Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lauw

Snel direct alle de internetproviders in Lauw vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie contracten is werkelijk enorm. Variërend van Orange tot en met Belgian Telecom, een keuze maken wordt steeds lastiger. Deze website helpt jou met vergelijken! Vergelijk eenvoudigweg alle Belgische operators en vind het voordeligste internetpakket passende bij jouw situatie. Wil jij internet, televisie en bellen met het alles-in-1 pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Bovendien verzamel je via onze vergelijker waardevolle informatie over thema’s zoals de overstapservice of tips om traag internet op te lossen.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid42Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederMobile Vikings
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment meer en meer internet operators in Lauw die bij elkaar opgeteld weer tientallen soorten goedkope TV en internet abonnementen in november 2021 presenteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een weekendje weg wisselen elkaar snel af. Op welke wijze vind jijsimpel zo’n scherp geprijsd en goed TV + internet abonnement? Onze experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Geef moeiteloos de benodigde gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en ga simpelweg voor het internet abonnement waar jij het voordeligste bent. Belangrijk: normaal gesproken is ADSL-internet in Lauw het meest goedkoop.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één aanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Voorkom dure add-ons zoals onder andere extra betaalde kanalen. Dergelijke extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (dat kan bijv. zijn Youtube of Netflix).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Neem elk jaar de actuele prijzen door en onderzoek of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Lauw?

In Lauw zijn verschillende internet pakketten voorhanden. Onder andere Scarlet, Proximus, Telenet of VOO. Door ADSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Lauw mogelijk zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk gemakkelijk de aanwezige internetproviders in jouw omgeving in november 2021. Erkende aanbieders van zijnternet zijn VOO, TV Vlaanderen en EVONet. Internetaanbieders in Lauw voeren betrouwbare “internet-only” abonnementen, Internet + TV pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus levert in Lauw internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, vaak als beste getest.

 • Gratis wifi-hotspots
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je Tv, internet en vaste telefonie middels kabelverbinding in Tongeren. Goede snelheden, met een lage instapprijs.

 • Voor een Telenet Klantenprijs
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Aantrekkelijke korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je scherpe internet tarieven in Limburg voor november 2021. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Onbeperkt vast bellen ’s avonds
 • Geen film of sportwedstrijd missen
 • Korting bij 1 jaar

Actieprijzen internet + TV in Lauw (tarieven november 2021)

Een goede vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een tv en internet pakket in Lauw? Het varieert meestal per klant. De hoogte van de factuur wordt opgebouwd door o.a. de provider (zoals VOO), internet type (bijv. coax-kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 90Mb/s), en eventuele uitbreidingen (bijv. uitzending gemist). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Lauw vind je al vanaf €25 tot en met €90. Normaliter is alles-in-1 het voordeligste. Check ook alles over TéléSAT alles in 1.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 10 + Internet + Digitale TV
 • Proximus Generation MTV 15 + Internet Comfort + Belgacom TV
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Smart 35 + Internet Maxi Pack
 • Base Mobile 3 + business fix pack 12
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart+ 30


internet vergelijken lauw

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Lauw is het cruciaal eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via internethunter.be voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Als je dat gedaan hebt zit je midden in de vergelijker van internet pakketten. Je vindt op deze plek exclusief de internet-contracten en providers die ook echt actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Nu kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Liever met een TV-abonnement? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? In het geval je dit bepaald hebt voor jezelf kan je veel specifieker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarbij bieden wij je de optie om specifieke zenderpakketten (bijv. Nick Jr.) te selecteren. Daarnaast kan jij kiezen voor extra’s als online tv kijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien belangrijk is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 15 mb/s tot 150 mb/s. Wat je moet kiezen is gebonden aan veel aspecten. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het basisgebruik zoals o.a. het weer bekijken, het nieuws lezen, filmpjes kijken, e-mailen? Kijk je veel video-content via bijv. VRT Net of RTL Series? Houd je van online spelletjes als Planescape: Torment? Zijn jullie met 2 personen of meer? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze internetvergelijker biedt ondersteuning! Selecteer de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies over de mogelijke snelheid die rijmt met uiteenlopende situaties.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij het soort contract en de minimale snelheid hebt ingevoerd wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De aanbieders zijn normaliter gerangschikt op prijs in € p/maand. De voordeligste internet provider zul je altijd bovenaan zien. Een speciale promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Enkele leveranciers werken met een eenmalige korting, andere aanbieders verwerken bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Vanaf dat je berekend hebt wie de beste provider van Lauw in november 2021 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op de bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul de gevraagde gegevens in en dien jouw aanvraag in. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je veranderen van leverancier? In veel gevallen regelt de geselecteerde leverancier dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Een groot aantal consumenten bestellen het handige triple play abonnement. In dit pakket heb jij de beschikking over vast bellen, digitale TV en internet van één leverancier voor een vaste maandprijs. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Actueel: Scarlet pack.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals onder andere Gratis toegang tot WifiSports

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck op onze website. Door het invoeren van jouw postcode en huisnummer zie jij welke soorten verbindingen actief zijn in jouw specifieke geval. Niet elke woning kan zomaar overstappen op glasvezelinternet en kabel. Doorgaans is connectie via ADSL wel af te sluiten (of er moet al glasvezel liggen). Kan jij alle 3 ontvangen? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en het budget onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is de snelste optie, maar normaal gesproken ook iets duurder vergeleken met de kabel of ADSL. Voor verbindingen via de coax-kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Wat is de snelste internet provider in Lauw?

De maximale internetsnelheid krijg je via een kabelaar of via glasvezel. Daarmee bereik je snelheden tot 500 Mb p/s. Dienstverleners als Telenet, Proximus en Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Tongeren is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel starten er meer en meer nieuwe plannen om de glasvezel-adoptie te versnellen. De behaalde snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De actuele snelheid kan per buurt ontzettend fluctueren.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer je huidige contract niet meer geldig is (binnen 1 maand) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. Gewoonlijk kan je dat online regelen. De grote providers (TéléSAT, EDPnet, VOO, Dommel, Telenet, Orange, Proximus, Scarlet) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Soms is er ook een monteur beschikbaar.

Veel voorkomende storingen november 2021

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. In 2021 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabel netwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via de webcare merk je het snelste dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Lauw traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Verscheidene variabelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Controleer altijd het type netwerkkabel en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan programma’s op laptops of telefoons of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele adviseur kan langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3700 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Lauw

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dat betekent een enorm hoge snelheid tot 750 Mb per seconde. In flink wat straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom de gemeente Tongeren zijn er interessante plannen voor het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor internet via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk het maandelijkse tarief. Internetten via glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Dergelijke packs zien we al terug vanaf €32,5. Vul de postcodecheck in, en kom erachter of glasvezel internet in Lauw het overwegen waard is.

Voordelen Lauw fiber internet
 • Verwonderlijk snel internet: er zijn al providers met 1000 mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, je zit nooit zonder
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Onbeperkt downloaden
 • 100% installatiegarantie
 • Duidelijke prijzen
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Betaalbaar en snel
 • Transparante tarieven
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Diverse pakketten
 • Aantrekkelijke maandprijs
TV-vlaanderen
 • Altijd toegang tot TV kijken
 • Met installatiehulp
 • Lage maandtarieven
voo
 • Tal van opties
 • Vaste lage prijs
 • Goede welkomstkorting
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Ruim aanbod
 • Combinatie-aanbieding
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Gratis Wifi-modem
 • Transparante maandtarieven