Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Sluizen

Zelf snel alle internetproviders in Sluizen vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie abonnementen is enorm. Dit loopt van Telenet tot en met EDPnet, er is veel te kiezen. Internethunter.be helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk direct de Vlaamse / Waalse operators en achterhaal het beste of goedkoopste internetpakket dat matcht met jouw internetgebruik. Meteen bellen, internet en televisie met zo’n alles in 1 pakket aansluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Vervolgens check jij op deze pagina belangrijke informatie over items als overstappen van internet aanbieder en vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid31Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23,5Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederUnited Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik erg veel internet operators in Sluizen die in totaal weer een hele hoop goede en betaalbare TV en internet abonnementen in november 2021 kunnen aansluiten. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Philips Airfyer wisselen elkaar snel af. De vraag is: hoe check jijeenvoudig zo’n voordig en betrouwbaar contract voor TV + internet? Onze experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer moeiteloos je persoonlijke gegevens in, vergelijk de diverse providers en selecteer het internet pakket met het laagste tarief. Tip: in veel gevallen is ADSL-internet in Sluizen het goedkoopste.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Voeg alle diensten samen bij één leverancier. (Klik door naar het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Ga niet blind voor dure extra’s zoals o.a. speciale premium kanalen. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (dat kan bijv. zijn RTL Series of Be TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en bekijk zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Sluizen?

In Sluizen zijn meerdere internet pakketten die je kunt kiezen. Populaire spelers zijn Telenet, Proximus, Scarlet en TéléSAT. Via ADSL of VDSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Sluizen voor jou mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en ontdek alle huidige internetaanbieders in jouw postcodegebied in november 2021. Grote internet providers zijn VOO, Orange en EVONet. Internetaanbieders in Sluizen verstrekken relevante contracten voor los internet, Televisie + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Middels quad play constructies is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Sluizen internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en een prima klantenservice.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Goedkope maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in Tv, internet en vaste telefonie via de traditionele kabel in Tongeren. Prima voorwaarden, met een lage instapprijs.

 • Optionele Speedboost
 • TV op alle schermen
 • Duidelijke prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert betrouwbare internet tarieven in Limburg voor november 2021. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Internet toegankelijk voor iedereen
 • TV kijken in hoogste kwaliteit
 • Transparante maandprijs

Huidige prijzen internet en televisie in Sluizen (tarieven november 2021)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn vandaag de dag de tarieven van internet en Televisie in Sluizen? Het schommelt vaak per adres. De internet + TV factuur kent z’n oorsprong in zaken als de gekozen provider (bijv. Proximus), internet type (denk aan coax-kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 120Mb/s), en andere extra’s (denk aan een zenderpakket). Een goedkoop internet en tv abonnement in Sluizen kun je afsluiten vanaf €17,5 tot contracten van €90. Normaliter is een 3-in-1 abonnement het voordeligste. Bekijk ook TéléSAT verbinding.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 30 + Voice + Internet
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 45 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV
 • Orange Love Kolibrie Pro
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart XL All-in


internet vergelijken sluizen

Veranderen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Sluizen is het essentieel eerst een postcodecheck op je adres te doen. Op deze pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Dan kom je binnen in de vergelijker van internet pakketten. Je ziet daar louter de pakketten van aanbieders die beschikbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een abonnement kiezen

  Nu kun je kiezen hoe jouw pakket er uit moet zien. Uitsluitend internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? In het geval je weet wat je zoekt kun jij veel simpeler een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Tevens is het een optie om extra zenderaanbod (bijvoorbeeld Canal C) te nemen. Ook kun je kiezen voor producten en software als on demand films kijken, live pauzeren, begin gemist.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 45 mb/s tot wel 500 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van verschillende componenten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het basisgebruik zoals o.a. e-mailen, het weer bekijken, filmpjes kijken, surfen op het internet? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Pathé TV of Netflix? Speel je graag multiplayer games als Peggie Deluxe? Heb je een groot of klein huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter kan hierin helpen! Klik op ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer over de gewenste snelheid die matcht bij de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen vergelijken

  Zodra jij het soort contract en beschikbare snelheid hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-aanbieders zijn altijd geordend op prijs. De provider met de laagste prijs zie je als eerste. Een speciale promotie is direct berekend in het maandbedrag. Diverse internetproviders stunten met een bepaalde welkomstkorting, of geven iets anders weg. Zij bereken de eerste maanden van het contract een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap maken van provider

  Zodra je erachter gekomen bent wie de beste provider van Sluizen in november 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de aanbiedingspagina van de provider. Voer alle velden in en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je veranderen van leverancier? Dikwijls regelt jouw nieuwe leverancier het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Nogal wat klanten bestellen het goedkope triple play abonnement. Bij zo’n abonnement ontvang je digitale TV, internet & vast bellen van 1 partij voor een vaste maandprijs. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Klik door naar Scarlet packs.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • 1 heldere factuur per maand
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s waarbij je kunt denken aan Fox Sports zonder kosten

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Als uitgangspositie neem je altijd de uitkomst van de postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer kan je zien welke verbindingen af te sluiten zijn voor jouw woning. Niet ieder huishouden kan zomaar overstappen op glasvezel of (coax) kabel. Vaak is ADSL (via de telefoonlijn) wel voorhanden (als er nog geen glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? Dan zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten factoren die het meest relevant zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar meestal ligt de maandprijs iets hoger in verhouding tot ADSL of (coax) kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is normaal gesproken het aantrekkelijkst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wat is het snelste internet in Sluizen?

De maximale internetsnelheid is beschikbaar via kabelinternet of de glas. Op dit netwerk bereik je snelheden tot 500Mb. Dienstverleners als Scarlet, Telenet en Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente Tongeren is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel starten er meerdere nieuwe opdrachten voor de uitbreiding van glasvezel. De internetsnelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Het gebruik van randapparatuur (modems, datakabels, wifi-versterkers) speelt een belangrijke rol. De snelheid die uit een speedtest komt kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers in België (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, TéléSAT, Proximus, Orange, Telenet, Scarlet) werken met elkaar samen. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Wellicht kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Actuele storingen november 2021

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. In 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabel netwerkresulteren dikwijls in storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice zal dit vroegtijdig aangeven. Via sociale media merk je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Sluizen traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Verschillende onderdelen bepalen de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de capaciteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor stabieler internet door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi booster of repeater of een wifi-antenne gebruiken. Zo’n trage verbinding kan daarnaast komen door software op je ipad of computer of foute router-instellingen. Een professionele specialist kan langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3700 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Sluizen

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dit houdt in: een enorm hoge snelheid tot 750 Mb per seconde. In een groeiend aantal regio’s kan je internetten via fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Tongeren zijn er verschillende ontwikkelingen met betrekking tot uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wint flink aan populariteit en het kan prima concurreren met de kabel. Zulk soort packs kan je al afsluiten vanaf €35. Doe de gratis postcodecheck en kom erachter of glasvezel internet in Sluizen een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Sluizen fiber internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: dit kan oplopen tot 1000 mbit per seconde
 • Een degelijke verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Volledige vrijheid
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Veel aanbod
 • Scherpe maandprijs
telesat
 • 3 verschillende pakketten
 • Verschillende contracten
 • Aantrekkelijke korting
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Goede welkomstkorting
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Meerdere abonnementen
 • Hoge korting
TV-vlaanderen
 • Uitgebreide digitale televisie
 • Met handige App
 • Duidelijke maandtarieven
voo
 • Ruime selectie kinderprogramma’s
 • Altijd supersnel internet
 • Transparante tarieven
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • Inclusief alle apparatuur
 • Transparante maandtarieven
orange
 • Beste gesprekskwaliteit
 • 100% installatiegarantie
 • Maandelijks aanbiedingen