Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Haren

Overzichtelijk en snel internetproviders in Haren vergelijken? Het aantal beschikbare aanbieders van internet en tv is groter dan ooit. Je kunt denken aan Scarlet tot SFR, een keuze maken wordt steeds lastiger. Wij helpen jou via de handige vergelijker. Vergelijk direct de populaire operators en ontdek het beste of goedkoopste internet contract dat voldoet aan jouw wensen. Liever internet, tv en bellen binnen een alles-in-1 pakket nemen? Dat behoort tot de opties! Ook verzamel je op deze pagina handige info over zaken zoals kabel-internet en de meest populaire aanbieders.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik300GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederDommel
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags flink wat internet operators in Haren die tezamen weer erg veel voordelige TV en internet abonnementen in november 2021 mogen aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een diner cadeaukaart zijn meestal geen week hetzelfde. Met andere woorden, hoe vind je als consument moeiteloos zo’n goedkoop en veilig abonnement voor internet + TV? Wij helpen jou met het vergelijken van prijzen. Voer snel jouw eigen gegevens in, bekijk de diverse providers en selecteer het internet pakket met de laagste tarieven. Let op: normaal gesproken is ADSL-internet in Haren het meest goedkoop.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Klik door naar het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor kleine activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons als bijvoorbeeld thema pakketten. Specials zoals deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijv. Pathé TV of Netflix).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en bekijk zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Haren?

In Haren zijn velerlei internet pakketten voorhanden. Denk aan Telenet, Scarlet, Proximus of VOO. Via ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Haren werkzaam zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk online de beste of goedkoopste leveranciers in jouw straat in november 2021. Populaire aanbieders van zijnternet zijn Scarlet, Orange en United Telecom. Internetaanbieders in Haren verkopen relevante losse internet pakketten, Televisie + Internet contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In zo’n quad-play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus verkoopt in Haren internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, en goedkoop vast bellen.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Scherpe maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Tongeren. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • Overal in huis Wifi
 • Uiteenlopende entertainment pakketten
 • Lage prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert snelle internet tarieven in Limburg voor november 2021. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Onbeperkt surfen
 • TV-programma’s herbekijken
 • Transparante maandtarieven

Geldige prijzen internet & televisie in Haren (tarieven november 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van Televisie en internet in Haren? Het varieert gewoonlijk per situatie. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in aspecten zoals het internetbedrijf (Scarlet), soort internet (bijv. ADSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 180Mb/s), en extra’s (zoals. live pauzeren). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Haren kun je afsluiten vanaf €30 tot deal van €55. Vaak is een 3 in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Bekijk ook Scarlet alles in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Happy Time One
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 35 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Start Pack + TV + Smart+ 50
 • Base business fix pack 12
 • Telenet WIGO Business 4 GB


internet vergelijken haren

Veranderen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra je start met internet vergelijken in Haren is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Op deze pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Als je dat gedaan hebt kom je terecht in de objectieve internetvergelijker. Je ziet op deze plek exclusief de abonnementen van internet-providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw adres.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap kan je aanvinken welke services je wilt inkopen. Heb jij aan internet genoeg? Wil je ook TV kunnen kijken? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? In het geval je weet wat je zoekt kan je een stuk beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Verder is het misschien slim om extra zenderaanbod (denk dan aan Q-music TV) te selecteren. Ook kun je het nog concreter maken met services als uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt uiteen tussen de 45 mb/s tot wel 300 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van verscheidene elementen. Gebruik je internet alleen voor kleine activiteiten als bijv. surfen op het internet, filmpjes kijken, het nieuws lezen, e-mailen? Stream je regelmatig video’s via RTL Series of Youtube? Speel jij in je vrije tijd graag online games als Tomb Raider? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze internetvergelijker komt hier van pas! Selecteer ‘welke snelheid selecteren’? Op deze plek vertellen wij meer betreffende de minimale snelheid die past bij allerlei type gebruikers.

 4. Kosten providers vergelijken

  Op het moment dat jij het soort contract en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers zijn in de regel gefilterd op maandelijkse kosten. De goedkoopste aanbieder staat bovenaan. De eventuele promotie wordt verwerkt in het maandbedrag. Verscheidene providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, anderen bieden bijv. het eerst halve jaar een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Zodra jij gezien hebt wie de beste provider van Haren in november 2021 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je komt gelijk op de bestelpagina van deze provider. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Van internet provider veranderen? In veel gevallen verwerkt jouw nieuwe internetprovider de opzegging van het contract met de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Erg veel huishoudens kopen het goedkope triple play pakket. Bij dit contract krijg je vast bellen, digitale TV & internet van één aanbieder voor een vast bedrag in de maand. Deze dagen kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Lees verder over TéléSAT pakket.

 • Forse korting op de factuur
 • Inzicht in alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals bijvoorbeeld Geen kosten voor pauzeren pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat is allereerst afhankelijk van de internet postcodecheck. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer zie je welke internetaansluitingen er er allemaal zijn in jouw straat. Niet elk appartement heeft de mogelijkheid tot (coax) kabel en glasvezel. In algemene zin is de traditionele ADSL wel af te sluiten (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Alle 3 opties mogelijk? In dit scenario zijn de gewenste snelheid en de kosten factoren die je met name moet meenemen. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar gewoonlijk zijn de kosten wat hoger dan bij kabel of adsl. Bij kabel internet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar is ook een stuk slomer.

Wat is de snelste internet provider in Haren?

De maximale internetsnelheid is beschikbaar via een kabelaar of via glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 750 Mb p/s. Aanbieders als Scarlet, Telenet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Tongeren is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan veel nieuwe plannen om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters, modem/router) is zeer relevant. De getoetste snelheid kan per wijk en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een internet provider is een fluitje van een cent. In de regel regel je dit online. De grote providers (TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Dommel, SFR, Telenet, Orange, Scarlet) handelen dit onderling af. Vaak ook bekend als Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Misschien ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen november 2021

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2021 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. De klantenservice communiceert dit indien nodig. Via de webcare merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Is er in Haren traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Ontzettend veel factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Hierbij moet je denken aan de capaciteit van de kabels en de positie van de router voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. De trage verbinding kan ook te danken zijn aan software op laptops of telefoons of een router die niet ideaal is afgesteld. Een monteur kan eventueel worden ingevlogen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3700 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Haren

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Concreet: enorm snel up- en downloaden tot maar liefst 1Gb per seconde. In een toenemend aantal straten kan je internetten via fiber naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de gemeente Tongeren zijn er allerlei updates t.a.v. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor internetten via fiber heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wordt steeds betaalbaarder, en is niet veel duurder dan de kabel. Zulk soort packs zijn beschikbaar vanaf €37,5. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Haren af te sluiten is.

Voordelen Haren fiber internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: er zijn al providers met 1 gigabit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd actief
 • Even snel up- als downloaden
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Onbeperkt VDSL internet
 • Gratis Wifi-modem
 • Hoge welkomstkorting
telesat
 • Toonaangevende provider
 • Ruime keuze
 • Duidelijke tarieven
edpnet
 • Geen maximum aantal GB’s
 • Kundige klantenservice
 • Goede korting
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Moeiteloos overstappen
 • Combinatie-aanbieding
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Vaste lage prijs
 • Scherpe welkomstbonus
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Groot zenderaanbod
 • Voordeel op de factuur
SFR
 • Altijd volle snelheid surfen
 • Supersnel overstappen
 • Lage maandprijs
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Factuurkorting