen heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Lees verder over TV Vlaanderen pakket.

 • Korting op je factuur
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Een contactpersoon voor advies over internet & televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals o.a. Een flinke korting op de mobiele factuur

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de resultaten van de postcodecheck. Aan de hand van postcode + huisnummer vind je of ADSL/Kabel/Glasvezel voorhanden zijn in jouw straat. Niet iedereen kan profiteren van (coax) kabel & glasvezel. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel verkrijgbaar (mits glasvezel niet aanwezig is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Hierbij zijn de gewenste snelheid en de kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel zijn de kosten wat hoger vergeleken met kabel of adsl. Op het moment dat je gaat voor kabel kiezen veel Belgen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Diets-Heur?

Het meest snelle internet komt binnen via kabelinternet of de glas. Op dit netwerk loopt de snelheid op tot 1Gb/s. Partijen als Scarlet, Proximus & Telenetzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Tongeren beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel ontstaan er steeds meer nieuwe acties om het glasvezel netwerk uit te breiden. De behaalde snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-versterkers, routers, data-kabels) speelt een belangrijke rol. De snelheid die uit een speedtest komt kan per woningblok nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Indien de overeenkomst is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen naar een bepaalde provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Dikwijls fiks je dat helemaal zelf. De grootste providers van België (TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, VOO, SFR, Telenet, Scarlet, Proximus) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Veel voorkomende storingen november 2021

Op dit moment is er geen grootschalige storing. In de loop van 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in een Proximus / Scarlet storing. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via de sociale kanalen zie je als eerste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Diets-Heur traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Diverse factoren beïnvloeden de snelheid. Hierbij moet je denken aan de kwaliteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi booster of repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan komen door verkeerde software op laptop, tablet of telefoon of een router die verkeerd staat ingesteld. Een eigen monteur kan bij je thuis langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 3700 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Diets-Heur

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit houdt in: geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb/s. In veel wijken kun je kiezen voor het snelle fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de gemeente Tongeren zijn er tal van initiatieven met betrekking tot nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds bekender en populairder en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze packs kun je al afsluiten vanaf €42,5. Doe de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Diets-Heur af te sluiten is.

Voordelen Diets-Heur fiber internet
 • Een goede verbinding: tegenwoordig tot wel 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe maandtarieven
telesat
 • Goede klantenservice
 • Uitgebreide TV-opties
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
edpnet
 • Geen limiet op verbruikte data
 • Klantenservice staat klaar
 • Voordeel op de factuur
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Betrouwbaar en snel
 • Combinatiekorting
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Betrouwbaar en snel
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Met Voomotion
 • Stabiele verbinding
 • Hoge korting
SFR
 • Groots TV-aanbod
 • Uitgebreide TV-opties
 • Scherpe welkomstkorting
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Ruim aanbod
 • Hoge welkomstkorting