Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Koninksem

Zonder problemen snel internetproviders in Koninksem vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie pakketten is werkelijk enorm. Van Scarlet tot en met Dommel, er is bijna té veel keuze. Wij helpen jou met het kiezen. Vergelijk snel de geselecteerde operators en achterhaal het aantrekkelijkste internetaanbod dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vandaag nog internet, tv en bellen binnen het alles in 1 pakket combineren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Eveneens lezen jullie via de internetvergelijker uitgebreide info over zaken als de internet postcodecheck en internetgebruik in de regio.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid41,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19Mb/s
Gemiddeld verbruik235GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederEVONet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel steeds meer internet operators in Koninksem die in totaal weer ontzettend veel voordelige TV en internet abonnementen in november 2021 hebben. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Philips Airfyer zijn meestal geen week hetzelfde. De vraag is: hoe check jijgemakkelijk een betaalbaar en stabiel internet + TV pakket? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Geef hierna de gevraagde gegevens in, bekijk de beschikbare providers en kies meteen het internet pakket die het laagst geprijsd is. Belangrijk: normaal gesproken is ADSL-internet in Koninksem voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij 1 provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor standaard gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem niet alle dure add-ons als onder andere premium zenderpakketten. Zulke kanalen maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sla een los TV-abonnement over. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld Youtube of VRT Net).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Koninksem?

In Koninksem zijn flink wat internet pakketten op de markt. Populaire spelers zijn Scarlet, Proximus, Telenet en Dommel. Door ADSL, de kabel (coax) en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Koninksem je kunt kiezen? Versterk je persoonlijk adres, en bekijk de beste of goedkoopste internetaanbieders in jouw postcodegebied in november 2021. Grote aanbieders van zijnternet zijn Telenet, SFR en Mobile Vikings. Internetaanbieders in Koninksem hanteren degelijke “internet-only” abonnementen, TV + internet abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Koninksem internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, inclusief gratis e-mailadres.

 • Proximus Tuttimus
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Goedkope tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met internet, tv en vaste telefonie via de traditionele kabel in Tongeren. Betrouwbaar internet met een goede beoordeling.

 • Optionele Speedboost
 • Meer dan 80 verschillende zenders
 • Transparante maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor complete internet tarieven in Limburg voor november 2021. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Het goedkoopste aanbod
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Overstapbonus

Huidige prijzen televisie & internet in Koninksem (tarieven november 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en TV in Koninksem? Dat varieert doorgaans per adres. De factuur kent z’n oorsprong in aspecten zoals de gekozen provider (Proximus), type internet (telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 1000Mb/s), en overige opties (bijv. on demand films kijken). Een goedkoop TV en internet pakket in Koninksem is er al voor €27,5 tot en met €45. Doorgaans is het 3-in-1 abonnement het voordeligste. Bezoek de pagina: TV Vlaanderen alles in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Comfort + TV + Telefonie Happy Time + Mobile
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 15 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + Easy+ 45
 • EDPnet VDSL Pro + Telephony
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart Team+ 50


internet vergelijken koninksem

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Koninksem is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. Via internethunter.be kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daarna wordt je doorgestuurd naar de snelste internetvergelijker. Je ziet in de internetvergelijker uitsluitend de internet-pakketten van aanbieders die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In de basis dien je te selecteren wat je precies wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Op het moment dat je dit voor jezelf helder hebt kun jij zonder moeite internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien kan het handig zijn om extra zenderaanbod (bijvoorbeeld Q-music TV) toe te voegen. Bovendien kan je kiezen voor diensten als online tv kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt uiteen tussen de 25 mb/s tot 450 mb/s. Wat je moet kiezen is gebonden aan uiteenlopende componenten. Passen jullie internet toe voor het standaard gebruik als o.a. het nieuws lezen, e-mailen, surfen op het internet, filmpjes kijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op RTL Series of Be TV? Ben jij liefhebber van online multiplayer games als Terraria? Zijn jullie met 2 personen of meer? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter.be assisteert je daarbij. Selecteer ‘welke snelheid kiezen’? Hier vertellen wij meer over de ideale snelheid die rijmt met uiteenlopende situaties.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Zodra jij de abonnementstypes en de snelheid van het internet geselecteerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-leveranciers worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. tarief per maand. Het voordeligste pakket voert de lijst aan. De maandelijkse acties en promoties zijn direct berekend in het maandbedrag. Meerdere bedrijven stunten met een bepaalde welkomstkorting, of geven iets anders weg. Zij hanteren de eerste paar maanden een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Koninksem in november 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Completeer het bestelformulier en verstuur het naar de provider. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? Doorgaans regelt de aankomende provider de opzegging van het contract via de overstapservice.


De pluspunten van een Internet Pack met digitale TV en bellen

Plenty inwoners willen het speciale triple play pakket. In dit pakket heb jij de beschikking over internet, vast bellen en digitale TV van één dienstverlener voor één transparant tarief. Momenteel zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Lees verder over Proximus pack.

 • Korting op je factuur
 • 1 heldere factuur per maand
 • Je hebt te maken met 1 provider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten als Gratis wifi booster

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

In eerste plaats hangt dit af van de internet postcodecheck. Op basis vanjouw adresgegevens ontdek je welke soorten aansluitingen er allemaal zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder mens kan abonnementen kiezen op basis van kabel of glasvezelinternet. In de regel is connectie via ADSL wel beschikbaar (als er nog geen glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? Dan zijn de benodigde snelheid en het budget factoren die van belang zijn. Het glasvezel netwerk is snel, maar standaard betaal je wel wat meer dan bij andere opties. Wanneer je kiest voor de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke provider heeft het snelste internet in Koninksem?

Het allersnelste internet krijg je via glasvezel of de kabel. Hiermee bereik je snelheden tot 500 Mb p/s. Partijen als Scarlet, Telenet & Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Tongeren kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zijn er regelmatig nieuwe projecten om glasvezel verder uit te breiden. De hoogte van de snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, wifi-repeaters, modem/router) moet je niet onderschatten. De minimum snelheid kan per huis en moment veranderen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (na 12 maanden)mag je overstappen van provider. Veranderen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. De grote providers (VOO, EDPnet, Dommel, TéléSAT, Telenet, Scarlet, Proximus, Orange) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Werkzaamheden & storingen november 2021

Vandaag zien we geen grote storingen. Ook in 2021 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel-netwerk monden soms uit in Telenet storingen. De klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via sociale kanalen als Facebook kom je er heel snel achter dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Koninksem traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Veel aspecten bepalen de snelheid. Je kunt denken aan de (UTP) kabel klasse en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in tuin, garage of zolder kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-antenne gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan updates op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een speciale installateur kan op afspraak langskomen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3700 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Koninksem

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Op die manier bereik je geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer plaatsen in België is fiber internet beschikbaar samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de omgeving Tongeren zijn er verscheidene projecten rondom het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk de kosten van het pakket. Deze vorm van internet wordt steeds goedkoper, en het kan prima concurreren met de kabel. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Koninksem tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Koninksem fiber internet
 • Ongelofelijk snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, je zit nooit zonder
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Er is keuzevrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke tarieven
telesat
 • Altijd lage prijs
 • 100% installatiegarantie
 • Transparante tarieven
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Transparante tarieven
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Goedkoop en straf internet
 • Pakket-aanbieding
TV-vlaanderen
 • Hoge downloadsnelheid tot 100 Mbit
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Overstapkorting
voo
 • Meer vermogen, meer vrijheid
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Goede welkomstkorting
SFR
 • Incluief SFR Box
 • Vaste lage prijs
 • Pakketkorting
orange
 • Beste van internationale sport
 • Supersnel vast internet
 • Combinatie-voordeel