Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Neerrepen

Moeiteloos en snel de internetproviders in Neerrepen vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv abonnementen is bijzonder groot. Van Scarlet tot aan TV Vlaanderen, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk moeiteloos de Vlaamse / Waalse operators en bekijk het beste of goedkoopste internetaanbod passende bij jouw situatie. Lekker makkelijk televisie, bellen en internet in een alles in 1 pakket bundelen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast tref jij op deze pagina uitgebreide informatie over thema’s zoals glasvezel en tips voor goedkoper internet.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20,5Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€62,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik meer en meer internet operators in Neerrepen die bij elkaar weer nogal wat goedkope TV en internet abonnementen in november 2021 kunnen aansluiten. De speciale korting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Bosch boormachine kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Hoe bekijk jijmoeiteloos zo’n betaalbaar en betrouwbaar abonnement voor TV + internet? Deze website helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef hierboven jouw eigen gegevens in, bekijk de aanwezige providers en zoek het pakket die het goedkoopste is. Let op: in veel gevallen is ADSL-internet in Neerrepen financieel het aantrekkelijkste.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons zoals bijv. premium zenderpakketten. Deze uitbreidingen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (bijv. VRT Net of Youtube).
 5. Ga altijd vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en bekijk zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Neerrepen?

In Neerrepen zijn allerlei internet pakketten aanwezig. Zoals Scarlet, Telenet, Proximus en Dommel. Middels ADSL, de coaxkabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Neerrepen actief zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk direct de meest populaire aanbieders van internet in jouw omgeving in november 2021. Veel gekozen aanbieders zijn VOO, TV Vlaanderen en Billi. Internetaanbieders in Neerrepen hanteren degelijke losse internet contracten, Televisie + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Extra 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met een quad play abonnement is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus biedt in Neerrepen internet en TV. Glasvezel, VDSL2, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Gratis wifi-hotspots
 • Altijd TV kijken via de App
 • Transparante prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, bellen en televisie via de kabel in de gemeente Tongeren. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • Optionele Speedboost
 • Pauzeren en herbekijken
 • Scherpe prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor november 2021. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Internet toegankelijk voor iedereen
 • De leukste zenderpakketten
 • Aantrekkelijke maandtarieven

Huidige prijzen internet en televisie in Neerrepen (tarieven november 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn in november 2021 de tarieven van een tv en internet pakket in Neerrepen? Het varieert logischerwijs per geval. De prijs per maand komt tot stand door variabelen als de gekozen provider (zoals TéléSAT), type internet (coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 30Mb/s), plus eventuele extra’s (zoals. begin gemist). Een goedkoop TV en internet abonnement in Neerrepen is er vaak al vanaf €22,5 tot contracten van €80. In de regel is het 3-in-1 abonnement het voordeligste. Bezoek de pagina: Orange verbinding.

Populaire pakketten
 • EDPnet TV Vlaanderen + enough internet + telephony
 • Proximus Pack Telefonie No Limit + Smile 35 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Classic + Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + TV + Smart+ 50
 • Proximus Internet + TV + Mobile 20 GB
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 40

Plaatsen in deze omgeving

internet vergelijken neerrepen

Veranderen van TV en internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Neerrepen is het essentieel snel de internet postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Nadien wordt je doorgestuurd naar de internet-vergelijker. Je vindt in de tool alleen maar de internet-abonnementen van internetproviders die verkrijgbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een abonnement kiezen

  In de basis mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? In het geval je weet wat je zoekt kun jij zonder moeite alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarnaast bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (bijv. Q2) aan te klikken. Tevens kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met producten en software als online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat daarna relevant is: hoe snel moet het internet zijn? Dat loopt uiteen tussen de 15 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat een goede snelheid is, is afhankelijk van een aantal onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de standaard toepassingen zoals o.a. mail checken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken? Stream je regelmatig video’s via VRT Net of Pathé TV? Houd je van multiplayer games als Grand Theft Auto 5? Heb je een groot of klein huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter biedt hiervoor uitkomst. Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier adviseren wij m.b.t. welke internetsnelheid die rijmt met allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  In het geval je het type pakket en maximale snelheid gekozen hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De organisaties zijn in de regel gerankt op maandelijkse kosten. De voordeligste internet provider komt als eerste naar voren. De maandelijkse acties en promoties zijn verrekend in de maandtarieven. Enkele internetproviders bieden een vaste korting, of geven iets anders weg. Zij geven bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als jij gezien hebt wie de beste provider van Neerrepen in november 2021 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en verstuur de aanvraag. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Meteen veranderen van internet provider? Steeds vaker regelt je aanstaande internet provider dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Opvallend veel woningeigenaren kiezen voor het speciale triple play pakket. Bij zo’n abonnement heb je digitale TV, vast bellen en internet van één dienstverlener tegen een vaste maandelijkse prijs. Hedendaags kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Klik door naar Telenet pack.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een contactpersoon voor advies over internet & televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s als o.a. MB’s uitwisselen met vrienden en familie

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck die je al gedaan hebt. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer ontdek jij welke mogelijkheden voorhanden zijn in jouw specifieke geval. Niet ieder mens kan profiteren van kabel en glasvezelinternet. Vaak is de traditionele ADSL wel ter beschikking (of er moet al glasvezel liggen). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn snelheid van het internet en het budget zaken die van belang zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar gewoonlijk praten we ook over hogere bedragen als je het afzet tegen ADSL en Kabel. In het geval van kabelinternet is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is meestal de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is de snelste internet provider in Neerrepen?

De hoogste internetsnelheid krijg je via de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier kan je up/downloaden tot wel 500 Mb p/s. Organisaties als Scarlet, Proximus en Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Tongeren beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel beginnen er regelmatig nieuwe initiatieven om glasvezel verder uit te breiden. De feitelijke snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (modem/router, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

In het geval dat jouw abonnementstermijn is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet pakket wordt steeds makkelijker gemaakt. Normaal gesproken handel je dat zelf online af. De grote providers (TV Vlaanderen, Dommel, VOO, TéléSAT, Scarlet, Orange, Telenet, Proximus) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. We noemen dit ook wel Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Wellicht kun je gebruik maken van installateurs.

Onderhoud & storingen november 2021

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het coax kabelnetwerk draaien soms uit op een storing bij Telenet. Jouw provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via sociale media achterhaal je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Neerrepen traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Verschillende dingen hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem bijvoorbeeld het type netwerkkabel en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in garage of tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op je PC, tablet of telefoon of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale specialist kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3700 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Neerrepen

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dat betekent een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In veel straten bestaat er de optie tot fiber internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook nabij Tongeren zijn er allerlei updates aangaande de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor fiber-internet geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het ‘glasnetwerk’ is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en het kan prima concurreren met de kabel. Packs als deze kan je al nemen vanaf €45. Ga aan de slag met de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Neerrepen af te sluiten is.

Voordelen Neerrepen fiber internet
 • Opmerkelijk snel internet: er zijn al providers met 1 gigabit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder problemen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Je hebt veel te kiezen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Supergoedkoop bellen
 • Goedkope maandprijs
telesat
 • Gratis wif-modem
 • Supergoedkoop bellen
 • Scherpe prijzen
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Supergoedkoop bellen
 • Goede welkomstkorting
dommel
 • Goedkoop internationaal bellen
 • Goedkoop en straf internet
 • Goedkope tarieven
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Betrouwbaar en snel
 • Factuurkorting
voo
 • Tal van opties
 • Verschillende pakketten
 • Combinatiekorting
SFR
 • Eerste maand gratis
 • Groot zenderaanbod
 • Korting bij 1 jaar
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Supersnel overstappen
 • Transparante maandprijs