Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Riksingen

Zonder problemen snel alle internetproviders in Riksingen vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie contracten is vrij groot. Je kunt denken aan Orange tot en met VOO, er is bijna té veel keuze. Deze website helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk gelijk alle grote operators en ontdek zo het goedkoopste internetpakket dat in lijn is met jouw eisenpakket. Direct internet, bellen en televisie met het alles in 1 pakket combineren? Ook dat is mogelijk! Ook verzamel je via de internetvergelijker bruikbare info over zaken als quad-play pakketten en 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid30Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik200GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,00 p/maand
Populaire aanbiederTV Vlaanderen
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment nogal wat internet operators in Riksingen die tezamen weer tientallen soorten scherpe TV en internet abonnementen in november 2021 kunnen aansluiten. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Nespresso machine zijn per week weer anders. De vraag is: hoe achterhaal je eenvoudig zo’n voordig en innovatief contract voor internet + TV? Wij van Internethunter.be helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul eenvoudig de eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies meteen het internet abonnement die het laagst geprijsd is. Onthoud: in veel gevallen is ADSL-internet in Riksingen het meest goedkoop.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één leverancier. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons zoals o.a. sportpakketten. Deze pakketten verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (denk aan RTL Series of Netflix).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en kom er zelf achter of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Riksingen?

In Riksingen zijn meerdere internet pakketten die je kunt kiezen. Bijvoorbeeld Proximus, Telenet, Scarlet of VOO. Via een ADSL lijn, de standaard kabel, en later ook glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Riksingen beschikbaar zijn? Geef je prive gegeven in, en check zelf de aanwezige aanbieders in jouw postcodegebied in november 2021. Relevante leveranciers zijn Proximus, Orange en TéléSAT. Internetaanbieders in Riksingen bieden degelijke losse internet pakketten, Internet + TV pakketten, maar ook 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus faciliteert in Riksingen internet en TV. Glasvezel, VDSL2, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt internet, bellen en televisie via de televisiekabel in Tongeren. Goede snelheden, met een goede beoordeling.

 • Data delen met het gezin
 • Met unieke Yeloplay App
 • Maandelijkse korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt goede internet tarieven in Limburg voor november 2021. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Incl. modem en eerste decoder
 • TV kijken en pauzeren
 • Maandelijkse korting

Huidige prijzen internet & televisie in Riksingen (tarieven november 2021)

Een goede vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van internet en Televisie in Riksingen? Dat verschilt logischerwijs per geval. De prijs per maand wordt opgebouwd door zaken als de provider (bijvoorbeeld SFR), netwerk (bijvoorbeeld ADSL), maximale internetsnelheid (bijv. 85Mb/s), en eventuele uitbreidingen (o.a. Fox Sports). Een goedkoop TV en internet pakket in Riksingen is beschikbaar vanaf €22,5, en lopen op tot zo’n €82,50. Veelal is het alles in 1 pakket het minst kostbaar. Bekijk ook Telenet verbinding.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 30 + Voice + Internet
 • Proximus Happy Time + Generation XL 35 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 45 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + Smart+ 15
 • Base business fix pack 4
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 60


internet vergelijken riksingen

Veranderen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Riksingen is het cruciaal snel de internet postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Hierna wordt je doorgestuurd naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je treft op deze plek uitsluitend de internet-pakketten van internet-providers die ook leveren in jouw buurt.

 2. Een internetpakket kiezen

  In de basis kan jij een selectie maken uit welke onderdelen je in het pakket wilt. Heb jij aan internet genoeg? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Op het moment dat je dit voor jezelf helder hebt kan je veel specifieker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarbij bieden wij je de optie om specifieke zenders (denk aan Discovery Channel) toe te voegen. Als laatste kun je jouw voorkeuren aangeven voor add-ons als live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Het tweede aspect wat cruciaal is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 30 mb/s tot wel 500 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van meerdere onderdelen. Gebruik je internet alleen voor de standaard toepassingen als o.a. het weer bekijken, filmpjes kijken, het nieuws lezen, surfen op het internet? Maak je gebruik van streamingdiensten als VRT Net of RTL Series? Houd je van multiplayer games als inks 2004? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze provider vergelijker komt hier van pas! Tik op ‘advies snelheid berekenen’? Hier adviseren wij over welke internetsnelheid die hoort bij allerlei situaties.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Op het moment dat jij de abonnementstypes en een bepaalde internetsnelheid ingevuld hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De leveranciers zijn veelal gefilterd op prijs. Het voordeligste pakket zie je dus direct staan. Een speciale promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verscheidene partijen werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij hebben bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Indien je achterhaalt hebt wie de beste provider van Riksingen in november 2021 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Kies de blauwe knop, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en rond de aanvraag af. Dit kost je nog geen 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Veelal verzorgt jouw aankomende provider dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Een groot aantal woningeigenaren kiezen voor het voordelige triple play pakket. Bij zo’n abonnement ontvang je vast bellen, internet & digitale TV van één partij voor één transparant tarief. Momenteel heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Check ook alles over Orange packs.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je hebt recht op interessante extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis entertainment pakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat is allereerst afhankelijk van de internet postcodecheck. Middels jouw postcode en huisnummer check je welke verbindingen mogelijk zijn in jouw straat. Niet elk huis heeft toegang tot glasvezel of kabelinternet. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel verkrijgbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Heb je keuze uit alles? Dan zijn gewenste snelheid en onkosten onderdelen die je met name moet meenemen. Het glasvezel netwerk is snel, maar vaak betaal je wel wat meer in verhouding tot ADSL/VDSL/Kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wie biedt het snelste internet in Riksingen?

De hoogste downloadsnelheid komt binnen via kabelinternet of de glas. Op dit netwerk kan je up/downloaden tot wel 750 Mb p/s. Partijen als Scarlet, Telenet en Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Tongeren beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel starten er doorgaans wel nieuwe projecten voor de aanleg van glasvezel. De internetsnelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de gebruikte apparatuur (modems, datakabels, wifi-versterkers) heeft hierop een effect. De minimum snelheid kan per situatie weer verschillen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) mag je overstappen van provider. Veranderen naar een internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Dikwijls kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. Internet Providers in België (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, TéléSAT, Scarlet, SFR, Proximus, Telenet) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak hebben we het over Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Soms ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Reparaties & storingen november 2021

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. Tijdens sommige periodes in 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabelnetwerkkunnen resulteren in een storing bij Telenet. Jouw provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via de webcare zie je als eerste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Riksingen traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Diverse aspecten hebben hier invloed op. Kijk eens naar de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in garage of tuin kun je een Wifi repeater/booster, of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door apps op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen installateur kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3700 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Riksingen

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dit houdt in: geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In meer en meer straten is fiber internet beschikbaar samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom de gemeente Tongeren zijn er tal van initiatieven rondom het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wordt steeds laagdrempeliger en is niet veel duurder dan de kabel. Packs als deze kun je al afsluiten vanaf €35. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Riksingen af te sluiten is.

Voordelen Riksingen fiber internet
 • Razendsnel internet: oplopend tot 1 Gb p/s
 • Zeer stabiel internet, altijd actief
 • Even snel up- als downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Snel en betrouwbaar
 • Combinatie-aanbieding
telesat
 • Digitale sateliettelevisie
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe welkomstbonus
edpnet
 • Tot 200 Mbps downloaden
 • Supersnel overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Scherpe maandprijs
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Handige monteursdienst
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
voo
 • Intuïtieve televisie ervaring
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goedkope tarieven
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • Voordelig bellen
 • Maandelijkse korting
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Aantrekkelijke maandprijs