Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Vreren

Op je gemak alle internetproviders in Vreren vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en televisie contracten lijkt groter dan ooit. Dit loopt van Proximus tot TV Vlaanderen, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudig alle grote operators en vind het beste of goedkoopste internetpakket passende bij de ingevoerde gegevens. Meteen bellen, internet en tv binnen een alles-in-1 pakket integreren? Ook daar kun jij voor kiezen! Eveneens vergaren jullie op deze pagina nuttige informatie informatie over zaken zoals zenderpakketten en tips voor sneller internet.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid31,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment meer en meer internet operators in Vreren die tezamen weer gigantisch veel goede en betaalbare TV en internet abonnementen in november 2021 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Airfryer zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier achterhaal jijnu een goedkoop en actueel abonnement voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Geef vlug de benodigde gegevens in, doorzoek de mogelijke providers en kies meteen het abonnement die financieel interessant is. Tip: doorgaans is ADSL-internet in Vreren voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Voeg alle diensten samen bij één aanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor kleine activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons als onder andere speciale premium kanalen. Deze extra’s verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. Youtube of VRT Net).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk om te zien of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Vreren?

In Vreren zijn allerlei internet pakketten op de markt. Bijv. Scarlet, Telenet, Proximus of EDPnet. Middels ADSL, de televisiekabel, en misschien zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Vreren je kunt kiezen? Voer jouw adresgegevens in, en check zelf de meest populaire leveranciers in jouw regio in november 2021. Bekende aanbieders van zijnternet zijn VOO, EDPnet of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Vreren hebben interessante pakketten met alleen internet, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Via een quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Vreren internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), via een betrouwbaar netwerk.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Overal en altijd TV kijken
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, + internet en bellen via de kabel in de gemeente Tongeren. Onbeperkt surfen, met korting voor nieuwe klanten.

 • Gratis installatie
 • Groots aanbod films en series
 • Hoge welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt betrouwbare internet tarieven in Limburg voor november 2021. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Inclusief de 30 populairste zenders
 • Aantrekkelijke korting

Prijzen televisie + internet in Vreren (tarieven november 2021)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Vreren? Dit fluctueert logischerwijs per adres. De nota wordt opgebouwd door onder andere het internetbedrijf (VOO), internet type (denk aan VDSL), maximale internetsnelheid (bijv. 95Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. extra zenders). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Vreren is beschikbaar vanaf €15 tot deal van €67,50. In algemene zin is 3-in-één het minst kostbaar. Ook interessant: VOO verbinding.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Mobile 10 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Easy+ 45
 • Proximus Bizz All-In 5 GB
 • Telenet FLUO Plus + King Supersize


internet vergelijken vreren

Veranderen naar een andere internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Vreren is het cruciaal om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. In onze tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Hierna wordt je verwezen naar de vergelijker. Je ziet in de internetvergelijker enkel en alleen de internet-pakketten en providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw postcode.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Hierna dien je te selecteren welke services je wilt inkopen. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra je dit voor jezelf helder hebt kun jij gemakkelijker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij kan het relevant zijn om specifieke zenderpakketten (dat kan zijn Discovery Channel) uit te kiezen. Ook kun je kiezen voor uitbreidingen als live pauzeren, vooruitkijken, begin gemist.

 3. Minimale internetsnelheid

  Het tweede aspect wat belangrijk is: hoe snel wil je het internet? Dat schommelt tussen de 40 mb/s en 350 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van verscheidene componenten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het standaard gebruik zoals nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, mail checken, browsen op het internet? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Be TV of RTL Series? Een fan van online gaming avonturen als XCOM: Enemy Unknown? Heb je een groot of klein huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze vergelijker komt hier van pas! Klik op ‘welke snelheid is geschikt’? Daar tref je hulp aangaande de perfecte snelheid die wij adviseren voor allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  Zodra jij het type pakket en beschikbare snelheid kenbaar gemaakt hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De aanbieders worden altijd gefilterd op tarieven p/maand. Het abonnement met de laagste prijs zie je dus direct staan. Een mogelijke promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Sommige partijen bieden een vaste korting, of bieden alternatieven. Ze hanteren het eerste half jaar een extra lage prijs.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval jij weet wie de beste provider van Vreren in november 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je komt gelijk op de website van de aanbieder. Vul je gegevens in en verzend het formulier online. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Veranderen van internetprovider? In de regel verwerkt jouw toekomstige internet-provider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Een aanzienlijk deel van de woningeigenaren willen het voordelige triple play pakket. In dit pakket krijg je digitale TV, vast bellen en internet van 1 leverancier tegen een vast maandelijks tarief. In november 2021 zien we ook 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Ook interessant: SFR packs.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • 1 heldere factuur per maand
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle vragen rondom internet en TV
 • Profiteren van gratis extra’s als o.a. 5 euro korting op de totale factuur

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Met behulp van de adresgegevens vind jij welke mogelijkheden te bestellen zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens kan profiteren van (coax) kabel of glasvezel. Dikwijls is de traditionele ADSL wel af te sluiten (mits glasvezel niet aanwezig is). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de maandelijkse kosten factoren die je met name moet meenemen. Het glasvezel netwerk is snel, maar standaard ook iets duurder in vergelijking met kabel of adsl. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Vreren?

Het meest snelle internet komt binnen via een kabelaar of via glasvezel. Zo haal je snelheden tot wel 1000Mb. Internetproviders als Telenet, Proximus en Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Tongeren is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel beginnen er meerdere projecten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De behaalde snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters, netwerk accessoires) moet je niet onderschatten. De snelheid die uit een speedtest komt kan per situatie zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Als de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 4 weken) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen naar een internet provider wordt steeds eenvoudiger. Gewoonlijk gebeurd dit gewoon online. De erkende providers van ons land (TéléSAT, TV Vlaanderen, Dommel, VOO, Scarlet, Telenet, Orange, Proximus) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Onderhoud & storingen november 2021

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. In 2021 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabel-netwerk kunnen resulteren in storingen bij Telenet. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via sociale kanalen als Facebook ontdek je razendsnel dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Vreren traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Verscheidene zaken hebben hier invloed op. Neem nu de kwaliteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Je trage verbinding kan liggen aan verouderde toepassingen op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een specialist kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 3700 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Vreren

Glasvezel is een haardunne vezel die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Zodoende haal je ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In een groeiend aantal wijken bestaat er de optie tot fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in Tongeren zijn er interessante projecten voor aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internet via fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Zulk soort packs kun je al afsluiten vanaf €45. Start onze postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Vreren actief is op je postcode.

Voordelen Vreren fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: snelheden tot wel 1 Gb p/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, nauwelijks storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Er is keuzevrijheid
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • 100% installatiegarantie
 • Pakket-voordeel
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Altijd supersnel internet
 • Lage maandprijs
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Voordelig vast internet
 • Lage tarieven
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Betaalbaar en snel
 • Pakket-aanbieding
TV-vlaanderen
 • All-in-one van TV Vlaanderen
 • Met installatiehulp
 • Goede welkomstkorting
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Verschillende pakketten
 • Goedkope tarieven
SFR
 • Altijd volle snelheid surfen
 • 100% installatiegarantie
 • Combinatie-aanbieding
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Interactief TV kijken
 • Pakket-voordeel