Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mal

Snel direct alle alle internetproviders in Mal vergelijken? Het aantal internet en tv contracten is werkelijk enorm. Je kunt denken aan Scarlet t/m TéléSAT, een keuze maken wordt steeds lastiger. Wij helpen met objectief vergelijken. Vergelijk direct alle Belgische operators en vindt zo het goedkoopste internetpakket dat aansluit op jouw verbruik en wensen. Lekker makkelijk tv, bellen en internet met een alles in 1 pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarnaast verzamel jij op Internethunter.be praktische info over items als ADSL en tips voor goedkoper internet.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid42,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€61,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment best veel internet operators in Mal die opgeteld weer gigantisch veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in november 2021 mogen aanbieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een PS4 wisselen iedere maand weer enorm. Hoe achterhaal jijgemakkelijk zo’n betaalbaar en stabiel internet + TV contract? Wij van Internethunter.be helpen jou met het vergelijken van prijzen. Voer hierna de gevraagde gegevens in, doorzoek de verschillende providers en zoek het internet contract met de laagste prijs. Let op: in de regel is ADSL-internet in Mal het goedkoopste.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Combineer meerdere diensten bij één provider. (Lees direct verder over het Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem niet alle dure add-ons zoals bijv. thema pakketten. Zulke kanalen zijn duurder dan je denkt.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. On-demand is er veel aanbod (onder andere Netflix of RTL Series).
 5. Ga altijd vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Mal?

In Mal zijn er behoorlijk veel internet pakketten aanwezig. Je kunt denken aan Telenet, Scarlet, Proximus en EDPnet. Via ADSL of VDSL, de coax-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Mal actief zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk online de aanwezige leveranciers in jouw postcodegebied in november 2021. Grote aanbieders van zijnternet zijn Scarlet, SFR en Mobile Vikings. Internetaanbieders in Mal verschaffen uitstekende pakketten met alleen internet, Televisie + internet abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus biedt in Mal internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, via een betrouwbaar netwerk.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Transparante prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert TV, internet + bellen door de kabel (coax) in Tongeren. Betrouwbaar internet met een goede beoordeling.

 • Alles voor een vaste prijs per maand
 • Divers entertainment aanbod
 • Goede welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor november 2021. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • De laagste prijs
 • Probleemloos opnemen of herbekijken
 • Lage tarieven

Geldige prijzen televisie & internet in Mal (tarieven november 2021)

Het is een boeiende vraag: wat zijn momenteel de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Mal? Dat verschilt normaliter per gebruiker. De nota komt tot stand door elementen als de gekozen provider (denk aan Proximus), levering (denk aan glas), snelheid van het internet (bijv. 45Mb/s), en de aanvullende diensten (bijv. on demand TV kijken). Een goedkoop internet en TV pakket in Mal is er vaak al vanaf €32,5 tot bedragen van €77,50. In de regel is alles-in-1 de goedkoopste optie. Bekijk ook VOO alles in 1.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Telefonie + Televisie + Crazy Call Large Advantage
 • Proximus Pack Telefonie No Limit + Smile 35 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Favorite 35 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + Smart+ 25
 • Telenet Fiber 200 + FreePhone Europe
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken mal

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Mal is het goed snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Nadien zit je midden in de vergelijker van internet pakketten. Je checkt daar alleen maar de internet-contracten van leveranciers die leverbaar zijn op jouw postcode.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  In de basis kan jij een selectie maken uit welke diensten je precies nodig hebt. Puur voor internet? Liever met een TV-abonnement? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Zodra je dit bepaald hebt voor jezelf kun je gerichter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarbij geven we jou de tools om bepaalde HD-zenders (bijvoorbeeld VOOsport 1) te nemen. Ook kun je wensen doorgeven m.b.t. services als begin gemist, uitzending gemist, extra zenderpakketten.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dit ligt ergens tussen 40 mb/s tot wel 100 mb/s. De te kiezen snelheid is gebonden aan diverse onderdelen. Passen jullie internet toe voor het standaard gebruik als bijvoorbeeld het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken, filmpjes kijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Youtube of Pathé TV? Spelen huisgenoten populaire games als Command & Conquer: Red Alert 2? Ben je alleen of met een heel gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter kan hierin helpen! Klik op de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de mogelijke snelheid die goed is voor kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  In het geval je de gewenste diensten en de internetsnelheid doorgevoerd hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De aanbieders zijn normaal gesproken gesorteerd op prijs. De voordeligste aanbieder komt als eerste naar voren. De eventuele promotie wordt verwerkt in het maandbedrag. Sommige aanbieders hanteren een concrete welkomstpremie, andere aanbieders bereken de eerste maanden van het contract een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen van internetprovider

  Wanneer jij achterhaald hebt wie de beste provider van Mal in november 2021 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en maak de aanvraag definitief. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Wil je veranderen van provider? In algemene zin regelt jouw betreffende internet provider het volledige overstap traject door gebruik te maken van de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Plenty woningeigenaren bestellen het speciale triple play abonnement. In dit product heb jij vast bellen, internet & digitale TV van 1 aanbieder tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Bekijk ook SFR pack.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Een aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als o.a. €5,00 korting op de thuis factuur

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor gebruik je de internet postcodecheck. Door het invoeren van postcode + huisnummer zie je welke soorten aansluitingen voorhanden zijn voor jouw situatie. Niet elke woning heeft de mogelijkheid tot glasvezelinternet en kabel. Gewoonlijk is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel af te sluiten (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? Dan zijn gewenste snelheid en de hoogte van de kosten onderdelen die vooral belangrijk zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar meestal betaal je wel wat meer vergeleken met ADSL en Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke provider heeft het snelste internet in Mal?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met de kabel (coax), of glasvezel. Hiermee download je met wel 500Mb. Organisaties als Proximus, Telenet & Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Tongeren zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel starten er meerdere nieuwe opdrachten voor de aanleg van glasvezel. Bekijk ook . De maximum snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (wifi-repeaters, netwerkkabels, modem/router) moet je niet onderschatten. De snelheid die uit een speedtest komt kan per woning nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Als jouw abonnementstermijn is verstreken (na 12 maanden)kun je verlengen of overstappen. Veranderen van provider is tegenwoordig niet moeilijk. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. De grootste providers van België (EDPnet, VOO, TéléSAT, Dommel, Orange, Scarlet, Proximus, SFR) handelen dit onderling af. Vaak ook bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht is er ook een monteur beschikbaar.

Werkzaamheden & storingen november 2021

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In heel 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabel netwerkzorgen mogelijk voor Telenet storingen. De provider in kwestie ligt dit vaak per mail kort toe. Via Facebook en Twitter merk je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Mal traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Diverse dingen hebben hier invloed op. Relevante factoren zijn: de netwerkkabels die je gebruikt en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in de garage, op zolder of in de tuin kan je een Wifi Booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door applicaties op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een eigen monteur kan eventueel worden ingevlogen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3700 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Mal

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Op die manier bereik je supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer plaatsen in België kan je kiezen voor fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de gemeente Tongeren zijn er verscheidene acties voor het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor internetten via fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €37,5. Open de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Mal actief is op je postcode.

Voordelen Mal fiber internet
 • Verbluffend snel internet: oplopend tot 1 gigabit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, weinig kans op storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Volledige vrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Aantrekkelijke maandprijs
telesat
 • Gevestigde naam in België
 • Ruime keuze
 • Aantrekkelijke tarieven
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Uitstekende klantenservice
 • Hoge korting
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke korting
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Vaste lage prijs
 • Transparante tarieven
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Diverse pakketten
 • Pakket-aanbieding
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Zelf pakket samenstellen
 • Transparante tarieven
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Met gratis Wifi modem
 • Combinatiekorting