Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Nerem

Op je gemak alle alle internetproviders in Nerem vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv contracten is vrij groot. Dat gaat van Telenet tot aan TV Vlaanderen, er is veel te kiezen. Onze internet-vergelijker helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gelijk de Vlaamse / Waalse operators en vind het aantrekkelijkste internet abonnement dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje. Wil jij internet, bellen en televisie in zo’n alles in één pakket aansluiten? Ook dat is mogelijk! Daarnaast verzamel je op onze website belangrijke info over thema’s zoals 3-in-1 pakketten en vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid43,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21Mb/s
Gemiddeld verbruik275GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags opvallend veel internet operators in Nerem die bij elkaar opgeteld weer enorm veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in november 2021 mogen aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een iPad zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke wijze achterhaal jijeenvoudig zo’n scherp geprijsd en betrouwbaar pakket voor TV + internet? Internethunter helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Geef hierna jouw gegevens in, vergelijk de verschillende providers en selecteer het internet + tv pakket met de laagste prijs. Tip: normaal gesproken is ADSL-internet in Nerem voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Voeg alle diensten samen bij één aanbieder. (Lees direct verder over het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure onnodige extra’s als onder andere thema pakketten. Zulke kanalen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Via internet kun je bijna alles kijken (populair zijn o.a. RTL Series of VRT Net).
 5. Stop niet met vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking om te zien of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Nerem?

In Nerem zijn allerlei internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan Scarlet, Telenet, Proximus en Orange. Via ADSL of VDSL, de standaard kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Nerem voor jou mogelijk zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal alle actuele aanbieders van internet in jouw regio in november 2021. Relevante internetaanbieders zijn Scarlet, Dommel of Billi. Internetaanbieders in Nerem hanteren betrouwbare losse internet pakketten, Televisie + Internet pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus levert in Nerem internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Overstapbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, bellen en televisie door de kabel (coax) in Tongeren. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • Gratis installatie
 • Overal TV met Yelo Play
 • Transparante maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt complete internet tarieven in Limburg voor november 2021. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Alle populaire zenders kijken
 • Goede welkomstkorting

Prijzen televisie + internet in Nerem (tarieven november 2021)

Het is een boeiende vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Nerem? Dat schommelt doorgaans per geval. De prijs per maand wordt bepaald door onder andere de gekozen provider (bijv. SFR), internet type (denk aan glas), maximale internetsnelheid (bijv. 20Mb/s), en de aanvullende diensten (bijv. videotheek thuis). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Nerem vind je al vanaf €35 tot en met €62,50. Normaliter is alles-in-1 de voordeligste optie. Actueel: Proximus verbinding.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Televisie + Crazy Call Small Advantage
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 35 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Smart+ 50
 • Telenet Express Digipack
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Mobile XL 20

Steden in deze omgeving

internet vergelijken nerem

Veranderen naar een andere internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Nerem is het cruciaal direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Dan kom je terecht in de vergelijker. Je vindt hier alleen maar de pakketten van leveranciers die ook echt actief zijn op jouw postcode.

 2. Een type abonnement selecteren

  Nu geef je aan hoe jouw pakket er uit moet zien. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En moet er ook een huistelefoon bij? Zodra je weet wat je wilt kan je veel specifieker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daarnaast is het misschien slim om bepaalde HD-zenders (denk aan BVN) erbij te nemen. Ook kun je het nog concreter maken met diensten als vooruitkijken, online tv kijken, on demand films kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat tevens belangrijk is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt van 25 mb/s t/m 350 mb/s. De ideale snelheid kies je op basis van diverse aspecten. Passen jullie internet toe voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld het weer bekijken, surfen op het internet, filmpjes kijken, e-mailen? Stream je regelmatig video’s via RTL Series of Pathé TV? Spelen huisgenoten online gaming avonturen als Command & Conquer: Red Alert 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De internet provider vergelijker geeft advies! Selecteer de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info aangaande welke internetsnelheid die wij adviseren voor kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  Indien jij de gewenste diensten en de gewenste snelheid hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De internet providers zijn veelal gerankt op maandelijkse kosten. De provider met de laagste prijs zie je als eerste. De maandelijkse acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Een hoop providers hanteren een cashback bij overstappen, andere aanbieders bieden bijvoorbeeld de eerste maanden een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap maken van provider

  Als jij berekend hebt wie de beste provider van Nerem in november 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer je prive gegevens in en verstuur het naar de provider. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Wil je veranderen van provider? Steeds vaker regelt jouw betreffende internet provider de opzegging van de actuele contracten door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Flink wat bewoners bestellen het goedkope triple play pakket. Bij zo’n abonnement heb jij vast bellen, digitale TV en internet van één aanbieder waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit ogenblik zien we ook 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Ook interessant: TV Vlaanderen pack.

 • Korting op je factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s als o.a. Een extra tv-pakket naar keuze

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck die je al gedaan hebt. Door het invullen van postcode + huisnummer vind jij welke mogelijkheden af te sluiten zijn voor jouw situatie. Niet elk huis kan profiteren van kabel & glasvezelinternet. Veelal is ADSL/VDSL wel beschikbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Alle 3 opties mogelijk? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en het budget factoren die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in veel gevallen ook wat kostbaarder in vergelijking met ADSL en de kabel. Bij internet via de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is vrijwel altijd het laagst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Nerem?

De maximale internetsnelheid ontvang je via de kabel (coax), of glasvezel. Daarmee Up- en download je tot 750Mb. Leveranciers als Scarlet, Telenet & Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Tongeren zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel zijn er meer en meer plannen om glasvezel verder uit te breiden. De maximum snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de randapparatuur (modems, routers, datakabels) speelt een belangrijke rol. De maximale snelheid kan per wijk en tijdstip afwijken.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Steeds vaker handel je dat zelf online af. De grote providers (TéléSAT, Dommel, TV Vlaanderen, EDPnet, Telenet, Proximus, SFR, Orange) werken met elkaar samen. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Soms is er ook een monteur beschikbaar.

Reparaties & storingen november 2021

Op dit moment is er geen grootschalige storing. Tijdens sommige periodes in 2021 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit kan resulteren in een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk zorgen mogelijk voor Telenet storingen. Een medewerker van de klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via de sociale kanalen wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Nerem traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Nogal wat aspecten beïnvloeden de internetsnelheid. Hierbij moet je denken aan de netwerkkabels die je gebruikt en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage/zolder/tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op telefoons en laptops of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen specialist kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3700 en stap online over

Glasvezel vergelijken Nerem

Glasvezel is een haardunne vezel die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit resulteert in een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb/s. In een toenemend aantal omgevingen zien we de optie van fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in Tongeren zijn er interessante initiatieven ten aanzien van het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs als deze zijn beschikbaar vanaf €40. Vul de postcodecheck in, en bekijk of glasvezel internet in Nerem af te sluiten is.

Voordelen Nerem fiber internet
 • Opmerkelijk snel internet: dit kan oplopen tot 1 Gb p/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, minder problemen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Eenvoudig overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Makklijk overstappen
 • Lage tarieven
edpnet
 • Geen starttarief per gesprek
 • Voordelig vast internet
 • Aantrekkelijke tarieven
dommel
 • Verbind tot 6 telefoontoestellen
 • Moeiteloos overstappen
 • Overstapbonus
TV-vlaanderen
 • Hoge downloadsnelheid tot 100 Mbit
 • Betrouwbaar en snel
 • Pakketkorting
voo
 • Meer vermogen, meer vrijheid
 • Handige monteursdienst
 • Combinatie-aanbieding
SFR
 • Gratis installatie
 • Kundige klantenservice
 • Lage maandtarieven
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Gratis overstappen
 • Goede korting