Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Overrepen

Makkelijk en snel alle internetproviders in Overrepen vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv abonnementen was nog nooit zo groot. Dit loopt van Telenet t/m VOO, je kunt alle kanten op. Onze internet-vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk gemakkelijk de geselecteerde operators en ontdek zo het beste of betaalbaarste internetpakket dat klopt met jouw eisenpakket. Wil jij bellen, tv en internet in een alles in één pakket integreren? Dat behoort tot de opties! Vervolgens vindt men via de internetvergelijker handige informatie over onderwerpen als de overstapservice en wat je kunt doen bij traag Wifi.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21,5Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik ontzettend veel internet operators in Overrepen die bij elkaar weer erg veel goedkope TV en internet abonnementen in november 2021 kunnen aansluiten. De huidige actie van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een gratis voetbalshirt wisselen elkaar in rap tempo af. Dus, hoe achterhaal jijgemakkelijk een voordelig en innovatief TV + internet abonnement? Onze experts helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Voer eenvoudig de privé gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en neem het pakket met de laagste prijs. Tip: in de regel is ADSL-internet in Overrepen financieel het aantrekkelijkste.

5 keer besparen op je Internet en televisie pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij 1 provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de basisactiviteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure onnodige extra’s als o.a. filmpakketten. Deze uitbreidingen kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijv. RTL Series of VRT Net).
 5. Ga altijd vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en kom er zelf achter of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Overrepen?

In Overrepen zijn meerdere internet pakketten aanwezig. Onder andere Proximus, Scarlet, Telenet of Dommel. Via ADSL of VDSL, de standaard kabel, of wellicht via glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Overrepen mogelijk zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk direct de actuele leveranciers in jouw postcodegebied in november 2021. Veel gekozen providers zijn Proximus, TV Vlaanderen en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Overrepen voeren aantrekkelijke losse pakketten voor internet, TV + internet abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus verkoopt in Overrepen internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, inclusief gratis e-mailadres.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Combinatiekorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je TV, internet + bellen via de televisiekabel in Tongeren. Prima voorwaarden, met een goede beoordeling.

 • gratis Wifi-booster
 • Kijken on the GO
 • Aantrekkelijke maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor goede internet tarieven in Limburg voor november 2021. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Scarlet Secure PC
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Hoge welkomstbonus

Actieprijzen internet & TV in Overrepen (tarieven november 2021)

Voor iedereen relevant: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Overrepen? Het varieert logischerwijs per klant. Het tarief wordt bepaald door variabelen als het internetbedrijf (denk aan Proximus), type internet (denk aan COAX), up/downloadsnelheid (bijv. 75Mb/s), en eventuele uitbreidingen (Movies & Series Xl). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Overrepen kun je afsluiten vanaf €15, en lopen op tot zo’n €90. Gemiddeld is het 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Actueel: Scarlet verbinding.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack telefonie + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Happy Time + Comfort 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Comfort 15 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National
 • Telenet Fiber 200 + Digital TV + King
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart Team+ 20 + Belgacom TV

Plaatsen in deze streek

internet vergelijken overrepen

Veranderen van TV en internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Overrepen is het cruciaal om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Daarna zit je midden in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vindt in de internetvergelijker enkel de internet-pakketten van aanbieders die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw adres.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Hierna mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Puur voor internet? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Op het moment dat jij een selectie hebt gemaakt kun jij veel simpeler een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daaropvolgend bieden wij je de optie om specifieke zenderpakketten (bijv. Spike) te selecteren. Bovendien kan je jouw voorkeuren aangeven voor specifieke diensten als begin gemist, live pauzeren, uitzending gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Het tweede aspect wat belangrijk is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit varieert tussen de 45 mb/s t/m 350 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van veel factoren. Is internet voor jouw van belang voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld e-mailen, het weer bekijken, surfen op het internet, filmpjes kijken? Kijk je veel video-content via bijv. Netflix of RTL Series? Speel jij in je vrije tijd graag multiplayer games als GRAW? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? De internet provider vergelijker assisteert je daarbij. Ga naar de optie ‘welke snelheid selecteren’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de gewenste snelheid die goed is voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten providers vergelijken

  Indien jij het type pakket en beschikbare snelheid hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-leveranciers zijn altijd gerangschikt op maandelijkse kosten. De voordeligste aanbieder zie je dus direct staan. Een promotie is direct berekend in het maandbedrag. Verschillende leveranciers bieden een vaste korting, andere aanbieders bereken bijvoorbeeld de eerste maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Indien je gezien hebt wie de beste provider van Overrepen in november 2021 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op ‘bekijk’, en je komt gelijk op de bestelpagina van deze provider. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Veranderen van internetprovider? Doorgaans regelt de aanstaande internet-provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Opvallend veel bewoners kopen het zogenaamde triple play pakket. In dit product krijg je digitale TV, vast bellen en internet van 1 provider tegen een vaste maandelijkse prijs. Op dit ogenblik heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: TéléSAT pack.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks 1 factuur
 • Je hebt te maken met 1 provider voor alle vragen rondom internet en TV
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals onder andere MB’s uitdelen aan familie en vrienden

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck die je al gedaan hebt. Aan de hand van postcode + huisnummer kan je zien welke internetaansluitingen er er allemaal zijn in jouw postcodegebied. Niet elke woning kan profiteren van glasvezel & (coax) kabel. Veelal is ADSL (via de telefoonlijn) wel gewoon actief (als er nog geen glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn snelheid van het internet en de tarieven zaken die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in veel gevallen ook iets duurder dan bij ADSL en Kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Waar vind ik het snelste internet in Overrepen?

Het allersnelste internet krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Zo lopen de snelheden op tot 750 Mb p/s. Providers als Telenet, Scarlet en Proximusontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Tongeren beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zien we regelmatig initiatieven om glasvezel aan te leggen. De feitelijke snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels) heeft hierop een effect. De actuele snelheid kan per huishouden zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Als jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet pakket wordt steeds eenvoudiger. Meestal kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in België (TV Vlaanderen, TéléSAT, VOO, Dommel, Proximus, SFR, Telenet, Orange) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Doorgaans kan er ook een monteur bij je langskomen.

Problemen & storingen november 2021

Op dit moment hebben we niet te maken met een storing. Ook in 2021 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabelnetwerkkunnen resulteren in Telenet storingen. De dienstverlener weet hier vaak meer over. Via de webcare wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Overrepen traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Veel onderdelen hebben hier invloed op. Als voorbeeld noemen we de (UTP) kabel klasse en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in tuin, garage of zolder kun je een Wifi repeater/booster, of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op je PC, tablet of telefoon of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele monteur kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 3700 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Overrepen

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat betekent enorm snel up- en downloaden tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast de (coax) kabelverbinding. Ook nabij Tongeren zijn er verscheidene updates voor nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor abonnementen met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en maandelijkse abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds betaalbaarder, en het kan prima concurreren met de kabel. Zulk soort packs kun je al afsluiten vanaf €45. Ga aan de slag met de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Overrepen het overwegen waard is.

Voordelen Overrepen fiber internet
 • Zeer snel internet: er zijn al providers met 1 Gbps
 • Zeer stabiel internet, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Altijd aanbiedingen
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Kundige klantenservice
 • Combinatie-voordeel
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Inclusief alle apparatuur
 • Hoge welkomstkorting
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Altijd supersnel internet
 • Duidelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Snel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Kundige klantenservice
 • Lage prijzen
SFR
 • Scherp geprijsde packs
 • Interactief TV kijken
 • Transparante prijzen
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Met gratis Wifi modem
 • Duidelijke maandtarieven