Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Kolmont

Eenvoudig en snel internetproviders in Kolmont vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie abonnementen lijkt groter dan ooit. Van Orange tot Dommel, de juiste provider kiezen valt niet mee. Internethunter.be helpt jou met het kiezen. Vergelijk eenvoudigweg de geselecteerde operators en achterhaal het voordeligste internetaanbod passende bij jouw situatie. Binnen enkele minuten televisie, internet en bellen met zo’n alles in 1 pakket nemen? Dit is sterk in opkomst! Ook checkt men via onze vergelijker praktische info over thema’s als het kiezen van een internetsnelheid en hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18,5Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederEllo Mobile
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig flink wat internet operators in Kolmont die samen weer flink wat scherpe TV en internet abonnementen in november 2021 hebben. De speciale korting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een PS4 zijn meestal geen week hetzelfde. Met andere woorden, hoe bekijk je eenvoudig zo’n goedkoop en actueel TV + internet contract? Onze experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Geef eenvoudig de benodigde gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en kies voor het abonnement met de laagste tarieven. Onthoud: normaliterADSL-internet in Kolmont het voordeligste.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één internetaanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Voorkom dure add-ons zoals sportpakketten. Deze pakketten kosten je vaak erg veel geld.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Online kan je ontzettend veel kijken (bijvoorbeeld Youtube of Be TV).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Kolmont?

In Kolmont zijn diverse internet pakketten voorhanden. Populaire spelers zijn Scarlet, Proximus, Telenet of Base. Via ADSL of VDSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Kolmont beschikbaar zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk gemakkelijk de huidige internet providers in jouw wijk in november 2021. Erkende internet providers zijn Proximus, Orange of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Kolmont verstrekken betrouwbare losse internet pakketten, Televisie + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Aparte 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus faciliteert in Kolmont internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, en 100% installatiegarantie.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Opnames op afstand programmeren
 • Duidelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Tongeren. Betrouwbaar internet met een goede beoordeling.

 • Telenet Whoppa: meer voor minder
 • Live TV op 3G, 4G en Wifi
 • Aantrekkelijke maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met betrouwbare internet tarieven in Limburg voor november 2021. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • 1 maand gratis topboeketten
 • Scherpe korting

Prijzen internet & TV in Kolmont (tarieven november 2021)

Een goede vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van internet en TV in Kolmont? Dat verandert meestal per geval. De totaalprijs wordt bepaald door variabelen als je internetaanbieder (bijvoorbeeld Proximus), internet type (bijv. telefoonlijn), up/downloadsnelheid (bijv. 65Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. on demand films kijken). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Kolmont is beschikbaar vanaf €32,5 tot bedragen van €77,50. Veelal is het 3-in-1 abonnement het voordeligste. Bezoek de pagina: Telenet alles in 1.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Televisie + Crazy Call Large Advantage
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 35 + Internet Start Pack
 • Proximus Internet Start Pack + TV + Smart+ 50
 • Telenet WIGO unlimited
 • Proximus Office&Go Maxi + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken kolmont

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Kolmont is het aan te raden eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via internethunter.be moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daaropvolgend ga je automatisch door naar de snelste internetvergelijker. Je bekijkt hier alleen maar de internet-contracten van providers die leverbaar zijn in jouw wijk.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In de basis moet je uitzoeken wat je allemaal wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Of een deal inclusief TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer je jouw wensen duidelijk hebt kun jij zonder moeite de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daarbij kan het handig zijn om extra zenderaanbod (bijv. ABXplore) toe te voegen. Eveneens kun jij het nog concreter maken met uitbreidingen als online tv kijken, vooruitkijken, on demand films kijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat verder een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dit ligt ergens tussen 10 mb/s t/m 100 mb/s. Wat voor jou geschikt is, heeft te maken met veel elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen zoals o.a. filmpjes kijken, surfen op het internet, het weer bekijken, het nieuws lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Youtube of HBO? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Dark Souls? Betreft het een groot of klein gezin? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? De vergelijker assisteert je daarbij. Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier adviseren wij m.b.t. de ideale snelheid die wij aanraden voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Op het moment dat jij de gewenste diensten en maximale snelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De bedrijven zijn normaal gesproken gerangschikt op kosten per maand. Het pakket met de laagste prijs zie je dus direct staan. De eventuele promotie wordt verrekend in de maandtarieven. Verschillende internet providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, en een deel van de organisaties hebben het eerste half jaar een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap maken van provider

  Op het moment dat je hebt ontdekt wie de beste provider van Kolmont in november 2021 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Kies de blauwe knop, en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en verstuur het naar de provider. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je veranderen van aanbieder? In algemene zin faciliteert je betreffende internet-provider de opzegging van het contract middels de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Opvallend veel mensen neigen naar het handige triple play pakket. In dit product ontvang je vast bellen, digitale TV & internet van 1 partij tegen een vaste maandelijkse prijs. Deze dagen zien we ook 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Ook interessant: Orange pack.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle vragen rondom internet en TV
 • Combineren betekent gratis extraatjes als onder andere Pakket voor opnemen

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck. Door het invoeren van jouw postcode en huisnummer ontdek je welk type internet verbindingen actief zijn in jouw specifieke geval. Niet elke woning heeft de mogelijkheid tot glasvezel en (coax) kabel. Normaliter is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel beschikbaar (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb je keuze uit alles? In dat geval zijn snelheid van het internet en de maandelijkse kosten zaken die van belang zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in veel gevallen ligt de maandprijs iets hoger dan bij ADSL of (coax) kabel. In het geval van kabelinternet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is meestal het goedkoopste, maar ook trager dan andere opties.

Waar vind ik het snelste internet in Kolmont?

Het meest snelle internet komt binnen via Telet (kabel) of glasvezel. Op dit netwerk haal je snelheden tot wel 1Gb/s. Organisaties als Proximus, Scarlet en Telenetzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Tongeren is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er meerdere opdrachten voor de uitbreiding van glasvezel. De internetsnelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per woningblok nogal wisselen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 1 maand) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds makkelijker gemaakt. Steeds vaker fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers van ons land (Dommel, EDPnet, TV Vlaanderen, VOO, Scarlet, Telenet, Orange, Proximus) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak ook bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Uiteraard kan er ook een monteur bij je langskomen.

Actuele storingen november 2021

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. Ook in 2021 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel netwerk draaien soms uit op Telenet storingen. De klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via o.a. Twitter en Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Kolmont traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Diverse variabelen beïnvloeden de snelheid. Relevante factoren zijn: de aansluitingen (kabels) en de modem en router plekken in huis voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in tuin, garage of zolder kan je een wifi repeater of booster of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan liggen aan verouderde updates op je ipad of computer of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele monteur kan bij je thuis langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 3700 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Kolmont

Glasvezel is een hele dunne draad van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit resulteert in geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer wijken kan je internetten via fiber naast kabel en ADSL. Ook in en rondom de gemeente Tongeren zijn er meerdere updates rondom het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor fiber-internet moet je altijd aansluitkosten betalen en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds betaalbaarder, en de kosten worden steeds gunstiger. Packs als deze kan je al afsluiten vanaf €40. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Kolmont het overwegen waard is.

Voordelen Kolmont fiber internet
 • Het snelste internet van België: tot wel 1 Gbps
 • Zeer stabiel internet, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Je hebt veel te kiezen
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Met installatiehulp
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Gratis Wifi-modem
 • Lage maandprijs
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Alles-in-1 pakketten
 • Lage prijzen
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Ruime keuze
 • Maandelijks aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Overal altijd Live TV
 • Pakket voor elk budget
 • Aantrekkelijke korting
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Vaste lage prijs
 • Lage prijzen
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Handige monteursdienst
 • Combinatiekorting
orange
 • Spotgoedkoop vast bellen
 • Snel en betrouwbaar
 • Hoge welkomstbonus